Aktuális, Társadalom

Pénzt kínáltak a volt rendőrnek, hogy engedje covid-halottnak nyilvánítani szívinfarktusban elhunyt nejét – a férfi kitálalt az aljas esetről

Hónapok óta hallani azokat a történeteket, melyek szerint a kórházakban elhunyt emberek hozzátartozóinak pénzösszegeket kínálnak fel azért, hogy egyezzenek bele abba, hogy elhunyt rokonuk covidban halt meg. Úgy tűnik, azoknak, akik ilyen ajánlatot tudnak és mernek tenni, igencsak bőre szabták a költségvetését a pokoli színjátékban, ahol úgy játszanak az emberek életével, mint őrült tudósok a kísérleti patkányokkal.

Egy brassói, volt rendőrtiszt számolt be nemrég egy hasonló, konkrét esetről, mely vele történt meg, neje elhunyta után. Ezt írta meg az Oficial Media, onnan vettük át a cikket.

Gabi Dumitrescu hosszú éveken át rendőrként teljesített szolgálatot Brassóban. Pár hónapja azonban beadta a felmondását, erkölcsi okokra hivatkozva, Dumitrescu ugyanis úgy vélte, összeegyeztethetetlen rendőri eskütételével az, hogy saját polgártársait bírságolja parancsra, olyan képtelen, törvénytelen szabályok miatt, mint a kötelező maszkviselés.

Dumitrescut állása elvesztése, azaz felmondása után egy nagyobb veszteség is érte, felesége ugyanis felesége március 30-án szivinfarktus következtében elhunyt. A volt rendőrtiszt Facebook oldalán tett közzé egy megdöbbentő, de egyre több esetben kiderülő, történetet, miszerint a kórházban, ahol a felesége szívinfarktus miatt életét vesztette, az egyik orvos  azt  az ajánlatot tette neki, hogy egyezzen bele abba, hogy a feleségét covidos elhunytnak nyilvánítsák  s ezért  cserében adnak neki 3500 lejt.

Dumitrescu, leírása szerint azonnal elutasította ezt. Megjegyezzük, ha belemegy webbe az aljas vásárba, ahogy többen nyilván belementek és még többeket belekényszerítettek a haláltáborokká vált kórházak  orvosi-júdásai, akkor a feleségét  nem is temethette volna el tisztességesen, emberi szokások , keresztény hagyományok szerint, csak a  horrorfilmekbe illő fekete hullazsákban elkapart tetem lett volna a gyászból. Ahogy  az lett, több mint 25 000 romániai elhunyt esetében az elmúlt egy év alatt.

Tehát Dumitrescu visszautasította az ajánlatot, s kijelentette, nem megy bele semmilyen covid csalásba, kérte a felesége halotti bizonyítványát, s hogy ebbe a halál valós oka legyen feltüntetve. Ekkor azonban egy másik „orvos” vette át a covid-hullagyalázás szerepét, aki önkényesen, az „elsővonalashősök „istenkomplexusától fűtve, minden pénzajánlgatás nélkül beírta, hogy az elhunyt asszony covidban halt meg. Dumitrescu azonban nem hagyta annyiban a dolgot, ügyvédet fogadott és  nagy botrányt követően tudta csak emberi végtisztességnek megfelelően eltemetni halott asszonyát.

Az egykori rendőr ezt írja Facebook bejegyzésében: „Amiket láttam, azok alapján kijelenthetem , nem hiszem el ezt az egész covid világjárványt. Nincs semmilyen világjárvány, ez az egész egy hatalmas maskarádé, aminek az a célja, hogy a polgárokat megfosszák szabadságuktól és a társadalmat teljes kontroll alá vonják.” ( Forrás: OficialMedia

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile