Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Putyin a csodadoktor? – Az orosz tankok jótékony hatása a COVID-féle „járványügyi” veszélyre  –  Az ukrán menekültek  vakcina útlevél, teszt és karantén nélkül léphetik át a határt, míg a román polgárokra továbbra is érvényes a covid-hazugság

Az orosz-ukrán háború egyértelműsíti mindazokat az eszement jogtalanságokat, melyeket az Európai Unió globalista  marionett-vezérei „járványügyi intézkedések” címszó alatt elkövettek a lakosság életének, életterének rovására.

 

 

Miután Oroszország megtámadta Ukrajnát (azaz mindazokat a globalista érdekcsoportokat, akik az ukrán kormány  takarásában Ukrajna területén  léteznek jó ideje) ukrán menekültek  indultak neki az útnak s menekültek t Romániába is.

S láss csodát, és ez nem a menekültek bántását célozza, a román kormány is egyből megfeledkezett azokról az orvosilag  semmi alappal nem rendelkező  „járványügyi covid-törvényekről” melyekkel kényszerítik a polgárokat, hogy azok csak  az ún. „vakcina útlevéllel” ( ejtsd. digitalizált rabszolga-passzus)  vagy a vírusdetektálásra amúgy alkalmatlan PCR teszttel utazhatnak át a határon.

Putyin úgy látszik csodadoktor is, mert hirtelen megszüntette a járványveszélyt, az összes mondvacsinált, hamis intézkedésről lehullt ugyanis a lepel.

Tehát az ukrán menekültek nem jelentenek járványügyi kockázatot? Ők utazhatnak a művi covid-frász ellenére?

Miközben a román állampolgároktól még mindig megkövetelik a teljesen őrült és törvénytelen oltási bárcát vagy a víruskimutatásra alkalmatlan tesztet? Egy felforgatott világ, sátáni esztelenségeit, gonoszságait villantják fel bizonyítékként a történések.

És bízzunk benne, hogy ez a ha akarjuk van járvány-veszély, ha akarjuk, nincs járvány-veszély határátkelősdi és a menekültek karantén eltörlése csak kis csepp lesz amellett a sok megdöbbentő tény mellett, melyekről az orosz támadást követően lehull majd a lepel.

-lszmm- 

(Alaphír: Feloldotta a pénteken elfogadott határozatában az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) az Ukrajnából érkező személyek karanténkötelezettségét

Az intézkedésről az ukrajnai biztonsági helyzet romlását figyelembe véve döntött a CNSU. A testület indoklása szerint jelentősen megnőtt az elmúlt egy napban Ukrajnából Romániába érkezők száma.

Az intézkedés kiterjed a Moldovai Köztársaságon keresztül beutazókra is.

Mint köztudomású, a koronavírus-járvány miatt csak azok léphetnek be Romániába a határon, akiknek megvan mindhárom oltásuk, illetve két oltás esetén nem telt el kilenc hónapnál több a második dózis óta. Ellenkező esetben negatív PCR-tesztet kel felmutatni, vagy 5 napra karanténba kell vonulni.

Az elmúlt 24 órában 10 624 ukrán állampolgár lépett be Romániába, közülük 3660-an Magyarországra és Bulgáriába utaztak tovább, 11-en menedékkérelmet nyújtottak be a román hatóságokhoz – nyilatkozta pénteken Lucian Bode belügyminiszter.

A tárcavezető elmondta: Románia felkészült arra, hogy „tranzitforgalmat bonyolítson le a határon. Országszerte 111 817 személy lépte át a határátkelőhelyeket a fent jelzett időszakban, ebből 52 268 személy a belépő oldalon. Az Ukrajnával közös határátkelőhelyeken 12 220 ember lépett át, közülük 10 624 ukrán állampolgár.

Lucian Bode kifejtette, hogy azok, akik nem rendelkeznek menekültstátusszal, 180 napon belül egyhuzamban 90 napot nem meghaladó tartózkodásra jogosultak legálisan az országban.”

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile