Aktuális, Társadalom

Prédikációban óvta az embereket a kísérleti covid oltástól egy moldvai kolostor vezetője: figyelmeztette híveit hogy , az oltás súlyos betegségeket és vakcina függőséget okozhat

Míg a nyugati egyházak papjai kérdés nélkül  a covid19  oltási prpoganda  igája alá hajtották fejüket és hajtanák hiveiket, addig a görög keleti egyház karizmatikus papjai szembefordulnak a kísérleti vakcinát erőltető oltási őrülettel Romániában. “A mostani covid kísérleti vakcinák okozta  betegség, a Föld legnagyobb és lesátánibb járványa lehet, mely ismeretlen kórokat szabadít az emberiségre!”, mondta prédikációjában  egy ortodox pap. Nem kertelt, igencsak keményen fogalmazott beszédében egy  romániai, ortodox pap, egy moldvai kolostor rendfőnöke , aki  kötelességének tartotta lebeszélni híveit a koronavírus elleni védőoltásról. A történet hatalmas botrányba fulladt, ugyanis a román miniszterelnök éppen azért pedálozik, hogy meggyőzze a görög keleti egyházat arról, hogy szálljanak be a kifulladt oltási kampányba.

Bár a covidmédia azonnal ugrott s megpróbálták idióta fantazmagóriának, konteónak beállítani a pópa szavait, valószínű, hogy az emberek zöme ezt másként látja.

A megjelent lejárató célzatú tudósításban  nem nevezték nevén a papot,aki egy az egyben kijelentette a koronavírus ellen kifejlesztett oltás „minden, csak vakcina nem”, és a beoltottak szörnyű kórok, szövődmények kialakulására kell, számítsanak. Az ortodox pap többek között arra figyelmeztette a misén egybegyűlt híveket, hogy a vakcinától súlyos bőrbetegségben, vese – és szívelégtelenségben fognak szenvedni, agyvérzést kapnak, sőt le is bénulhatnak.

 

A covid kísérleti oltás ilyen bőrbetegséget okozott egy amerikai, addig egészséges férfi bőrén . Ez nem konteó!

Sajnos, lehet „konteósozni”  azokat, akik ilyesmit mondanak a kísérleti szerekről, de az egyre több szövődmény és oltás utáni haláleset után lássuk be, ha a pap erősen is fogalmazott, de igaza volt.

A bátor pópa nevét a híradásokban  nem említették, a covid média szerint a kolostor honlapján fellelhető adatok, valamint más videófelvételek alapján minden bizonnyal a nechiti kolostort irányító Zenovie Grigore rendházfőnökről van szó.  Ő átkozta ki  mise közben a kísérleti covid vakcinát, és közvetve azokat, akik az emberekre szabadították ezt.

„A beoltottak akarat nélküli lényekké válnak, mint  a zombik, függőkké teszik őket egy oltásnak mondott szertől , olyanok lesznek mint a drogosok, ha elfogadják ezt az oltásnak mondott  szert.”- jelentette ki a pap mise alatt.

Az ortodox egyház elhatárolódott ugyan a Neamț megyei rendházfőnök covid-terror kiátkozó prédikációjától, de valójában Romániában mindenki tudja, ez csak üres formaság, az ortodoxok ugyanis mélységesen elítélik az egész  agresszív és az emberi méltóságot és intelligenciát szembe köpő oltási őrületet.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile