Aktuális, Belpolitika

Óriási a közfelháborodás a román miniszterelnök kijelentése miatt: Florin Cîţu “terroristának” nevezte azokat, akik nem akarják beoltatni magukat a kísérleti vakcinákkal

A miniszterelnök megsértette a román népet, mikor leterroristázta a polgárokat.

Románia új miniszterelnöke, a nemzeti liberális (PNL) sz       ínekben bársonyszékbe került, Florin Cîţu eddig sem örvendett  népszerűségnek a romániai polgárok körében, azonban pénteki kijeletésével  rengeteg embernél „verte ki a biztosítékot”, ugyanis standapityere kijelentette, hogy az oltást ellenzők és azok, akik megkérdőjelezik az eddigi covid intézkedéseket, (tehát a kötelező maszkviselést, a gazdaság és a tanügy tönkretételét, az egészségügyi intézmények   haláltáborokká való silányítását és nem utolsósorban az egyre gyanúsabb oltáskampányt) azok terroristák. Ezen a kijelentésen, jó lenen nevetni és legyinteni, de sajnos a román kormány feje merészkedett ilyesmit kijelenteni.

Florin Cîţu nem orvos, nem járványügyi szakértő és ahogy látjuk a fogalmakkal is elég hadilábon áll, ha a polgárokat simán terroristának meri nevezni, mert azok dönteni akarnak saját testükről, saját életükről.

A közösségi felületeken aztán nem is kímélik az emberek a román miniszterelnököt, nyomdafestéket nem tűrő megjegyzések ezreit osztották meg az emberek.

A romániai halálkórházak esetei után, mikoris kiderült, hogy a kórházakban az „elsővonalas hősök” Mengele doktort megszégyenítő módon ölik a betegeket, felrúgva az orvosi protokollt és emberi etikát, mitöbb a romániai oltás kampányok is egyre több gyanús halálesetről számolnak be, melyek összeköthetőek a kísérleti covid-vakcinákkal, Florin Cîţu kijelentése egyértelműem sértés a román nép irányába. Persze az emberek reakció magukért beszélnek, mint példáuél az a kommentár, melyben egy megsértett polgár ennyit szögez le. ” Ha én “terrorista” vagyok, mert féltem magam és a családom egy kísérleti oltástól, akkor te meg politikus társaid  háborús bűnösök vagytok!”

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Vilhelem Margareta
Vilhelem Margareta
3 ani în urmă

A politikusok kozul senki nem orvend nepszerusegnek !
Nem o az elso ,sem utoldso!