Aktuális, Külpolitika

Putyin azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a 9/11-es támadás műhold – felvételes bizonyítékait: miszerint az akkori amerikai kormány koordinálta a „terrortámadást”

Szenzációnak számító, egyben meghökkentő bejelentést tett Vlagyimir Putyin orosz elnök, mint a Pravda cikkéből kiderül, azt nyilatkozta, hogy Oroszország előkészíti az amerikai kormány és a hírszerző szolgálatok részvételéről szóló bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát a szeptember 11-i támadásokban, amikor a Word Trade Center felhőkarcolóit állítólagos terroristák repülőgépekkel felrobbantották. Az  említett  bizonyítékok listája műholdas képeket tartalmaz, amelyeket az orosz műholdak rögzítettek a hírhedt szeptember 11-én.

A közzétett anyagok bizonyíthatják az amerikai kormány bűnrészességét a 9/11-es támadásokban és a közvélemény sikeres manipulálásában.

 

 

A támadást az amerikai kormány tervezte, akik beszervezték a tulajdonképpeni támadás végrehajtóit, úgy állítva be  az egészet, hogy az az Egyesült Államok népe elleni támadásnak,  nemzetközi terrorista szervezetek agressziójának tűnjön.

A szerkesztő megjegyzése: A World Trade Center “különleges fegyverekkel” történő ellenőrzött lerombolását bizonyító orosz műholdas bizonyítékokat egy VT szerkesztő Moszkvában vizsgálta felül.

Az alábbi cikket továbbították nekünk az Egyesült Államokban való közzétételre, és oroszról fordították le.

Amerikai szakértők úgy vélik, hogy annak ellenére, hogy az USA és Oroszország közötti kapcsolatok a hidegháború óta a legrosszabb  helyzetbe kerültek, Putyin csak kisebb problémákat okozott, egészen az  Obama kormány  vezetésre jutásáig.

Az elemzők úgy vélik, hogy ez  “vihar előtti nyugalom”. Putyin ezzel egyet, de nagyot fog ütni.

A megtévesztés és gyilkosságok mellett, az amerikai kormány saját állampolgárait áldozta fel az amerikai olajérdekek és a közel-keleti állami vállalatok érdekében. A bizonyítékok annyira meggyőzőek lesznek, hogy teljesen megcáfolják az amerikai kormány által támogatott hivatalos 9/11-es fedősztorit. –állítja Putyin.

Oroszország bebizonyítja, hogy Amerika nem idegen attól, hogy hamis zászlós terrorizmust használjon saját állampolgárai ellen annak érdekében, hogy ürügyet szerezzen egy idegen országban történő katonai beavatkozásra.

A “szeptember 11-i támadások” esetében a bizonyítékok meggyőző műholdas képek lesznek. Ha sikerrel járnak, Putyin taktikájának következményei leleplezik az amerikai kormány titkos terrorista politikáját. Amerikai elemzők szerint az USA  kormány hitelessége sérülni fog, és tömeges tiltakozásokat kell előidéznie a városokban, ami felkeléshez vezet.

A szerkesztő megjegyzése:   A World Trade Center „speciális fegyverek” segítségével végrehajtott  lerombolását igazoló orosz műhold-bizonyítékokat a VT szerkesztője áttekintette Moszkvában. 

Forrás:  Veterans Today 

guest
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Szőke Tibor
Szőke Tibor
1 an în urmă

Kedves Névrokonom ! Ha ez az egész igaz, akkor Putyin nagyot fog csalódni, ugyanis ezt amit most állítólag, bizonyítékokkal akar az ami vezetésnek átadni, valami hasonlót még akkor összeállítottak valakik, én az interneten kettőt is láttam, mindegyig a legtudományosabban, fényképekkel és szemtanúk vallomásaival megtámogatva bizonyította a valóságot, mi szerint szó sem volt semmi féle idegen terrorista támadásról, nem is lehetett volna. És, ezek a videók többször körbejárták a világot, nem létezik, hogy hivatalos személyek elé ne került volna, de egyszerűen válasz nélkül hagyták és tovább élnek azzal a változattal amit legelőször hivatalosan kinyilatkoztattak.

Ilona Szabó Dr.
Ilona Szabó Dr.
1 an în urmă
Răspunde la  Szőke Tibor

Azokat a filmeket szinte mindenki látta. Nem műholdas képek voltak. Műhold felvételekkel bizonyítható, ha az u.n. “terroristák” éppen az USA kiképzőbázisán , netán a Pentagonban sétafikálnak, s okítják őket. A műholdképeken a kezükben kévő papírlap is olvasható, nemhogy a közreműködő amerikai személyek. azonosítása. Jó llehet követni a terroristák mozgását, hol, mikor, honnan, kik küldték őket, s kikkel, hol és miért kellett takálkozniuk.