Aktuális, Belpolitika

Rárohad a sok felvásárolt kísérleti covid vakcina a román kormányra, a kutya sem oltatja magát, miközben oltottakra és oltatlanokra akarják osztani az ugyanúgy adózó szavazópolgárokat

Újabb 144 ezer adag Johnson&Johnson-vakcina érkezik szerdán Romániába, írja az Agerpres hírportál. A dolog pikantériája, hogy az eddig felvásárolt Johnson vakcinák nagy része még bontatlanul hever a raktárakban, akárcsak a hírhedt, vérröggel gyilkoló AstraZeneca oltások.

Romániában ugyanis egyre kevesebben szánják rá magukat arra, hogy beadassák a kísérleti covid vakcinát, ezt  maga Florin Cîţu kormányfő  is beismerte, mármint hogy az oltási ritmus csökkent Romániában, de reméli ugyanakkor, hogy „az emberek megértették az üzenetet”, és az oltáskampány mégis folytatódni fog.

Egy horrorkomédiát megszégyenítő akciósorozatban  már kínálnak mozijegyet, cirkuszjegyet, üdítőt, és pop corn-t az embereknek, de a romániai polgárok nem szuicid fajták, így  egy mozijegy miatt nem fogják beadatni maguknak a kísérleti szert, mellyel eddig több mint 500 halálesetet hoztak összefüggésbe a hivatalos egészségügyi jelentések.

Romániában amúgy egyre nagyobb a káosz és a feszültség, s egyre nyilvánvalóbb, milyen adathamisítások mehetnek végbe mind a covid statisztikákban, mint az oltási statisztikákban. A covidhű kormány ugyanis úgy játszik újabban ezekkel a számokkal, mint majom a farkával, épp azt alakítják, hogyan győzték le  (a raktáron heverő)  vakcinákkal a sosem létezett covid világjárványt.

A feszültség azonban a levegőben lóg, ugyanis az emberek egyre rosszabbul fogadják a bejelentett diszkriminációt, miszerint oltottakra és oltatlanokra akarják osztani az ugyanúgy adózó polgárokat.

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile