Aktuális, Külpolitika, Vélemény

Orbán Viktor a kampányhajrában olyan gyógyszerreklámként tündököl, ami Magyarországon a gyógyszer-reklámozási szabályok szerint bűncselekménynek számít??? : „NINCS MÁS ORVOSSÁG CSAK AZ OLTÁS”?!

Már lassan semmi nem lep meg a végtelenségig lealjasodott, minden emberi jóérzést, orvostudományhoz való bizonyított kapcsolatot, törvényességet mellőző, meggyalázó magyarországi oltás-propaganda kapcsán. De úgy tűnik, Magyarországon a globalista általános egyen-forgatókönyvet is túl akarják szárnyalni.

Meg sem kell lepődni, legfeljebb csodálkozni vagy felémelyedni attól, hogy a magyarországi miniszterelnök, a sátáni  „covid-főpappá” torzult Orbán Viktor már saját szépséges, diktátori orcáját is odarakta egy oltásreklámhoz, amivel éppen kampányol.

A magyarországi miniszterelnök hivatalos Facebook profilján tűnt fel a nem mellesleg bűncselekménynek számító reklám , melyben Orbán Viktor nem kevesebbet reklámoz és hirdet, saját fenséges fejével és kihízott zakójával, mint azt, hogy : „NINCS MÁS ORVOSSÁG CSAK AZ OLTÁS!”

Így, szószerint. 

Azt a mindenit, ezt jól megaszonta!

Nincs más orvosság, csak az oltás?

Értsük ezalatt  esetleg azt, hogy talán ezért nem kezelik más módon  a betegeket, mert csak oltani akarnak, nem orvosságokkal kezelni, meggyógyítani embereket? Esetleg pont ezért haltak, halnak meg mostanában a covid-terror égisze alatt tömegével a halálkórházakba beutalt emberek? Az oltatlanok emiatt életveszélybe lennének? Ha nincs “más orvosság” nekik csak az oltás?

Frájdolni tetszett miniszterelnök úr?

Ez nyilvánvaló, hogy fenyegetés. Hogy vegyék tudomásul az emberek, hogy   „NINCS MÁS ORVOSSÁG CSAK AZ OLTÁS!”

Vagyis csak  a védőoltásnak hazudott  kísérleti szérum van , vagy lehet megdögleni? Mert más orvosság nincs! „NINCS MÁS ORVOSSÁG CSAK AZ OLTÁS!” Punktum!
Vagy, hogy is van ez Miniszterelnök úr?

Meg tetszett fenyegetni az emberiséget? Elsősorban Magyarország polgárait.

Megfenyegette a magyarokat? Megzsarolta ezzel őket? Vagy oltás vagy nincs más orvosság? Hogy mer ilyesmivel, egy ilyen szöveggel  előjönni bárki?

Minek alapján?

Kinek a parancsára?

Tényleg nincs más orvosság? Hova lett a többi orvosság? Amivel igenis lehet(ne) gyógyítani! Ellopták? Betiltották?

Miniszterelnök úr, engedje meg, hogy csendben megjegyezzem, maga vagy teljesen őrült, vagy éppen hülyét csinálnak magából a plakáttervező talpnyalói!

Mint ahogy a gusztustalan plakátot kiókumuláló PR-osok esetleg nem ismerik a magyarországi törvényeket, az érvényben levő gyógyszer- reklámozási szabályokat melyek a védőoltásokra vonatkozó része világosan kimondja, hogy ez esetben is tilos laikusoknak reklámozni ezeket a szereket? VAGY EZZEL IS ELISMERIK, HOGY EZ A GMO-S TRUTYI AMIT REKLÁMOZNAK, MÉGSEM VÉDŐOLTÁS MÉGSEM ORVOSSÁG?

Márpedig Orbán Viktor, mint a többi  covid-hívővé és vakcina fanatikussá vált, lefizetett magyar celeb bizony hogy LAIKUSNAK számított, így amit elkövetnek a génterápiás, védőoltásnak mondott, ám a védőoltások követelményeit nem teljesítő  kísérleti szérum reklámozásával a közmédiában, az  egy az egyben bűncselekmény.

Mint ahogy annak számít Orbán Viktor „„NINCS MÁS ORVOSSÁG CSAK AZ OLTÁS” féle kampányplakátja is.

A magyarországi gyógyszer-reklámozási szabályok ugyanis többek között kimondják:

 

„Védőoltási kampányok tartalmára vonatkozó szabályok:

Törekedni kell arra, hogy a Védőoltási kampány elsősorban Magyarországra vonatkozó adatokat tartalmazzon.

A gyógyszer kötelező mellékhatásainak felsorolása esetén az érvényes kísérőiratok alapján, maradéktalanul kell felsorolni a nagyon gyakori és gyakori mellékhatásokat.

Törekedni kell arra, hogy a Védőoltási kampányban átadott információk ne ösztönözzenek egyéb gyógyszerek szedésére.

A védőoltási kampányban megjelenő, a védőoltással és az ezzel megelőzhető megbetegedéssel kapcsolatos, laikus, egészségügyi szakember, vagy egyéb személytől származó idézetnek, véleménynek, tapasztalatnak, kérdésre adott válasznak ugyanúgy meg kell felelnie a fenti elvárásoknak, mint minden egyéb, a laikus közönségnek szóló információnak, ugyanis az effajta közlések is a kérelmező – gazdasági érdekeit szolgáló – tájékoztatásának minősülnek. Ezenkívül laikus tapasztalatok felhasználásakor a kérelmezőnek meg kell bizonyosodnia arról, hogy azok megfelelő bizonyítékkal alátámaszthatók-e.

A reklám nem tartalmazhat olyan utalást vagy kifejezést, amely:

 

az orvosi vizsgálat, kezelés, műtéti beavatkozás szükségtelenségére vagy mellőzhetőségére hivatkozik, vagy annak képzetét kelti,

a gyógyszer mellékhatások nélküli vagy biztos gyógyulást eredményező alkalmazhatóságának képzetét kelti,

a gyógyszert kozmetikumként vagy élelmiszerként tünteti fel,

a gyógyszer hatásosságát és biztonságos használatát kizárólag annak természetes eredetére vezeti vissza,

téves öndiagnózist eredményezhet (kórtörténet leírásával vagy részletes ismertetésével),

félelemérzetet kelt,

tudósok, egészségügyi szakemberek vagy ismert személyiségek ajánlását tartalmazza,

annak képzetét kelti, hogy a gyógyszer nélkül az ember egészsége károsul.

Fontos, hogy a mellékhatásokra figyelmeztető szöveg

jól olvasható,

jól látható,

vízszintesen elhelyezett,

a háttérből megfelelően kiemelt,

magyar nyelvű vagy magyar nyelven is elmondott,

jól érthető

szöveg legyen.

Továbbá a reklám felületének legalább 10%-án; tévé/rádió reklám esetén legalább 5 mp-ig látszódjon.

Gyógyszer reklámozására kizárólag vény nélkül kiadható és TB támogatásban nem részesülő gyógyszerek esetén van lehetőség.”

-szmm-

 

 

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Lengyel
Lengyel
1 an în urmă

o1g

Telefon
640763915