Aktuális, Társadalom

Rázzák a pofonfát a szodomiták: Hat pedofil bűnözőt találtak a gyerekek megrontásáról énekelő San Franciscó-i meleg férfikórusban

Ahogy az Origo is megírta, megdöbbentő videóval hívta fel magára a figyelmet a San Fransiscó-i meleg férfikórus a közelmúltban, arról énekelnek, hogy átváltoztatják, megtérítik a hagyományos neveltetést kapott gyerekeket. Most kiderült, hogy több elítélt pedofil és szexuális ragadozó is van köztük.

A melegkórus tagjai nyíltan és dalolva fenyegetik a szülőket, hogy megrontják a gyerekeket

A „We convert your children” („Átváltoztatjuk a gyermekedet”) című daluk a következő strófával indul:

„You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.”

Magyarul: Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.”

A videót itt lehet megnézni.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ArOQF4kadHA 

A dal szerzője szerint a „megtérítéssel” vagy „átváltoztatással” a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink „toleránsak és méltányosak” legyenek.

Az amerikai konzervatív sajtó viszont, ahogy ez a 888 és a Kontra Facebook-oldalán lévő tudósításában olvasható, kiderítette, hogy hat regisztrált szexuális ragadozó és pedofil található a kórus tagjai között, melynek weboldaláról azóta már el is tűnt a tagok listája.

A videó feltűnése után a magyar baloldali média, például Soros blogja, a 444.hu azt próbálta elhitetni, hogy a videó csak egy irónia, egy vicc.

Forrás: Origo

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Hetesi Zoltán
Hetesi Zoltán
3 ani în urmă

Magyar nyelvű cikkhez magyarul szólnék hozzá. A nyelvrontók, édes anyanyelvünket már megerőszakolták az angolos vendégszavak erőltetésével. Hivatalosítanunk kell minden áron a hőmérsékletet jelölő meleg szót alkalmazva következetesen a homoszekszuálisokra is? Erre nem jó a „gay”, angol kifejezés?