Aktuális, GREAT RESET, Tények mögött a lényeg

PFIZER GATE: “Bűnügyi nyomozás kell, ez kriminális biznisz !” – Cristian Terheș EP képviselő azonnali lemondására szólította fel Ursula von der Leyen-t a védőoltásként árult COVID-szérumok miatt Minden EU-ban élő ember számára 10 adag vakcinát vásároltak fel – Teljesen titkosítottak, átláthatatlanok az EU vakcina szerződései

Cristian Terheș  EP képviselő gyilkos, kriminális üzletelésnek nevezte az egész vakcina bizniszt, melyben az EP vezetősége nyakig benne van. Az EP és a Pfizer között megkötött vakcina megrendelés szerződéseit mai napig nem hajlandóak nyilvánosságra hozni.

Egy azonban kiderült, az emberirtásra tervezett COVID szérumból minden EU területén élő polgárnak, csecsemőktől aggastyánokig 10 adagot rendeltek.

Mit jelent ez? Talán azt, ha Putyin bombázói nem indulnak el február 24-én a sátánista WEF maffia ukrajnai biolaboratóriumai ellen, most éppen a hetedik kamu covid-hullám törvénytelen resztrikciói mennének és körülbelül a hatodik emlékeztető COVID-gyilkot kényszerítenék azokba , akik valahogy túlélték az előzőeket…

A teljes cikket ITT olvashatják el, ugyanitt tekinthető meg a felszólalást rögzítő videófelvétel is.

Iratkozzon fel a Substacken hírlevelemre, és ha tetszett a cikk lájkolja, de hozzászólásokat, észrevételeket is szívesen látok a cikkek alatt.

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile