Aktuális, Külpolitika

Óriási kudarcot/veszedelmet  jelez az izraeli vakcina-kísérlet: a harmadik oltást is megkapott  személyek közül egyre többen kerülnek kórházba…Ez lesz a magyarországi  forgatókönyv is?

Kezd beigazolódni, hogy Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója teljesen komolyan gondolta azt, amit egy februári  az NBC-nek adott interjújában nyilvánosan ki mert jelenteni, éspedig azt, hogy a Pfizer , jelenleg még kísérleti szakaszban levő covid19 oltását elsősorban az izraeli lakosságon tesztelik, ugyanis ott  volt leghamarabb a legtöbb ember beoltva ezzel a szerrel.

És magyar emberekként azt se felejtsük el, az Orbán kormány, egy az egyben az izraeli sablon alapján erőltette az oltást a magyarországi lakosokra, tehát érdemes figyelni az eseményeket, ugyanis fennáll a veszély, hogy csonka-magyarországon is beteljesedik mindaz, ami Izraelben.

Valami nagyon nem stimmel az izraeli tömeges átoltással kapcsolatosan. Bár nyilvánvaló, hogy a teljes igazságot a hatóságok elhallgatják, de még így is egyre nyilvánvalóbb, hogy egyre több olyan személy betegszik meg az állítólagos, egyre misztikusabb „ covid betegségbe” akinek beadták a harmadik oltást. Úgy tűnik ez az „emlékeztető” a kísérleti géntechnológiás szerből, mégsem a védettségre „emlékezteti” a beoltottak szervezetét…

Tizennégy izraeli állampolgárt diagnosztizáltak COVID-19-gyel egy héttel azután, hogy beadták nekik a harmadik oltóanyagot- közölte vasárnap az ország egészségügyi minisztériuma a Canal 12 csatornán.

Ugyanezen forrás szerint a tizennégy közül kettő súlyos állapotba került a harmadik vakcina beadása után, kórházba kell szállítani őket.

A tizennégy közül tizenegyen 60 évnél idősebbek, a másik három, 60 év alatti , a jelebtések szerint valamennyi  harmadik beoltottsággal rendelkező beteg immunitása nagyon alacsony volt.

Bár a világon a legmagasabb Izraelben az oltási arány,furcsa mód  Izrael a fertőzések számának drámai növekedésével néz szembe.

A kormány vasárnapi ülésén azonban a kabinet tagjai elutasították az új „lezárás” ötletét a sajtóban megjelent „kiszivárgott” információk szerint.

Yifat Shasha-Biton oktatási miniszter, aki nem sokkal ezelőt  a diákok beoltásának tervét nemes egyszerűséggel „bűncselekménynek” nevezte, a kormány ülésén kijelentette, hogy a „lezárás” lehetőségét mindeféleképpen „ki kell zárni a napirendről”.  Elazar Stern információs miniszter ugyanezen a véleményen volt: „Törölnünk kell a lezárás szót a szókincsünkből.” Hamad Amar pénzügyminiszter megjegyezte, hogy Ausztrália jelenleg a nyolcadik zárlatban van, és a fertőzések száma mégis növekszik, és arra a következtetésre jutott: „A lezárás nem megoldás”.

Ezek a mozzanatok egyre inkább erősítik a gyanút, hogy mégsem holmi virózis járványról, hanem valami sokkal sötétebb, aljasabb dologról van szó, a kísérleti laboratóriumnak befogott Izraelben.

Más miniszterek éppen ellenkezőleg, az izraeli nagyon súlyos helyzetre hivatkoztak, és új lezárásra szólítottak fel.

„Szerintem sem kell megfélemlítenünk a közvéleményt, de az igazság az, hogy a helyzet ijesztő” – mondta Omer Barlev közbiztonsági miniszter. „A legrosszabb az, ha nem beszélünk lezárásról, majd négy hét elteltével zárlathoz jutunk.”

Ugyanezen a vasárnapi kormányülésen Meirav Cohen társadalmi egyenlőségi miniszter csatlakozott a kabinet kollégái csoportjához, amely tiltakozott a zsinagógák kizárása ellen az oltási útlevél által bevezetett új korlátozások alól.

Vasárnaptól kezdve bármilyen méretű összejövetel, beltéren vagy kültéren, csak olyan vakcinázott személyek számára engedélyezett, akik bizonyítják a gyógyulást vagy negatív tesztet tudnak felmutatni.

Felvetődik a kérdés, valójában mivel oltották be tömegesen az izraelieket?

Bármi is legyen ez, ha a cél az volt, hogy valóban a vírusvédelmet biztosítsák a három oltással, akkor ez a szándék és a kísérlet súlyos kudarcba fullad.

Azonban ha az egész egy gigászi hazugság, akkor itt lebeg a kérdés, miről is szól ez a vakcinázás, hiszen az orvostudományban első alkalommal adnak el „védőoltásnak” valamit, amiről egyre inkább bebizonyosodik, hogy valójában nem véd semmitől, sőt megbetegítheti azokat, akik megkapták.

Egy ideológiai hadviselés, a társadalmi normák átírása és az emberi közösségek teljes kontroll alá vonása történik, melynek mind a kamu pandémia, mind a kétes „védőoltások” csak  sátáni eszközei?

Forrás: The Times of Israel 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Janos
Janos
2 ani în urmă

Ugy latszik a tobb millio halott nem hir. Sotetseg nappal, k.b. ez a velemenyem az oltas ellenesekrol.

Telefon
13322096501