Aktuális, GREAT RESET, Társadalom

Precedens értékű bírósági perek kezdődtek  Romániában: Feljelentették a bíróságon a COVID-injekció sérültjei az oltást javasoló orvosokat, oltóközpontot és az egészségügyi hatóságokat

Elkezdődött Romániában az első, de várhatóan nem az utolsó bírósági per, mely során a védőoltásnak hazudott COVID-méreginjekciók kényszerítése, illetve a Covid-vakcina okozta egészségügyi károsodások miatt tettek büntetőjogi feljelentést. Bírósági eljárás kezdődött az oltás javasoló, ám ezek mellékhatásairól hallgató orvosok ellen is.

Egy bukaresti sztárügyvéd, Dr. Gheorghe Piperea hozta nyilvánosságra pénteken, hogy pert indított megbízottai felérésére a román állam, az oltóközpontok, illetve a konkrét esetekhez kapcsolódó oltóközpontokban az embereket beinjekciózó orvosok és ápolók ellen.

 

Dr. Gheorghe Piperea, bukaresti ügyvéd

Ugyanis az oltóközpontok kivétel nélkül illegálisan működtek, ahogy mind jogilag mind orvosetikailag bűncselekménynek számított az a metódus, ahogy a globalista protokoll szerint beinjekciózták az embereket ezekben az oltóközpontokban. Az oltásokat beadó orvosokat, orvosi esküjük és hivatásukkal járó felelősségük alapján szándékosan elkövetett foglalkozásbeli mulasztással emberek életének veszélyeztetésével, sőt minősített emberölések sorozatával lehet és KELL bíróság elé állítani.

Senki, egyetlen orvos, vagy oltóközpontokban dolgozó  ápoló sem érvelhet azzal, hogy felsőbb utasításra cselekedett, ugyanis ez nem egyeztethető sem orvosi esküvel, sem az egészségügyben ellátott feladatok felelősség vállalásával. A nemzetközileg érvényes emberjogi törvények alapján ugyanis senki, egyetlen ember sem kezelhető olyan ismeretlen, kísérleti szerrel, mely összetevőiről, hatásáról, és mellékhatásairól nem kapott megfelelő tájékoztatást. Márpedig sehol nem kaptak erről megfelelő tájékoztatást, ugyanis a gyógyszergyártó nagyvállalatok, a Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, csak 2022 elejére és bírósági  nyomás alatt hoztak nyilvánosságra ezekből a mellékhatásokból.

Ahogy a nürnbergi haláltáborok esetében, így a COVID oltóközpontok esetében sem fogadható el sem jogilag, sem orvosetikailag, hogy az orvosi beavatkozást, a kísérleti szérum beadását bármilyen orvosi személyzet utasításra hajtotta végre, ugyanis az orvosi hivatali eskü ezt a mentegetőzést alapjaiban lenullázza.

A COVID oltások javasolása, reklámozása miatt, feljelenthető amúgy valamennyi, a COVID oltáspropagandában részt vevő politikus, közszereplő, orvos, celeb, médiaforrás.

Piperea ügyvéd ezt nyilatkozta a konkrét esetekről:

„Két orvosi műhiba és vakcinagyártó felelősségi ügyünk van folyamatban.

Bepereltem mind az oltóközpontot, mind az oltást javasoló orvosokat (a betegtájékoztatón szereplő ellenjavallatok, vagy más gyógyszerekkel való érintkezés esetleges mellékhatásainak tudatos eltitkolása is szerepel a feljelentésben ), valamint bepereltem az oltóanyag gyártóját is.

Az első eset: trombózis miatti  lábamputáció elszenvedőjének jogi képviselete. Ez a  férfi egészséges volt és rajongott a síelésért. Ezt a sportot már soha nem gyakorolhatja. Levágták a lábát az oltás miatt.

Második bírósági vakcina-ügyünk : az oltás után bekövetkezett bénulás, beleértve az arcot is. A nőnek olyan  munkája  van, ahol kellemes megjelenést kell felmutatnia. Neki már nincs. Ne próbálja senki tagadni, hogy Romániában is ilyesmit követelnek. Kegyetlen  társadalom vagyunk, ahol a pénzt „kisemberek” hátán keresik, akik nagyon könnyen lecserélhetők más  , fiatalabb munkaerőkkel , ha nem felelnek meg a munkáltatónak.

Vagyoni kártérítést kértem a gyógyszeres kezelésért – az „ingyenes” oltás mellékhatásai rendkívül drágák, és egy életen át kell kezelni – és az állásom elvesztése miatt.

Erkölcsi kártérítést is kértünk: egy-egy millió eurót.

Az átvételi díjak minimálisak. Bélyegilleték nincs. A folyamatok 3-4 évig tarthatnak.

Eljön a nap, amikor az influencerek, a technokraták, a média és a közösségi hálózatok – legalábbis erkölcsileg – fizetni fognak a náci gonoszságért, amelyet a világjárvány során elkövettek a világgal, a mi „biztonságunkért”.

Kiegészítés: Figyelembe véve a sok kommentelő szkepticizmusát vagy félelmét az oltáskor aláírt nyilatkozattal kapcsolatban, a következőket állítom: annak a nyilatkozatnak, amely nyilvánvalóan mentesíti a gyártó és az oltóközpont/orvosi személyzet felelősségét nincs semmilyen jogi értéke, hiszen a 240/2004. sz. törvény 10. cikke kimondja , hogy minden felelősségmentességi záradék (amely a gyártó felelősségét megszünteti terméke vagy szolgáltatása hibáiért) íratlannak, azaz nem létezőnek minősül; emellett erőszakkal, érzelmi és jogi zsarolás hatására, tehát lelki erőszak hatására megszerzett nyilatkozatról van szó, amely semmisségi ok, mint beleegyezési hiba.

Tehát ne kövesd a defetistákat és a jótevőket, akik passzivitásra buzdítanak.”

Nagy az esélye, hogy a precedens értékű feljelentések és bírósági pere egy hatalmas lavinát indítanak el Romániában.

-szmm-

Forrás:

Abonează-te
Notificare la
guest

3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă

„Nagy az esélye, hogy a precedens értékű feljelentések és bírósági pere egy hatalmas lavinát indítanak el Romániában.”

ÁMEN!
„Így szól az, aki ezekről bizonyságot tesz: Bizony, hamar eljövök. Ámen. Jöjj, Uram Jézus!”
„Jöjj! És láttam: íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott neki, és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön.”

Gall Mária Magdolna
Gall Mária Magdolna
1 an în urmă
Răspunde la  Imre Budapesti

Igy legyen Jöjj el Jézus és tegyél rendet ebbel az aljas és korrupt világban mert minden ember megvesztegethető már!Gyere hamar!