Aktuális, Tények mögött a lényeg

Ph.D. Peresztegi Sándor: PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS – Végső bizonyíték: A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték

PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS

Végső bizonyíték:

A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték

TARTALOM:

Információkat szerzett orvosok német csoportja 

Az igazságért harcoló orvosok spanyol csoportja 

Richard Rothshild 2015-ben szabadalmaztatta a COVID-19 tesztelési módszerét 

Világbank bemutatja a COVID-19 projekt tervezett befejezési dátumát 

Fauci garantálja, hogy a következő két évben kitör a koronavírus-járvány. 

Bill Gates világméretű járványt jelentett be 

Melinda Gates szerint a bölcsészettudományok legnagyobb veszélye a vírus 

A 2013-as dal szövege, amely megjósolta a koronavírus-járványt 2020-ban 

Harry Vox megjósolta a globális járványt 

Robin de Ruiter megjósolta a bezárásokat 

 A leírt globális világjárvány forgatókönyve 

Andrew Cuomo Bill Clintonnal beszél az autoriter ellenőrzésről 

Bill Gates digitális igazolványról beszél az emberek ellenőrzésére 

 Az oltások összekapcsolása digitális azonosítóval 

Bill Gates szabadalmaztatta a technológiát, hogy bárhol nyomon lehessen követni a testet 

Bill Gates globális felügyeleti rendszert akar 

Töltse le a CIA-tiszt, Coleman könyvét 

Bill Gates a világ népességének oltásokkal történő csökkentéséről beszél 

Az EU, az USA, Kína több tízmillió Covid-19 tesztet hajtott végre 2017-ben és 2018-ban 

DAVOS és a globalisták összejövetele 

Az Egészségügyi Világszervezet vezetője az erőszakos terrorista csoport tagja 

Egy érsek és bíborosok levele az emberiségnek 

 …

Az orvosok kijelentik, hogy a pandémiát megtervezték

németországi „Információs orvosok” nevű, több mint 500 orvosból álló csoport megdöbbentő kijelentést tett egy országos sajtótájékoztatón„A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csaló. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk.”

Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500.000 példányban jelentet meg orvosi újságot, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a mainstream (fősodrású, elterjedt) médiában megjelenő hatalmas téves információkról.

Tömeges tüntetéseket is szerveznek Európában, például 2020. augusztus 29-én, ahol 12 millió ember jelentkezett be, és több millióan jelentek meg.

Miért mondja ez a több mint 500 orvos a világméretű bűncselekménynek? Mit tudnak, amit mi nem?

 …

Spanyol orvosok százai mondják, hogy a pandémiát tervezik

Spanyolországban az „Orvosok az igazságért” nevű 600 orvosból álló csoport egy sajtótájékoztatón hasonló nyilatkozatot tett: „A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Felszólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ” (2/A) Németország és Spanyolország csak két példa. Hasonló, több száz orvosszakértői csoport létezik a világ országaiban. Miért mondja ez a több ezer orvosi szakember világszerte, hogy a járvány bűncselekmény? Milyen információkhoz férnek hozzá, amelyeket nem a mainstream médiától kapunk?

Meghívom, hogy nyitott szemmel nézze át az alábbi tényeket, majd vonja le saját következtetéseit …

2015-ben egy vizsgálati módszert szabadalmaztattak… COVID-19

2015-ben Richard Rothschild, egy holland kormányszervezettel szabadalmaztatta a „COVID-19 tesztelésének rendszerét és módszerét”.

Ezt felfogta? 2015-ben – négy évvel azelőtt, hogy a betegség még létezett volna – kidolgozták a COVID-19 tesztelési módszerét. (2/B)

Vegyen egy mély lélegzetet, és hagyja, hogy egy ideig átérezze a tényeket, gondolkodjon…

2017-ben és 2018-ban eladott COVID-19 tesztkészletek milliói

Mint már tudjuk, az új COVID-19 betegség a 2019. év vége felé jelent meg Kínában. Ezért a COVID-19 nevet kapta, amely a 2019-es koronavírus betegség rövidítése.

A World Integrated Trade Solution adatai azonban elképesztő dolgokat mutatnak: „2017-ben és 2018-ban – két évvel a COVID-19 előtt – több száz millió tesztkészletet osztottak szét a COVID-19 számára világszerte.”

Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat már a kezdetektől fogva figyelmeztetett egy globális emberiség elleni bűncselekmény-sorozat veszélyére…

Felhívta a figyelmet a Sodium Lauryl Sulfate veszélyére. Feltárta a egyes védőoltások valódi hátterét és következményeit, kihangsúlyozva, hogy nem minden védőoltás veszélyes…

Feltárt és közzé tett komoly tanulmányokat, amelyek megismerése és megszívlelése által elkerülhetők az orvosi műhibák (lásd: kemoterápia) és a súlyos betegségek legyőzésének megoldását is közkinccsé tette… http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/ 

Ezt a titkosított adatot egy titkosügynök 2020. szeptember 5-én fedezte fel és tette közzé a közösségi médiában. Másnap az egész világon megtudta az igazságot.

Szeptember 6-án a WITS hirtelen megváltoztatta az eredeti „COVID-19” megnevezést homályos „Medical Test Kits” -re.

Ez nem engedélyezett a kereskedelemben, mert mindig konkrétnak kell lennie. Sokféle tesztkészlet létezik a különböző betegségekre.

Az a tény, hogy miután az adatok világszerte ismertté váltak, eltávolították a „COVID-19” specifikációt, azt bizonyítja, hogy nem akarják, hogy bárki is tudjon róla.

Azonban elfelejtettek törölni egy részletet: ezeknek az „orvosi tesztkészleteknek” a termékkódja 300215, ami azt jelenti: „COVID-19 tesztkészletek”.

A titkosításuk későn jött: ezt a kritikus információt feltárták, és milliók tárják fel világszerte.

Töltse le Dr. John Coleman 169 oldalas PDF formátumú dokumentumot, amely megmutatja az eredeti adatokat. A honlap:

https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/4A/4A92FD2FB4DAE3F773DB0B7742CF0F65_Coleman.-.CONSPIRATORS.HIERARCHY.-.THE.STORY.OF.THE.COMMITTEE.OF.300.R.pdf

Két évvel a COVID-19 kitörése előtt az Egyesült Államok, az EU, Kína és a világ országai diagnosztikai vizsgálati műszereket kezdtek exportálni a COVID-19 betegségre, amely állítólag akkor még nem is létezett.

A COVID-19 „projektet” 2025-ig tervezik

A Világbank azt mutatja, hogy a COVID-19 egy olyan projekt, amelyet a tervek szerint 2025. március végéig folytatnak! Tehát a szándék további öt évig folytatódik. (2/C)

Anthony Fauci pandémiát garantált a következő két évben

2017-ben Anthony Fauci nagyon furcsa jóslatot tett, még furcsább bizonyossággal. Fauci teljes magabiztossággal jelentette be, hogy Trump elnök első ciklusában biztosan meg fog történni egy fertőző betegség meglepetésszerű kitörése. Ezt mondta: (3) „Nincs kérdés, kihívás lesz a következő adminisztráció számára a fertőző betegségek színterén. Meglepetés lesz. Senkinek sincs semmi kétsége ezzel kapcsolatban.”

Hogyan garantálhatná Fauci, hogy meglepetésszerű járvány történjen a Trump-kormányzás első ciklusa alatt? Mit tudott, amit mi nem is sejtettünk?

Bill és Melinda Gates garantálta a közvetlen globális pandémiát

2018-ban Bill Gates nyilvánosan bejelentette, hogy folyamatban van egy globális járvány, amely 30 millió embert képes megsemmisíteni. Szerinte ez valószínűleg a következő évtizedben fog megtörténni. (4)

Melinda Gates hozzátette, hogy a mesterségesen létrehozott vírus jelenti a legnagyobb veszélyt a humán tudományok számára, és azt is biztosította, hogy ez az elkövetkező években az emberiséget érinti. (5) „Már úton van egy globális járvány. A mérnöki pontossággal kifejlesztett vírus jelenti a legnagyobb veszélyt az emberiségre. Ez a következő évtizedben fog elhatalmasodni.” – mondta BILL GATES, 2018-ban.

Most álljon meg egy pillanatra és elmélkedjen, mi vár az emberiségre! … A biogyógyászat egy olyan új és elfogadott orvostudományi ágazat, amely képes megfékezni az emberiséget fenyegető betegségeket. (lásd: http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu/93/koronavirus-sarscov2-es-covid19-2020 )

Az „betegség-maffia” képviselői azt állítják, hogy a világ sűrű népessége garantálja ezt a küszöbön álló világjárványt…

A kormányok és a médiák elfelejtik feltárni a megoldást, hogy már évek óta létezik az ellenszerek egész tárháza a vírusok megfékezése céljából…

A kormányok és az általuk működtetett médiák a „fülünkbe ordítják”: „Fel kell készülnünk egy világjárvánnyá váló eseményre.”

Ezt a pandémiás gyakorlatot Event 201-nek hívták, és 2019 októberében a Microsoft alapítója, Bill Gates, aki feleségével együtt a világ leggazdagabb és leghatalmasabb alapítványát vezeti, közösen szervezett egy szimulációs gyakorlatot egy világméretű koronajárványon és a gyakorlatot dokumentáló videókat tettek közzé.

Ezután arra a következtetésre jutottak, hogy az egész emberiséget be kell oltani…

Izgalom a vakcinák eladásával kapcsolatban a következő évben

Röviddel e koronavírus-járvány gyakorlása után Bill Gates tweetelt: „Különösen izgatott vagyok, mit jelenthet a következő év a globális egészség egyik legjobb vásárlása: az oltások számára.” – Bill Gates, 2019. december 19.

Gondoljunk csak bele: A világ első számú oltóanyag-kereskedője garantálja, hogy az elkövetkező években globális járvány léphet fel, és felesége szerint mindannyian félnünk kell egy „úton lévő” vírustól. Ezután gyakorlatot szerveznek egy küszöbön álló globális járványra, és azt mondják, hogy az oltások lesznek az egyetlen megoldás. Majd Bill Gates tweeteli, mennyire izgatott az oltások eladása miatt a következő évben. Közvetlenül ezután kitör a bejelentett járvány. Bill Gates azonnal azt hirdeti, hogy az emberiség számára az egyetlen megoldás az oltóanyagok megvásárlása…

2020-ra koronavírus-pandémiát jósolnak 2013-ban

Még 2013-ban egy zenész írt egy dalt PANDEMIC címmel. Dalszövegében világméretű járványt ír le, amely milliókat öl meg, leállítja a gazdaságokat és zavargásokhoz vezet.

Dalában szó szerint nagyon részletesen leírta, mit látunk a mai világunkban, hét évvel később. Megemlítette még a világjárvány pontos évét: 2020-at és a vírus specifikus típusát: a koronavírust. (6) Ez egy sor a 2013-as dalszövegében: „2020 a CoronaVirussal kombinálva, testek egymásra rakása.” Ez a dal megjósolta a most Amerikában tomboló zavargásokat is: „Az állam garázdálkodik, a kinti utcát használja. Az ablakaihoz jön.” Honnan tudhatta ez a zenész 2013-ban, hogy koronavírus-járvány fog kitörni 2020-ban, és hogy a világjárvány idején zavargások törnek ki? Ő ezt így magyarázza: „Még 2012-ben kutattam, és olvastam az úgynevezett ’összeesküvés-elméleteket’. Tudja, ezek azok a nyomozások, amelyeket a média nem akar, hogy utánanézzünk. Ezen elméletek szerint a járványoknak 2020-2030 évtizedében kell bekövetkezniük. Tehát a Pandemic című dalt írtam róla.”…

Globális felkészültséget figyelő testület 2019. szeptemberében: „Készülj fel egy globális koronavírus-járványra”

2019 szeptemberében – szintén közvetlenül a járvány kitörése előtt – a Globális Felkészültségi Monitoring Testület jelentést tett közzé „A veszélyeztetett világ” címmel. Hangsúlyozta, hogy fel kell készülni a … koronavírus kitörésére!

 

A jelentés borítóján egy koronavírus és az arcmaszkot viselő emberek képe látható.

 

A jelentésben a következő érdekes bekezdést olvashatjuk: „Az Egyesült Nemzetek Szervezete (a WHO-t is beleértve) legalább két, az egész rendszert átfogó képzést és szimulációs gyakorlatot folytat, köztük egyet egy halálos légúti kórokozó szándékos felszabadításának lefedésére.”

Ez felfoghatatlan? Gyakorolták egy halálos légúti kórokozó szándékos terjesztését.

Kihirdetése Kínából

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet készített egy videót, amelyben egy Kínából származó, Wuhan területéről származó, az egész világon terjedő influenzavírust mutatnak be, amelyek milliókat ölnek meg. A „globális influenzajárvány szimulációjának” nevezték.

Két évvel később pontosan ez történt…

 

Miért mondták, hogy Kínából származik? Miért nem Afrika, ahol sokkal több betegség van jelen? Miért nem Dél-Amerika vagy India? Honnan tudhatták, hogy influenzavírus érkezik Kínából, és még Wuhant is megemlíti, hogy az az egész világ megfertőződik?…

Ezt a koronavírust tervezték? Honnan jött a vírus? A biofegyverek világszerte vezető szakértője Dr. Francis Boyle, akinek meggyőződése, hogy egy wuhani biofegyver laboratóriumból származik, a Bio Safety Lab 4-es szintről. Ez a létesítmény … koronavírusok fejlesztésére szakosodott! Felveszik a meglévő vírusokat, és „fegyverzetbe hozzák” őket, vagyis sokkal veszélyesebbé teszik őket, hogy biológiai fegyverként használják…

Két perces videoklipben a Trump-kormány szóvivője, Dr. Francis Boyle biofegyver-szakértő és Trump elnök beszél arról, hogy ez a vírus hogyan jött a wuhani laboratóriumból.

Dr. Li-Meng Yan kínai virológus (MD, PhD) elmenekült az országból, egy rangos hongkongi egyetemen otthagyta állását. Megjelent a brit televízióban, ahol azt állította, hogy a SARS-CoV-2 nevű vírust, amely a COVID-19-et okozza, … tudósok hozták létre egy laboratóriumban – és bizonyítékokat ajánlott fel állításainak alátámasztására.

2015-ben Anthony Fauci 3,7 millió dollárt adott ennek a laboratóriumnak.

Ugyanaz az ember, aki garantálta a vírus meglepetésszerű kitörését a következő két évben, majdnem 4 millió dollárt adott egy koronavírust fejlesztő laboratóriumnak.

Kínai biológiai kísérletek az emberek 2015-ben kitett koronavírussal történő megfertőzéséhez az Olasz Állami Média által

Öt évvel ezelőtt az olasz állami tulajdonú média, a RAI – Radiotelevisione Italiana – Kína sötét vírusokkal kapcsolatos erőfeszítéseit tárta fel.

2015. novemberben sugárzott videó megmutatta, hogyan végeztek kínai tudósok egy denevérekből és egerekből származó, koronavírusnak vélt SARS-hez kapcsolódó vírus biológiai kísérleteit, megkérdezve, hogy megéri-e kockáztatni a vírus az emberi szervezetekkel való kompatibilitás érdekében.

Az alábbiakban olvasható az olasz közvetítés angol nyelvű fordítása: „Kínai biológiai kísérletek – Kínai tudósok denevérekből és egerekből csak tanulmányi okokból hoztak létre pulmonalis szupervírust, de ennek számos megkérdőjelezhető aspektusa van. Megéri a kockázatot? Természetesen kísérlet, de aggasztó. Számos tudóst aggaszt. Ez egy kínai kutatócsoport, amely denevérektől vett fehérjét az egerekből származó SARS vírushoz, az Acute Pneumonia-hoz köt. A kimenet szuper koronavírus, amely hatással lehet az emberre.”

A koronavírus-pandémiát jósló filmek

A prediktív programozás a lakosság tájékoztatása a hamarosan bekövetkező eseményekről. Az elmúlt években számos film és televíziós sorozat készült, amelyek egy globális koronavírus-járványról szólnak!

A „Holt pestis” című film egy globális járványt ábrázol koronavírussal, és még a hidroxi-klorokint is megemlíti gyógymódként. (Ezt a készítményt a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat elsőként ajánlotta az emberiségnek. A készítmény kizárólagos forgalmazója a LifeCare cég).

Egy másik „Contagion” című film bemutatja, hogy a koronavírus miként terjed globálisan társadalmi távolságtartással, arcmaszkokkal, lezárásokkal, kézmosással.

Szó szerint mindent, amit most látunk, ezekben a filmekben részletesen megjósolják.

Pandémiát ábrázoltak az olimpia nyári játékai során 2012-ben

A prediktív programozásról szólva: a nyári olimpia nyitó show-ján, 2012-ben koronavírus-járványot játszottak az egész világ szemei előtt.

Tucatnyi kórházi ágy, sok nővér válik kontrollrendszer bábjává, a halál leselkedik rá, egy démoni óriás emelkedik fel a világon, és az egész színház úgy világít, hogy az égből nézve koronavírusnak tűnik.

.

..

.

..

Miért mutattak be az olimpiai játékok koronavírus-járványt a nyitó showjukban? (lásd a fenti három fotót)

A világszerte lezárást jósolták 2008-ban

A szerző és a nyomozó, Robin de Ruiter 2008-ban azt jósolta, hogy globális lezárás következik be. Szerinte ennek az lenne a célja, hogy megteremtse az autoriter irányítás új világát. Mivel nagy része annak, amit még 2008-ban írt, most a szemünk előtt történik, ezt a könyvet újra kiadták.

Az újságírók megjósolták a tervezett pandémiát

2014-ben az oknyomozó újságíró, Harry Vox tervezett globális járványra számított, és elmondta, miért fog ilyet tenni az „uralkodó osztály”: „Semmiben sem fognak megállni, hogy befejezzék az irányítás eszköztárát. Az egyik dolog, ami hiányzott az eszközkészletükből, a karantén és a kijárási tilalom. A terv az, hogy több százezer embert megfertőzzenek vele, és megteremtsék az ellenőrzés következő szakaszát.” (7)

„A jövő forgatókönyve”

Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

Mindezt félelmetes pontossággal írják le … tíz évvel azelőtt, hogy megtörtént volna!

A dokumentum címe: „Forgatókönyv a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéről”. (9) Ez mindent elmond: a jövő forgatókönyve. Van egy „LockStep” elnevezésű fejezete, amelyben a globális járványról úgy számolnak be, mintha a múltban történt volna, de amelyet egyértelműen a jövő próbájának szánnak.

A Rockefeller Alapítvány Lockstep művelete: Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

A „Jövő forgatókönyve” folytatódik az előre jelzett pandémiájukra adott két válasz összehasonlításával: az Egyesült Államok csak „erőteljesen elbátortalanította” az embereket a repüléstől, míg Kína kötelező karantént hajtott végre minden állampolgár számára. Az első választ azzal magyarázzák, hogy a vírus még inkább elterjedt, míg a fojtogató elzárás bevezetését dicsérik.

Ezután a totalitárius ellenőrzés végrehajtását írja le: „A világjárvány idején a nemzeti vezetők szerte a világon megerősítették tekintélyüket, és szigorú szabályokat és korlátozásokat vezettek be az arcmaszkok kötelező viselésétől, a testhőmérséklet-ellenőrzésekig, a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál.”

Nyilvánvaló, hogy a tekintély növelése a kívánt válasz. De ez még rosszabbá válik a „jövő forgatókönyve” szerint: „A világjárvány elhalványulása után is megrekedt, sőt fokozódott ez a tekintélyelvűbb ellenőrzés és a polgárok és tevékenységeik felügyelete.”

„A fejlett országokban ez a fokozott felügyelet sokféle formát öltött: például biometrikus azonosítókat minden állampolgár számára, és szigorúbb szabályozást kötött olyan kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitását létfontosságúnak tekintették a nemzeti érdekek szempontjából.”

Kézikönyv a globális ellenőrzéshez

Most, hogy a bejelentett járvány valóban itt van, ugyanaz a Rockefeller Alapítvány előterjesztette a második lépést: Egy kézikönyvet az új ellenőrzési rendszerek bevezetéséről a világjárvány idején. Csak akkor nyílhat meg a világ, ha az összes szükséges vezérlőhálózat megvan.

A két Rockefeller-dokumentum kombinálásakor megjelenik a terv:

1) Először bejelentenek egy koronavírussal járó globális járványt, és elmondják, mihez kell vezetnie: egy teljesen új szintű autoriter kontroll.

2) Másodszor gyakorlati lépéseket adnak az ellenőrzési rendszer alkalmazására. Ezek illusztrációk és idézetek útmutatójukból:

„A digitális alkalmazásokat és az adatvédelemmel védett nyomkövető szoftvereket széles körben kell használni a kapcsolatok teljesebb követésének lehetővé tétele érdekében.”

„A Covid-19 járvány teljes ellenőrzése érdekében heti rendszerességgel kell megvizsgálnunk a lakosság többségét.”

„A jövő forgatókönyve” szerint a világ egész lakosságának be kell szereznie egy digitális azonosítót, amely jelzi, hogy ki kapta az összes oltást.

Elegendő oltás nélkül az iskolákba, koncertekre, templomokba, tömegközlekedési eszközökbe a belépés megtagadva.

Most 2020-ban pontosan ezt követeli Bill Gates és sok kormány.

Bill Gates 100 milliárd dolláros kapcsolatfelkutatási ügyletet tárgyalt a demokrata kongresszusi képviselő szponzorával, hat hónappal a koronavírus-pandémia előtt.

A sokkoló leleplezéseket a Thomas Paine Podcast és a patreoni Moore Paine Show-n tárta fel a két nyomozó.

Kilenc hónappal a ruandai Gates Alapítvánnyal folytatott megbeszélések után – Bobby L. Rush, az illinoisi demokrata bevezette a 100 milliárd dolláros HR 6666-ot, a COVID-19 mindenkivel való tesztelés, elérés és kapcsolatfelvétel (TRACE) törvényt. Mindenki kapcsolatait ellenőrizni kell. A kiszivárgott kormányzati videóban (10) beszélgetést látunk Bill Clinton volt amerikai elnök és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója között. Megbeszélik, hogyan lehet nagy ellenőrzési rendszert felállítani a teljes népesség tesztelésére és az összes kapcsolatuk ellenőrzésére. Megbeszélik, hogyan lehet hadsereget építeni ennek az ellenőrzési rendszernek a végrehajtására.

A globális kontroll egy teljesen új szintje

Bill Gates azt is világossá tette, hogy csak azoknak az embereknek szabad utazni, iskolába járni, találkozókon részt venni és dolgozni, akiket beoltottak a Covid-19 ellen. (11)

A digitális oltóanyag-azonosítókat már fejlesztik (12), és Gates szabadalommal rendelkezik a technológia iránt, amely lehetővé teszi az egyén testének bárhol történő nyomon követését. Ezt a technológiát WO2020-060606 (13) néven hívják.

Szintén nagyon érdekes megjegyezni: A LUCIFERASE nevű enzim Bill Gates beültethető oltóanyagát eredményezi.

Ezen kívül Gates egy globális megfigyelő hálózatot akar létrehozni, amely nyomon követi mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a Covid-19-szel (14). A terv: Injekciózzuk az emberiséget DNS-módosító oltással…

A híres oknyomozó újságíró, Anthony Patch évek óta kutatott a világ ellenőrzésének terveiről létrehozott járványok és kötelező oltások révén. Egy 2014-es interjú során ez a kutató a következőket jósolta: „Felszabadítanak egy ember által készített koronavírust. (Lásd a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat kutatási eredményeit a koronavírus „leleplezése” területén, izolálás által. A koronavírus részletes tulajdonságai megtalálhatók a klinika honlapján. A megelőzés és a gyógyulás területén is hasznos információk találhatók.)…

A programozott koronavírus eredményeként az emberek oltást követelnek a védelmük érdekében. Ez a vakcina egy harmadik DNS-törzset ad hozzá egy személy testéhez, hibriddé téve az adott személyt.

„Miután az embert beoltották, szinte azonnal átalakul a DNS-e. Ez a genetikai változás arra készteti az embereket, hogy elveszítsék a gondolkodás képességét, anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Így könnyebben irányíthatók, hogy a gazdagok rabszolgáivá váljanak.

Természetesen ez hihetetlennek hangzik. Mégis tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a hivatásos nyomozó nem bolond. Évek óta kutat, és ezt fedezte fel az évek során.

Vigyáznunk kell arra, hogy ne utasítsuk el a több mint húsz éves kutatás alapján megalapozott tényeket pusztán azért, mert saját ismereteink hiányosak e témákban. Az oltás megváltoztatja a DNS-ét, állítja Dr. Carrie Madej orvos, aki két nagy klinikát irányított Georgiában, mielőtt a Dominikai Köztársaságba ment volna humanitárius munkát végezni. Az elmúlt húsz évben tanulmányozta a DNS-t és az oltásokat, és sürgős videót készített, amelyben közli, terv van arra, hogy az emberiségnek nagyon veszélyes oltásokat adjanak be a Covid-19-re. Ezen új vakcinák célja kettős lesz:

1) Átprogramozza a DNS-ét, hogy könnyebben ellenőrizhető hibridekké tegyen bennünket.

2) Csatlakoztat minket a mesterséges intelligenciához egy digitális oltóanyag-azonosítón keresztül, amely szintén egy teljesen új irányítást nyit meg.

Ez az orvosi szakértő azt mondja, hogy többször is megfigyelte, hogy a betegségeket hogyan terjesztik repülőgépek által. Szervezett járványok révén elnéptelenedik a Föld…

Dr. John Coleman a CIA híres hírszerzési tisztje, könyvet írt „A 300 fős bizottság” címmel. Ebben elmagyarázza, hogy a titkos társaságok hogyan manipulálják a kormányokat, az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát és így tovább. Ez a könyv megtalálható a CIA honlapján. (15) A kormányokat és a médiát ellenőrző számos titkos társaság egyik elsődleges célja a föld elnéptelenedése. https://humansarefree.com/2018/10/list-of-32-elites-that-support-and-promote-depopulation.html – Itt talál egy listát, akik (saját állításaik szerint) támogatják a föld elnéptelenedését.

Dr. John Coleman a CIA intelligencia-tisztje a következőket mondja stratégiájukról: „Legalább 4 milliárd haszontalan életet meg kell szüntetni … korlátozott háborúk és végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén…” Végső cél az emberiség fenntartása 500.000.000 fő (ötszázmillió fő) alatt…

1980-ban egy gránit emlékművet emeltek Georgiában, Guidelones néven. Tíz iránymutatás halmaza van felírva a szerkezetre nyolc modern nyelven, rövidebb üzenet pedig a szerkezet tetején négy ősi nyelvű írásban.

Az első irányelv a következőképpen szól: „Tartsa 500.000.000 alatt az emberiséget a természettel való állandó egyensúlyban.”

Dr. Coleman, a CIA tisztviselője elárulta, hogy az emberiség „fenntartásának” egyik módszere a „végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványainak kiváltása”. Vakcinák felhasználása az emberiség csökkentése érdekében.

A TED beszélgetés során Bill Gates visszhangozta ezt a célt, amikor szó szerint azt mondta, hogy új oltásokkal 10–15% -kal csökkenthető a világ népessége! (16)

„Most 6,7 milliárd ember él a földön, és hamarosan 9 milliárd lesz. Ezt a számot azonban tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük, ha jó munkát végezünk új oltásokkal, egészségügyi ellátással és fogamzásgátlóval ”.

 …

Covid-19 vakcina a populáció ellenőrzésére?

Mike Adams élelmiszer-tudós, a Food Forensics című népszerű tudományos könyv szerzője és az ISO által akkreditált CWC Labs alapítója évekkel ezelőtt a következőket mondta: „Mérnöki biofegyvert fognak kiadni a népességközpontokban. Felhívást fognak kiadni, hogy az oltóipar hatalmas állami finanszírozást kapjon egy oltás előállítására. Csodálatos módon rekord idő alatt kifejlesztenek egy vakcinát. Mindenkinek be kell állnia a sorba, és megkapnia ezt az oltóanyagot.”

Valóban van egy biofegyver gyártás előkészítés, ezt követi az oltási megbízás, az állami oltásipar hatalmas állami finanszírozása és egy rekord idő alatt kifejlesztett vakcina.

Üzenete további része az, hogy ez az oltóanyag néhány év alatt lassan elkezd milliókat – ha nem milliárdokat – megölni. Ez egy kill-switch vakcina lesz, amelynek célja a világ népességének csökkentése.

ÖSSZEFOGLALÓ: A VILÁGJÁRVÁNYT TERVEZTÉK?

Georgia államban 1980-ban hatalmas emlékművet állítottak fel, az emberiség tíz iránymutatásával, nyolc nyelven. A „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget félmilliárd emberre kell csökkenteni.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette a „A jövő forgatókönyve…” címet, amelyben leírják a közelgő globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzés végrehajtását kell eredményeznie, amely a pandémiát követően fokozódik.

A 2012-es nyári olimpián a koronavírus pandémiáját játszották el nyitóbemutatójuk során.

2013-ban egy zenész egy koronavírusú globális járványt jósol, és azt mondja, hogy ez 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletek” személyes kivizsgálása miatt tudta.

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki, így az „uralkodó osztály” magasabb szintű ellenőrzést hajthat végre.

2017-ben Anthony Fauci garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában.

Közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt Bill Gates globális koronavírus-járványos gyakorlatot szervezett: Event 201.

Közvetlenül a járvány kitörése előtt a Globális Felkészültségi Megfigyelő Testület azt mondta a világnak, hogy készen áll a koronavírus-járványra.

Két évvel azelőtt, hogy a Covid-19 megjelent volna a globális színtéren, az Európai Unió, az USA, Kína és más nemzetek hirtelen elkezdtek több tízmillió tesztkészletet exportálni a Covid-19-hez.

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából származik Wuhan területén.

2018-ban Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy tervezett vírus globális járványa lesz. A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratóriumban hozták létre, amely dollármilliókat kapott Anthony Faucitól. Több film nagyon részletesen ábrázolta a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokinot említik gyógyírként.

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus világméretű járványát jósolta, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre. Dr. Carrie Madej évtizedekig tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a Covid-19 vakcina felhasználásával indítja el a transzhumanizmus folyamatát: az emberi DNS újraprogramozását. A CIA tisztje, John John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld elnéptelenedése halálos kimenetelű, gyors hatású betegségek szervezett járványai révén.

Bill Gates a TED beszélgetése során elmondta, hogy új oltásokkal 10-15%-kal csökkenthető a világ népessége.

Az „egészségügyi őr”, Mike Adams évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver kiadását, majd oltási megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekord idő alatt kifejlesztett oltást. Azt is megjósolta, hogy ez az oltás számtalan embert fog megölni pár év leforgása alatt.

Orvosok ezrei globális bűncselekménynek és egészségügyi világdiktatúrának nevezik a világjárványt.

2020-ban kiadnak egy kézikönyvet az irányítás e világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a világ „bezárkózott” lesz, autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával.

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sok más világszerte azonnal példátlan módon ragadja meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi elhatárolódással, a kényszerített bezárásokkal, a szélsőséges érintkezés nyomon követésével.

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes hangjának rendkívüli cenzúrázása, akik kritizálják a történteket.

Valamennyi jóslat bekövetkezett röviddel azelőtt, hogy megtörtént volna. Ne feledje, hogy ennek a járványnak minden előrejelzését néhány évvel vagy akár hónappal azelőtt jelentették be, hogy bekövetkezett volna. Ez jelentős bizonyíték…

Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak – filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezekből a járványokból, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítás a világunkban stb. – azt mutatja, hogy azt tervezték.

Vannak-e jelei annak, hogy a pandémiát manipulálják?

Eddig megvizsgáltuk a jeleket arra vonatkozóan, hogy a pandémiát előzetesen megtervezték. Ha valóban hangszerelt, akkor ennek a világjárvány idején is nyilvánvalónak kell lennie. A tervezett járvány egyben ellenőrzött járvány is.

A világ irányításának terve

Lehet, hogy már hallotta a „globalisták” szót, de azok számára, akik nem ismerik: ezek az emberek szerte a világon tervezik egy globális kormány felállítását, így teljes globális ellenőrzés alatt állnak az egészség, a vallás és a pénzügyek felett – minden felett…

Ennek fő szereplői az Egyesült Nemzetek Szervezete, a Világgazdasági Fórum, az Egészségügyi Világszervezet, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és még sokan mások.

Nemrég jöttek össze a DAVOS nevű eseményen, ahol kifejtették, hogy a világjárványt miként fogják felhasználni terveik megvalósításához. Íme néhány nyilatkozatuk: (18)

„Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni harc, hanem a RENDSZER ALAKÍTÁSA érdekében. A világjárvány lehetőséget kínál a világunk visszaállítására. A világnak közösen és gyorsan kell cselekednie társadalmaink és gazdaságaink minden szempontjának újra megújítása érdekében, az oktatástól a társadalmi kapcsolatokig és a munkakörülményekig. MINDEN ORSZÁGNAK – az Egyesült Államoktól Kínáig – részt kell vennie, és minden iparágat – az olajtól és a gáztól a technológiáig – át kell alakítani.” – Klaus Schwab, Világgazdasági Fórum Funder alapítója.

A gobalizmus egyik fő vezetője a Klaus Schwab által alapított Világgazdasági Fórum. Létrehozott egy „forgókereket”, minden céljukkal. Rajta a következő három „projektet” láthatjuk: Covid19, majd globális kormányzás és Internet kormányzás.

Jó olvasmány: A válasz a koronavírusra az új világrend / Agenda 2030. Senki sem akarja ezeket a szervezeteket. A földön egyetlen ember sem szavazta meg, hogy ezek a szervezetek még létezzenek, nem is beszélve arról, hogy teljes mértékben irányítsák életünket, családjainkat, közösségeinket, munkahelyeinket, egészségünket, iparunkat, jövőnket.

Az Egészségügyi Világszervezet az egészségünk globális főnökeként mutatja be magát, anélkül, hogy bárki közülük választotta volna.

Zsarnokságot alkalmaznak a közösségi médiában, ahol semmilyen orvosi vagy tudományos szakvélemény kifejezése nem megengedett, kivéve, ha ez összhangban van e „világszervezet” irányelveivel.

Orvosok és tudósok tízezreit cenzúrázták a világ minden tájáról, a Facebook, a Youtube és a Twitter. Miért? Mivel ezek a közösségi médiaóriások kijelentik, hogy CSAK az, amit az Egészségügyi Világszervezet mond, igaz.

Az egész emberiségnek alá kell vetnie magát ezeknek az embereknek, akik mindannyiunk felett helyezkedtek el, anélkül, hogy valaha is megkérdezte volna véleményünket, vagy akár konzultált volna más orvosi szakértőkkel.

Valójában minden egyes orvosszakértőt, aki ellenzi döntéseit, cenzúrázzák. Ez az orvosi szabadság teljes elvesztését, a szólásszabadság elvesztését, az igaz tudomány elvesztését, a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti azoknak a szervezeteknek, amelyekre senki sem szavazott, olyan emberek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis magukévá tették világunkat. Ők a nagy kövér, átlagos zaklató a játszótéren, aki mindenki felett főszerepet játszik. Az Egészségügyi Világszervezetet egy terrorista irányítja.

A Word Egészségügyi Szervezet vezetője, Tedros Adhanom Ghebreyesus, egy erőszakos forradalmi kommunista párt tagja Etiópiában, tagja a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak. (19)

 

A Belbiztonsági Minisztérium egyértelműen kimondja: „A TPLF erőszakos tevékenységei alapján a Tier III terrorszervezetnek minősül…”

Az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista, aki ártatlan emberek ezreinek meggyilkolásában vett részt, és megpróbálta Etiópiára rákényszeríteni a kommunizmust.

Ez az ember az egész világot megfélemlíti, elmondja mindannyiunknak, mit tehetünk és mit nem, minden más véleményen lévő egészségügyi szakembert cenzúrázzák. Vak engedelmességet követel az egész emberiségtől, miközben megbízásokat teljesít az első számú pénzügyi szponzorukBill Gates parancsait követve.

Egyre több a koronavírusban szenvedő ember az egész világon. Ezek a globalisták még nagyobb szenvedéssel fenyegetik az emberiséget, ha nem vetjük alá magunkat teljes ellenőrzésüknek.

Károly herceg nemrég csatlakozott a DAVOS-hoz, és nyilvánosan kijelentette: „Egyre több járvány kell, ha most nem hajtjuk végre a nagy visszaállítást.” (18)

Bill Gates ezt már „pandémiának nevezi”, és „második és harmadik pandémiáról” beszél.

A nyomozó, aki még 2013-ban azt jósolta, hogy 2020-ban koronavírus-járvány fog bekövetkezni, majd zavargások következnek, elmondta, hogy a terv az, hogy 2020 és 2030 között járvány-sorozatokat hozzanak létre. Ez az évtized a választott időkeret arra, hogy a világot, amelyet őrült, hatalomra vágyó férfiak vezetnek, elnéptelenítsék a földet, és rabszolgává tegyék az emberiség többi részét. Annyi járványt terveznek, amennyi csak szükséges, annak érdekében, hogy megtörjék az emberiséget, amíg mindenki nem engedi át magát globális irányításuknak.

Kezdi megérteni, hogy miért hívja több mint 500 orvos Németországból, 600 orvos Spanyolországból, orvosok ezrei az Egyesült Államokból és még sokan mások a világ minden tájáról „globális” bűncselekménynek a programozott koronavírust?

A katolikus egyház vezetői figyelmeztetik az emberiséget

Egy érsek és a római katolikus egyház több bíborosa levelet írt az emberiségnek, hogy a Covid-19 leple alatt globális zsarnokságra figyelmeztessen bennünket. Ez egy kivonat ebből a történelmi üzenetből, amelyet sok nyelvre lefordítottak és elküldtek a vezetőknek a világ minden tájáról: (20) „Van okunk feltételezni, hogy a járvány előfordulásának a halálozások számához kapcsolódó hivatalos adatai alapján vannak olyan hatalmak, akik érdekeltek abban, hogy a világ lakossága között pánikot keltsenek, amelynek egyetlen célja a korlátozások elfogadhatatlan formáinak végleges bevezetése. az emberek irányítása, és mozgásuk nyomon követése. Ezeknek az anti-humánus intézkedéseknek a bevezetése zavaró előzmény a minden kormányzáson kívül eső világkormány megvalósításához.”…

Van remény? Mit tehetünk?

Van-e remény a jövőnkre, vagy átadjuk magunkat e gonosz megamilliárdosok irgalmatlan kezének, akik el akarják népteleníteni a földet, és meg akarják ragadni az emberiség teljes irányítását?

Igen, van remény. A jövő fényesebb, mint azt el is tudjuk képzelni! Ez nem végzet és komor forgatókönyv, hanem ébresztő felhívás az emberiség számára, hogy hagyjon fel vakon a maffia-médiában és a perverz politikusokban, és a szabadság jövőjévé váljon.

Forrás:Dunaszerdahely, 09. 07. 2014. – Ph.D. Peresztegi Sándor/  Dr. KIM & PERESZTEGI HUNGAGU BIOGYÓGYÁSZAT

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile