Aktuális, Vélemény

Párhuzamos valóságok, a Mátrix amiben élünk – Mi történik most Ukrajnában igaziból? Avagy hogyan programozzák át az emberekben felgyűlt COVID-haragot oroszellenes háborús haraggá azok, akik menekülnek a genetikai vakcina miatti felelősségre vonás elől most?

Leszögezném: gyűlölöm az erőszakot, a háborút, a népek ellen elkövetett tömeges agressziót, akár fegyverrel, akár hamis hírekkel, akár PCR tesztekkel vagy akár oltó-tűkkel követik ezeket el!

Lássuk be, azért ördögien zseniális ez az egész  ukrán háborús közhangulatot terelő médiamanipuláció most, ahogy a covid-terroristák  a lebutított tömegben a 2 éves covid terror-feszültségét most ugyanazon  a hazug média segítségével átalakítják “háborús feszültséggé”, hogy mentesüljenek a felelősségre vonás alól! A valóban háborús bűnöknek számító felelősségre vonás alól, amit 2 évig követtek el egy biológiai világháborúban. Mert arra is hajlok már a tények tükrében, hogy azt mondjam, az a háború, amit most Ukrajnában látunk nem most kezdődött el, hanem sokkal régebben, most csak nyilvánossá vált az a hadiakció, amivel Putyinék egy maffia-felszámoló  razziához hasonló akciót visznek végbe.

S közben az eddig a covidot és a genetikai COVID-szérummal  globális emberkísérletet propagáló megvásárolt sajtó hirtelen elfelejti az egész covid-hacacárét, és hirtelen menüt vált.

Lássuk be, egy csodadoktor ez a Putyin! Seperc alatt eltüntette a borzasztóan veszedelmesnek mondott covid-járványt a  fősodratú médiából.

Szerencsére vannak még értelmes emberek, akik nem manipulálhatóak.

Egy ilyen idézet a Facebookról:

„Azoknak:

– akik most elkezdtek siránkozni Ukrajna miatt…

– akik most kiteszik az ukrán zászlós profilképüket…

– akik tüntetést szerveznek az Orosz nagykövetség elé…

Hol voltatok az elmúlt nyolc évben?

Nem sajnáltátok Donbass és Luhanszk lakosságát?

Nem hallottatok a népirtásról?

Nem hallottatok az ukrán nyelv törvényről?

Nem tiltakoztatok, amikor a Krímben elzárták (az egyébként orosz területről jövő) vizet?

Nem tudjátok hogy az ukránok betiltották az orosz és a magyar nyelv használatát?

Nem tudjátok, hogy Ukrajna szerint a kárpátaljai magyarok és a keleti részén lakó oroszok nem minősülnek őslakosnak?

Nem hallottatok az odesszai szakszervezetek székházában bent égett emberekről…?

Nem hallottatok azokról, akik kiugráltak a székház ablakán és túlélték – ott verték agyon őket?

És azt tudtad, hogy oda voltak készítve a molotov koktélok és az épületre rá lettek szorítva a civilek…?

Nem tudtad, hogy soha nem volt emiatt felelőségre vonás?

Emlékezetünk szerint a Szakszervezetek Házában a tűz 2014. május 2-án történt, amikor nacionalisták az Euromaidan ellenfeleit űzték be az épületbe. 42 ember halt meg…. – Nem hallottál róla????

Arról tudsz, hogy Donbaszra ráengedték a börtönből kiszabadított bűnözőket?

Hogy a börtönök előtt ott álltak a fegyverrel megrakott teherautók…?

Hogy három nap maga volt a pokol?

Esetleg az ukrán fasiszták fenyegetéséről hallottál? Hogy Kárpátalját kiirtják?

2020-ban a kárpátaljai ivóvízhálózatot meg akarták mérgezni, hogy kiirtsák a “patkányokat”(magyarokat!!!)

Hogy felrobbantják az ukrajnai atomerőműveket?

Hallottál a Minszki egyezményről?

Arról hallottál, hogy az Egyesült Államok irányítása alatt álló – Ukrajnában lévő – biológiai laboratóriumokból 16 Oroszországgal határos?

Arról hallottál már hogy június 4.-e miért Nemzeti Gyász Nap?Kárpátaljai magyarokon kívül mi közünk van nekünk Ukrajnához?

Egy ultranacionalista a nyugatot kiszolgáló kormány mely saját népét teszi most kockára és 8(!!!!) éven keresztül ágyúzta az orosz kisebbség által lakott területeket!”

És mindez, amit a beidézett szövegben felsorolt a szerző, egy az egyben igaz.

Az, hogy közben mi történik a világban, arról hirtelen a covid média elhallgatott.

Mi is a helyzet a kanadai covid – náci terrorral? Mi a helyzet a kanadai tüntetőkkel?

Mi a helyzet a neonáci Trudeau kormánnyal, akik minden emberi jogot és demokratikus alapot meggyaláznak?

Mi a helyzet az USA-ban most is úton levő kamion konvojjal mely Washingtonba tart?

Mi a helyzet a covid-terror alatt legyilkolt emberekkel?

Mi a helyzet azzal, hogy egy védőoltásnak hazudott genetikai kísérleti szérummal emberek tömegét ölték meg s még többet tettek beteggé?

Mi a helyzet a hazug EU vezetéssel, akik jókora sápot szedtek a covid-terror égisze alatt, miközben a civilizáció bölcsőjének mondott Európából egy rabszolga rendszert, terror-uniót hoztak létre?

Róluk miért is nem olvasni napok óta?

Nyugdíjba mentek vagy éppen menekülnek, esetleg forgatják a köpönyeget?

DE TÉNYLEG EZÉRT IS MOST  MIND PUTYIN A HIBÁS???

MERT MOST CSAK EZ FOLYIK MINDENÜNNEN ÉS A VALÓS BŰNÖK SZÁNDÉKOSAN HÁTTÉRBE LETTEK SZORÍTVA, ELHOMÁLYOSODNAK, ÉS AZ IGAZI HÁBORÚS BŰNÖSÖK KÖZBEN ÁTÖLTÖZNEK ÉS MEGSZÖKNEK A MENEKÜLTEK KÖZZÉ VEGYÜLVE!

Az Egyesült Államok dokumentáltan ÉVEK ÓTA biológiai laboratóriumokat működtet Ukrajnában.

 

Titkosított,   biológiai fegyvereket kikísérletező amerikai laboratóriumok  Ukrajnában!

Erről miért nem beszél a fősodratú média, ha már Ukrajnán a világ szeme?

Miért nem beszélnek azokról a katonai erőkről, melyek a NATO védnöksége alatt vannak jelen évek óta Ukrajnában, miközben Ukrajna nem is tagja a NATO-nak?

Miért nincs egyetlen, leellenőrizhető, dokumentált médiatudósítás/hadi tudósítás arról vajon valóban mi is történik jelenleg Ukrajnában?

 

 

“Jópofa” ukrán katonák, a náci lobogó nyilván “véletlenül” került oda!

Hogyan lehetséges, hogy a médiamanipulációk, a rémhírgyárak  százasra kapcsolva gyártják most a fake News háborús  rémhíreket?

Pont úgy, ahogy a covid-rémségekről. A napokban láthattunk olyan hamisított fotókat, ahol háborús sebesültnek adtak el olyan fotót melyen egy évekkel ezelőtti gázrobbanás áldozata látszik, vagy éppen a többször lelőtt hős zsurnalisztát, aki minden háborúban legalább egyszer hősi halált hal. Agymosás, tömegmanipuláció, hazugságok.És ezek sajnos a valódi bajról, a valódi menekültekről is elviszik az emberek figyelmét.

A többször hősi halált halt zsurnaliszta! CNN (Cable News Network). 2021-ben közzétették egyik munkatársuk, Bernie Gores halálának hírét: az újságírót az afgán fővárosban, Kabulban tálibok állítólag kivégezték. Az “áldozat” (?) neve a napokban újra előkerült: az orosz-ukrán konfliktus során (ezúttal egyszerű aktivistaként) “feltámadt”, aki orosz szeparatisták által elhelyezett aknára lépett és életét vesztette.  Felmerül a kérdés: Bernie Gores valamikor, valahol újra meghal?

Ukrajnából  az emberek azért menekülnek, mert a férfiakat rákényszerítik, hogy hadba vonuljanak, ha akarnak, ha nem!

Covid-propaganda után ukrán-propaganda….
Az évekkel ezelőtti gázrobbanás áldozatából pár mozdulattal Putyin áldozatot csinált a kamu sajtó

Az ukrán menekültek egy részét napok óta tartják a román-ukrán határon maguk az ukránok, hogy minél nyomorultabb, szenvedőbb képeket, híradó felvételeket lehessen belőlük manipulálni.

Azok a manipulációs háttérerők, lásd a közösségi médiát, melyek aljasul cenzúrázzák 2 éve a COVID19 és a kamu védőoltás hazugságait leleplező írásokat, cikkeket, videókat, most egyből cenzúra alá vették az orosz állami médiát is?

Miért vajon?

Miért ne ismerhetnék meg az Olvasók, a polgárok az orosz fél véleményét is erről az egészről, ha már annyira demokratikus itt mindenki?

Lássuk be, ez az ukrán háborúnak mondott, szerintem valójában a globalista terrorszervezet ukrajnai felszámolására irányuló hadművelet csak a jéghegy csúcsa.

És jó volna ember módra figyelni és megítélni a dolgokat, nem pedig a globalista erők terelőkutyaivá vált hazug média manipulálása szerint.

Becsüljük meg az értelmes, gondolkodni képes embertársainkat, sajnos egyre inkább ritka kincs az ilyen!

És azzal zárom e cikket, amivel indítottam: gyűlölöm az erőszakot, a háborút,a népek ellen elkövetett tömeges agressziót, akár fegyverrel, akár hamis hírekkel, akár PCR tesztekkel vagy oltó-tűkkel követik ezeket el!

 

L. Szőke Mária

 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Cassandra
Cassandra
2 ani în urmă

Kedves Mária!

Minden szavával egyetértek! Köszönet a bátorságáért és a kiállásáért, amely olyan ritka a médiában, mint a fehér holló!