Aktuális

Órára beállított fertőzésveszély – újabb logikátlan covid-intézkedésre készül a román kormány?

Újabb korlátozó intézkedéseket próbál  a kormány lenyomni a polgárok torkán, a koronavírus-járvány úgymond „harmadik hulláma” miatt– olvasható több romániai lapban.

A covidtakarodó egyes  sajtóorgánumok szerint előre lesz hozva, ha a kormányfülesek nem hazudnak  11 óra helyett 1ö ürától akarják korlátozni a polgárok éjszakai kijárását Romániában.

A G4media úgy értesült, hogy a jelenlegi 23 óra helyett már 22 órakor kijárási tilalom lép majd életbe az egész ország területén. Emellett megtiltanák a szállodáknak, hogy a kapacitásuk 50 százalékánál több vendéget fogadjanak.

Ezekről egyelőre hivatalos bejelentés még nincs, mint ahogy arról sincs értelmes magyarázat, miféle orvosi vagy járványügyi alapja is van ennek, akár a többi efféle intézkedésnek?

Ugyanis mindezek az intézkedések az orvosi protokll szerint sem járványügyi sem orvosi alapokkal nem rendelkeznek, hacsak nem akkor, ha a vírusoknak órájuk van, s persze olvassák az elmebeteg, emberidegen intézkedéseket, így tudva mikor is kell, fertőzzenek.

Nagyobb a valószínűsége, hogy a kormány fura urai az egyre gyakoribb tüntetésektől ijedtek be s így próbálják még jobban megfélemlíteni és kordában tartani a polgárokat.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile