Aktuális, Külpolitika

Orbán Viktor Magyarországán elszabadult a covid-terrorizmus diktatúrája: csak a „védettségi igazolással” rendelkezőket tekintik embernek

Mindenütt tombol a covid-őrület, mely alapjáraton veszedelmesebb minden járványnál vagy vírusnál, de akárhogy is nézzük, Izrael után Magyarországon a legdrasztikusabbak, legdiszkriminatívabbak a covid-terror rendelkezései.

A magyarországi miniszterelnök ugyanis kijelentette, hogy a küszöbön álló magyarországi nyitás (vagyis a szolgáltatások újraindítása) csak azoknak dukál, akik megkapták a kormánytól az úgynevezett védettségi kártyát, ami azt igazolja, hogy az illető be lett oltva covid-vakcinával vagy átesett a covidon. Lássuk be, a hírhedt náci sárgacsillag-viselési zsidótörvény óta ennyire aljas, orvosilag meg nem alapozott és diszkriminatív ZSAROLÓ rendeletet nem láthatott az európai ember.

Tehát azok az erdélyi magyarok, akik felvették a magyar állampolgárságot is, de Romániában oltották be őket, sem ülhetnek be ( legalábbis az orbáni-vizió szerint) egy magyarországi vendéglőbe  vagy nem szállhatnak meg magyarországi hotelekben, stb. ha az „anyaországba” utaznak.

 

 

Április 28-29-én, azaz jövő szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott is Magyarországon. Akkor megnyitjuk a szolgáltatások széles körét a védettségi igazolvánnyal rendelkezők előtt. Megnyílhatnak a színházak, a mozik, a múzeumok, a könyvtárak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az állatkertek, a fürdők és uszodák, a játszóházak, a sportesemények, a kalandparkok, és kinyithatnak a szállodák, az éttermek belső helyiségei is.! – jelentette be Orbán Viktor a Kossuth rádióban április 23-án.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint épp a legrosszabb forgatókönyv valósul meg.

A védettségi igazolvány – nevével ellentétben – egyáltalán nem a védettséget igazolja – írja péntek esti Facebook-posztjában a TASZ.

A szervezet úgy vélekedik, a kártyát mindenki megkapja akár már az oltást követő napokban, amikor még nem alakulhat ki a védettsége. Pedig a védettség csak a második oltás után alakul ki, ezért a kártyát is csak ez követően lehetne kiadni.

Ebből kifolyólag – miszerint a kártyatulajdonosok is fertőzhetnek – akkor a különbségtétel alapja az lesz, kinek van kártyája és kinek nincsen. A TASZ szerint utóbbi megkülönböztetés nem elfogadható, diszkriminatív és Alaptörvény-ellenes. Arra is kitérnek, hogy a rendszer hatalmas feszültségeket gerjeszt, mivel az átláthatatlan rendben zajló oltások miatt épp a legkiszolgáltatottabbak közül sokaknak esélyük sem volt megkapni az oltást, miközben mások már étterembe, strandra, meccsre mehetnének.

Tehát magyarán, 4 millió magyar élhet normálisabb életet, 6 millió magyar pedig másodrangú rabszolgaként nem ehet vendéglőben, nem alhat szállodában. Mint régen a néger rabszolgákat vagy a sárgacsillaggal megbélyegzett zsidókat nem engedik be őket a nyilvános helyekre.

Akit esetleg külföldön oltottak be valamelyik kísérleti covid-vakcinával, annak sem jár védettségi igazolvány, nem lehet teljes tagja a magyarországi lakosságnak-legalábbis Orbán Viktor és parancsolói elképzelése szerint.

Az eszement rendelkezésből több helyen kilóg a lóláb, ugyanis a 18 éven aluliaknak nem kell a védettségi kártya, hogy beüljenek a vendéglőkbe, aludhassanak szállodákba, elmenjenek színházba vagy moziba, holott ők is éppúgy terjeszthetnének bármilyen ragályt, mint a felnőttek. A szolgáltatók közül többen máris jelezték nem fognak belemenni ebbe a covidfasiszta játszmába, nem fogják a vendégeket megkülönböztetni egymástól oltás vagy oltatlanság alapján.

„Volt már a XX. században több példa arra, hogy értelmetlen elvek mentén megosztották a polgárokat, aminek súlyos következményei lettek. Ehhez én nem szeretnék asszisztálni” – írta pénteki Facebook-bejegyzésében a balatonfüredi Vintage Cottage panzió tulajdonosa. Ezzel reagált Orbán bejelentésére, miszerint 4 millió beoltottnál megnyitják a szolgáltatások széles körét azok számára, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Szerinte nem ők az egyetlenek, akik így gondolkodnak, sokan mások sem fognak védettségi igazolványt kérni a vendégeiktől. Azt írta, ennek nem csupán a bevétel az oka, hanem az is, hogy nem kívánnak részt venni semmilyen megkülönböztetésben.

„Nekünk a vendég az EMBER, és mindegy, hogy mi a neme, vallása, bőrszíne, identitása, hogy oltva, féregtelenítve van-e. Egy fontos: Amíg a vendégházunkban tartózkodik, addig felhőtlenül jól érezhesse magát! Nincs kivétel!”

– fogalmazott.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile