Aktuális, Magazin

Pedofil szörnyetegeket tartóztattak le – gyerekfelügyeletet vállaltak és megerőszakolták a gyerekeket

Gyerekfelügyeletet vállalt, majd több kisgyereket is megerőszakolt egy amerikai pár. Szexuális erőszak miatt tartóztattak le az USA-ban egy dél-karolinai házaspárt, akik bébiszitterként dolgoztak több családnál, majd munkájuk során több gyereket is zaklattak, amiről videót is készítettek.

A 22 éves Brooke Schmitz, és a 23 éves Donovan Williams úgy bukott le, hogy valaki értesítette a helyi gyermekvédelmi szervezetet, miután közzétettek egy olyan videót a neten, amelyen három, négy-öt év közötti kisgyerek látható, amint felnőttekkel szexelnek. A rendőrök azonosították a videón látható egyik áldozatot, és megállapították, hogy az eset Greenville megyében történt, ahol a házaspár is él.

A rendőrök nyomozni kezdtek Williams és Schmitt után, akiket végül egy helyi lakótelepen fogtak el. a rendőrök szerint a pár több gyerekre is felügyelt, ebből adódóan visszaéltek helyzetükkel, és zaklatták őket.

A rendőrök kapcsolatba léptek a szülőkkel, és értesítették őket felfedezéseikről. mivel nem kizárt, hogy az esetnek több áldozata is van, folytatják a nyomozást”- tették közzé a Facebookon a greenville megyei rendőrök.

Schmitt és Williams ellen kiskorú veszélyeztetése, illetve szexuális zaklatás miatt indítottak büntetőeljárást. a párt letartóztatták,és óvadék nélkül tartják fogva – írja a crimeonline.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile