Aktuális, Vélemény

Orbán Viktor Titanic-tánca: miközben az állítólagos „járványveszélytől” hangos a lakájmédia, a magyar kormány „a valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készül”(+18)

Görögtűz szikrázó, durrogó hátterében, széttárt farktollakkal készül eljárni előkampányos Titanic-táncát Orbán Viktor, magyarországi miniszterelnök  augusztus 20-án, miközben globalista terelőkutyái tovább ugatják és félemlítik meg a magyar népet mindenféle fura és hazug covid-izé miatt. Nem is ellentmondásos. Ja, de az!

Állítólag  „pandémia” van, vírusveszély van, szükségállapot van, meg minden hasonló globalista hazugság. Magyarországon is. Állítólag. Magyarországon tömeges oltakozás is van, egy az egyben az izraeli mintára, ami sok kérdőjelet vet fel a logikusan gondolkodó és tájékozódó emberekben, ugyanis az izraeli hatóságok már nem is tagadják, hogy a kórházba került, úgynevezett negyedik hullámos deltások közel 95 százaléka teljesen oltott. Ennyit az „immunizáltságról” , a sátáni, orvosilag nem alátámasztott hazugságról, melyre bazírozták a hírhedt covid bárcát, a „védettségi igazolványt” mely igaziból semmitől nem véd senkit, csak az emberségtől és a demokráciától.

Könnyen meglehet, valami hasonló forgatókönyvet adtak ki ukázba Orbán Viktornak is mint amilyen az izraeli… Sebaj! Előtte durrogtatnak egy jó nagy tűzijátékot ott a Duna partján. Egy “minden eddiginél nagyobb ünnepet”, ahogy a fidesz sajtó hírül adta.

De mit is ünnepel Orbán Viktor most?

Netán azt, hogy Magyarországot a covid-terrorizmus egyik legsötétebb európai fészkévé gyalázta?

Hogy Magyarországon tavaly két és félszer annyi nyugdíjas halt meg mint általában, és nem a vírus miatt, ugyanis a gyilkos covidprotokollal szabályszerűen megtizedelték az öregotthonok lakóit, idős embereket küldve a halálos protokollal az Örök Vadászmezőkre… De tényleg ünnepelni való ez?

Ünnepelni való a sok tönkrement vállalkozás, a tudatosan mediatizált lelki terrortól tönkretett ember, a tudatosan a covid égisze alatt szétbaszott egészségügy és tanügy, a kétes szerekkel beoltott, hazugságingoványba ijesztett sok magyar ember?

Mit ünnepelsz Viktor miközben „delta variánsokkal” és „negyedik hullámos” halálfalókkal   kecsegteted a népet?

Mit ünnepelsz, magadat, ezerszínű foltos köpönyegedet, melybe annyi globalista nagyúr törölte már a lábát és egyebét? Kínai, török, izraeli, stb. DNS mintákat lehetne köpönyegedről, vagyis bocsánat kormányzói palástodról begyűjteni…legalább arra a vírusdetektálásra alkalmatlan PCR teszt pont jó volna, hogy kimutassa ezeket a gémókat!

Mit ünnepelsz most Orbán Viktor?

Hogy másfél év óta szemérmetlen hazugságokkal zsarnokoskodsz párt-rablóiddal és covid szolgáiddal a magyarokon? Ahol boszorkányszombatokról kiselejtezett, debil Ceci nénik  és ötödosztályú állatorvosok döntenek magyarok élete, egészsége felől?

Mi a halál faszát ünnepelsz Orbán Viktor?

Mit csinálsz a csonkahonba rekedt magyar emberekkel éppen?

Úgy véled, a covid-terror háborújában egy ilyen tömegbuli hiányzik pont az embereknek?

Hogy aztán legyen mire fogni az újabb lezárásokat?

Erre használod te fel a magyar nemzet ünnepét?

Mi a célod ezzel Covid Viktor?

Mit kellene, elfedjen a tűzijátékok sistergése, fényvarázsa?

El kellene nyomja a lázadók, a panaszkodók, a tüntetők, a jajgatók hangját, hogy csak a terelőkutyák és az alázatosan és engedelmesen pusztuló, oltott  birkák bégetése hallatszódjon kísérteties  háttérvokálként ?

Milyen sötétséget készítesz a magyaroknak emögött, ezután?

Kész szerencse, hogy legalább a pávatáncod idejére  szabadságra küldted a gyilkos covidot.

Vagy esetleg Ő is ott lesz?

Covid alakú tűzgolyók formájában ott fenn a budapesti égen?

De Isten útjai kifürkészhetetlenek, s reméljük Ő az, aki helyrerakja a dolgokat…a tüzeket, a hamis káprázatokat…a gyilkosokat és a hazaárulókat !  Mindet!

Isten óvd meg a magyart!

Íme, lennebb  egy megjelent hír a „valaha volt”legnagyobb orbáni tűzijátékról…

Akinek füle van a hallásra hallja, akinek szeme van a látásra látja a részletekben megbújt ördögöt…

Szőke Mária Magdolna

(„Augusztus 20. – Az ország a valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készül.

Már zajlanak az augusztus 20-i budapesti tűzijáték előkészületei. Idén minden eddiginél több, harmincezer pirotechnikai terméket fognak felhasználni. Ahogy minden éveben, idén is készülnek meglepetéssel a szervezők. Az ország a valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készül, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kapcsolódva három és fél nap alatt több száz program lesz – hangzott el az M1 Híradójában.

Elkezdték vízre helyezni azokat a speciális tutajokat, amelyekről fellövik majd augusztus 20-án a pirotechnikai eszközök egy részét. A Dunán hetven vízi jármű segíti majd az előadást.

 Elektromos kábelek kötik össze a tűzijáték elemeit. Minden nap ötven pirotechnikus dolgozik azon, hogy augusztus 20-án, Szent István ünnepén a berendezések üzemkész állapotban legyenek, és a tervezett időben lépjenek működésbe.

 A tűzijáték motívumait és ritmusát a látványtervezők minden évben egy előre kiválasztott zenéhez álmodják meg. Ezek összhangja teszi emlékezetessé a műsort. Meglepetés idén is lesz. A leglátványosabb pirotechnikai elemek között ugyanis vannak olyanok, amelyeket kifejezetten erre az alkalomra terveztek és gyártottak.

Idén minden eddiginél több, harmincezer pirotechnikai terméket fognak felhasználni.

Ez a két évvel ezelőttihez képest kétszer annyi eszközt jelent. A látvány pedig 4,3 kilométeren terül majd el. A görögtűz a Szabadság és az Erzsébet hídon lesz látható. A műsor hét felvonásból áll. Mindegyik egy rá jellemző színből bontakozik ki.

„Tehát például, hogyha ahhoz a részhez érünk, ahol a magyarságról van szó, akkor ugye a nemzeti trikolór színek, mint a piros, fehér, zöld fognak majd legjobban látszódni az égen, de ettől függetlenül az aranyszín, a kék szín. Tényleg nagyon színes tűzijáték lesz” – ismertette Kotasz Gergő pirotechnikus, a Nuvu Kft. sajtóreferense.

Az ország a valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készül, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kapcsolódva három és fél nap alatt több száz program lesz. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a héten azt mondta, hogy az érintett szervezetek felkészültek a fesztiválszerű rendezvénysorozatra.”)

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Forrás: Szőke Mária Magdolna […]