Aktuális, Kategória nélküli, Kultúra

Putyin: ” Oroszország nem tesz mást csak megvédi magát! Nincsenek rossz szándékaink a szomszédainkkal szemben

Vlagyimir Putyin figyelmeztette azokat, akik ellenzik Oroszország Ukrajna elleni támadását. Azt mondta, „ne súlyosbítsák a helyzetet” azzal, hogy további korlátozásokat hoznak az ország ellen.

Az orosz elnök azt mondta: “nincsenek rossz szándékaink a szomszédainkkal szemben”, ezzel indokolta, szerinte miért nincs szükség olyan lépésekre, amelyekkel a környező országok “rontják a kapcsolataikat” Moszkvával.

„Ne súlyosbítsák a helyzetet” azzal, hogy további korlátozásokat vezetnek be Oroszország ellen – ezt üzente Vlagyimir Putyin azoknak, akik ellenzik Oroszország ukrajnai fellépését.

Az orosz elnök a pénteki kormányülésen mondott beszédet, amelyet az állami ellenőrzés alatt álló Rosszija 24 hírcsatorna közvetített, és a BBC számolt be róla.

„Nincsenek rossz szándékaink a szomszédjainkkal szemben” – fogalmazott az orosz elnök arról, hogy szerinte miért nincs szükség olyan lépésekre, amelyekkel a környező országok „rontják a kapcsolataikat” Oroszországgal. Szerinte inkább azon kellene gondolkoznia mindenkinek, hogy miként normalizálhatják kapcsolataikat. Megismételte, hogy szerinte az orosz hadsereg eddigi összes fellépése „kizárólag válaszul történt az Orosz Föderációval szembeni egyes barátságtalan akciókra”.

Forrás: BBC

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile