Aktuális, Tények mögött a lényeg

Reiner Füllmich a “Nürnberg 2.0”-ról tájékoztat: “néhány héten belül” meg kell indulnia a nemzetközi büntetőeljárásnak (+VIDEÓ)

január 10., hétfő 16:36

 

Reiner Füllmich német-amerikai ügyvéd Maria Zeee-nek elmondta, hogy néhány héten belül megkezdődik a régóta várt nemzetközi büntetőper, amelyet sokan „Nürnberg 2.0-nak” is neveznek.

Maria Zeee és Reiner Füllmilch

 

Minden valószínűség szerint egy vizsgálóbizottság fogja megvizsgálni az esetet. Vádat emelnek négy vezető személy ellen: Bill Gates, Christian Drosten, Anthony Fauci és Tedros, a WHO vezetője – mondta Füllmich. „Nagyon magas árat fognak fizetni. Börtönbe kerülnek. ”

Mindenféle szakértő tanúskodik majd arról, hogy mi is történik valójában, arról a tervről, amelyet azért dolgoztak ki, hogy eltereljék a figyelmünket egyrészt a népességcsökkentésről, másrészt a népességszabályozásról – mondta az ügyvéd.

Hozzátette: új igazságszolgáltatáson dolgoznak, mivel a rendszer „annyira korrupt, hogy már nem számíthatunk rá”. „Saját rendszert kell létrehoznunk” – mondta.

Az ügy fontos része egy „oltóanyaggyártói” vizsgálat, amelyet Mike Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke végzett. Ez a vizsgálat megállapította, hogy egyes vakcinatételek egyáltalán nem okoztak problémát, míg mások rendkívül veszélyesek voltak, több ezer halálesetet okozva.

„Azt próbálják kideríteni, hogyan lehet minél több embert megölni anélkül, hogy megszólalnának a vészharangok” – hangsúlyozta Füllmich. – Ez ördögi. Hogy lehetnek ezek az emberek ennyire gonoszak? ”

Az ügyvéd kitért arra, hogy ezt az egész, évtizedekig tartó műveletet néhány száz, legfeljebb néhány ezer ember végzi. Vesztegetésekkel és zsarolással igyekeznek minél több orvost és politikust a maguk oldalára állítani. Gondoljunk például a rituális gyermekbántalmazásra – mondta.

“Ne add fel. Harcolj tovább. ”

https://rumble.com/vs0lkj-dr.-reiner-fuellmich-update-on-nuremberg-2.0.html

A fent emlitett szereplők:

 

Bill Gates

Milliárdos, az ismert Microsoft cég egyik alapitója, Bill és Melinda Gates, Gavi alapitványok mecénása, egyetemi végzettsége nincs, orvosi licensze sincs, de ismert “vakcina szakértőként” szerepel a világporondon. Jelenleg vakcinagyilkossági eljárás folyik ellene és társa Adar Poonawalla ellen Indiában, az ügy az Indiai Legfelsőbb Biróság előtt van.

https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

 

Prof. Dr. Christian Drosten

Német virológus professzor a jelenlegi koronaválság arca! A Stern hetilap 2020 márciusában még a következő címet adta: „A koronavírus Christian Drosten virológust a Köztársaság legkeresettebb emberévé és sztárrá tette.”

2020 januárjában fejlesztette ki a PCR Corona tesztet, amely innentől kezdve a szabványos módszerként szolgált a koronavírus SARS-CoV-2 kimutatására világszerte. A Berlin Charité Institute igazgatójaként a német kormány befolyásos tanácsadója, és szakértőként részt vett számos kormányzati sajtótájékoztatón.

Álítólag 2003-ban doktorált a frankfurti Goethe Egyetemen. Meglepő módon azonban a Frankfurti Egyetemi Könyvtár kezdetben egyetlen példányt sem tudott átadni értekezéséből.

Dr. Markus Kühbacher tudományos csalásra szakosodott tudós kérdésére az egyetem sajtóreferense kijelentette, hogy a másolatok árvíz során sérültek meg. Kühbacher szerint a sajtószóvivőnek később be kellett ismernie, hogy „hamis tényállításokat közölt vele Drosten úr disszertációjával kapcsolatban”. A Német Nemzeti Könyvtárnak sem volt egyetlen példánya sem 2020 előtt. Ez általában kötelező a doktori téziseknél.

Az is nagyon furcsa, hogy a Német Nemzeti Könyvtár katalógusában – amelyben minden egyetemi publikációt fel kell tüntetni – a 2000-2003-as évekre vonatkozóan egyetlen bejegyzés sem található Christian Drostenről.

  1. október 15-én a Frankfurt am Main-i Goethe Egyetem helyreigazító nyilatkozatot tett közzé a „Prof. Dr. Christian Drosten doktori eljárásával kapcsolatos hamis állításokkal” kapcsolatban. Ez azt mutatja, hogy Drosten úr jogosult a Dr. med. cím használatára. 2003. szeptember 4. óta.

Ez nagyon meglepő, mert egy WHO-dokumentumban már 2003 áprilisában öt hónappal korábban Dr.-ként szerepel.

https://principia-scientific.com/christian-drosten-the-fraud-behind-covid-19-pcr-testing/

 

Anthony Fauci

Az AIDS-járvány korai kutatója volt. Az archív fotók  azt mutatják, hogy AIDS-betegeket vizsgál a 80-as évek elején. 1986-ban a Washington Post  ismételten kinyomta  Fauci kollégáinak ragyogó profilú kommentjeit , miszerint a kiváló orvos „körülbelül olyan közel van, amennyire csak lehetett” „Supermanhez”. A  beszélgetések és a hírek szerint Fauci hőstettei a korai időkben magukban foglalták a gyógymód megtalálására irányuló innovatív erőfeszítéseit. Fauci például kísérletezett egy „innovatív eljárással, amely csontvelő-átültetést tartalmazott egy egészséges egypetéjű ikertestvérből AIDS-es ikertestvérbe”. A Washington Post és maga Fauci elkerülte, hogy megemlítse ezt a drámai eseményt, hogy az eljárás a beteg megvakulásához és halálához vezetett. Akkoriban az újságok országszerte az unortodox módszert hirdették, mint lehetséges AIDS-gyógyulást, és cikkeik végéig megvárták, hogy megemlítsék az eljárás eme fontos eredményét.

Fauci, az Országos Egészségügyi Intézet, az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézete és az olyan jelentős iparági szereplők, mint a Bill és Melinda Gates Alapítvány közötti kapcsolatok hálója számtalan, amely a  szegény afrikaiakat  „tengerimalacként drogkísérletekhez ” használta . Egy egyszerű Google-keresés, amely a fent említett kulcsszavakat kombinálja, szédítően sok olyan eredményt ad, amelyek nem jelentek meg az Egyesült Államok koronavírus-politikájának lefedésében.

https://wearechange.org/saint-anthony-fauci-the-hidden-history/

 

Tedros Adhanom Ghebreyesus

 Bár a világjárvány idején minden szem a WHO-n van, érdemes egy pillantást vetni a szervezet vezető személyre.

Tedros Ghebreyesus (vagy Tedros, ahogy jobban szereti) a megnevezés ellenére nem orvos. Ő az első WHO főigazgató, akinek nincs orvosi diplomája.

Etiópia egészségügyi minisztereként azzal vádolják, hogy elfedte három kolerajárványt, ezeket vizes hasmenésnek nevezve.

Ő volt a harmadik legfontosabb személy a terrorszervezetben, a Tigrayan Népi Felszabadítási Frontban (TPLF), és állítólag kulcsszerepet játszott egy prominens disszidens elrablásában, valamint más atrocitásokban.

Tedros egyike volt a TPLF első három tagjának, és a párt „végső soron felelős minden korrupcióért, gyilkosságért, kínzásért, tömeges letartóztatásért, földfoglalásért vagy elköltözésért. Nagyon közel állt a néhai diktátorhoz, Meles Zenawihoz, aki bizalmasként és miniszterként bízott benne.

Egy volt biztonsági tisztviselő, Ayalew Meshesha azt mondja, hogy Adhanom nemcsak Tsege elrablásának elősegítésében vett részt, hanem aktív szerepet játszott több mint 760 másként gondolkodó kiadatásában is, akik Jemenbe menekültek.

Az ENSZ egészségügyi szervezeténél, a WHO-nál betöltött jelenlegi pozíciója előtt Tedros az Etióp Népi Forradalmi Demokratikus Front (EPRDF) vezetője volt.

Az EPRDF egy csoport, amelyet az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma terrorista szervezetnek minősített.

A TPLF egy 1975-ben Etiópiában, ellenzéki csoportként alapított politikai csoport.

A TPLF elhúzódó fegyveres konfliktusba keveredett Etiópia kormánnyal, amelyet más csoportokkal együtt 1991-ben sikerült megdöntenie.

A TPLF ezután csatlakozott az Etióp Népi Forradalmi Demokratikus Fronthoz (EPRDF), egy politikai koalícióhoz, amely Etiópiában kormánykoalícióvá vált.

Az EPRDF továbbra is ellenőrzi Etiópia kormányát.

A TPLF az INA 212(a)(3)(B)(vi)(III) szakasza értelmében III. szintű terrorista szervezetnek minősül, mivel májusban a kormánykoalíció és az etiópiai kormány részévé vált erőszakos tevékenységei miatt. – 1991.

2017-ben a National Review a WHO megtérítését kérte, részben Dr. Tedros terrorcsoporthoz fűződő kapcsolatai miatt.

Dr. Tedros, ahogy szeretik nevezni (közegészségügyi doktori fokozattal rendelkezik), Etiópia brutális kisebbségi pártjának, a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak a vezetője, a kormányzó marxista gyökerű etióp forradalmi demokrata párt egyik szárnya. Elülső.

2012 és 2016 között külügyminiszterként szolgálta az erőszakosan elnyomó rezsimet, miután egészségügyi miniszterként.

Az Egyesült Államok külügyminisztériuma terrorista szervezetként minősítette a TPLF-et „erőszakos tevékenysége miatt, mielőtt 1991 májusában a kormánykoalíció és az etiópiai kormány részévé vált”.

Felháborító találkozó –  Tedros a WHO főigazgatójaként miért nem habozott a zimbabwei diktátor, Robert Mugabe kinevezésével a WHO „jószolgálati nagykövetének”.

2017 októberében Tedros Mugabét „jószolgálati nagykövetnek” nevezte ki, hogy segítsen a nem fertőző betegségek elleni küzdelemben Afrikában, kiváltva ezzel az egészségügyi szakemberek és az emberi jogi csoportok felháborodását. Abban az időben a New York Times megjegyezte: a jóakaratú nagykövet szerepe nagyrészt szimbolikus, de a jogvédő csoportok élesen reagáltak arra a szimbolizmusra, hogy egy olyan embernek adják, akinek vezetése szerintük a szervezet összeomlásához vezetett. egészségügyi szolgáltatások és jelentős jogsértések Zimbabwéban. Végül Tedros a kritikák nyomán visszavonta döntését, hogy Mugabét „jószolgálati nagykövetnek” nevezte ki.

https://www.rodefshalom613.org/2020/10/the-heinous-background-of-who-director-general-tedros-adhanom-ghebreyesus/

 

Dr. Reiner Fuellmich

Dr. Reiner Fuellmich – német ügyvéd. Németország legbefolyásosabb és legkiemelkedőbb jogászai közé tartozik. A németországi Brémában született 1958-ban és ott is nőtt fel.

  1. július 10-e óta a német koronavizsgáló bizottság négy tagjának egyike.

Botránynak minősíti a korona-járványt, és tanúvallomása szerint büntetőjogi felelősségre vonást kér az érintettek ellen.

A göttingeni és Los Angeles-i Georg-August Egyetemen szerzett jogi diplomát.

Első munkáját 1978-ban kezdte bírák jogi titkáraként a Celle-i Felsőfokú Bíróságon.

Sikerült lelepleznie a Volkswagen károsanyag-kibocsátással kapcsolatos csalását a manipulált katalizátorok ügyében (a történelem legnagyobb bírsága 2 800 000 000 USD),

https://www.fuellmich.com/dr-reiner-fuellmich/

https://www.nbcnews.com/business/autos/judge-approves-largest-fine-u-s-history-volkswagen-n749406

 

Dr. Michael Yeadon

PhD fokozatát Ian Kitchen keze alatt szerezte a Surrey Egyetemen , Guildfordban (Egyesült Királyság). Szakdolgozata patkányok légzőrendszerére vonatkozott.  Yeadon Salvador Moncadával dolgozott a Wellcome Research Laboratories-ban , a légutak túlérzékenységére és a szennyező anyagok, például az ózon és a nitrogén-oxid hatásaira összpontosítva , valamint az 5-LO és a COX gyógyszerfelderítésén .

Ő szolgált a vezető kutatója és alelnöke Pfizer „s allergia és légzőszervi kutatási egység Sandwich, Kent ,  ahol ő felügyelte a fejlesztési gyógyszerek asztma és krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD).  A Pfizernél végzett munkája során Yeadon a célpontok kiválasztásáért és az új molekulák emberi kísérletekbe való bejuttatásáért volt felelős. Osztálya inhalációs és orális NCE-ket fejlesztett ki, amelyek pozitív eredményeket mutattak az asztma, allergiás rhinitis és COPD klinikai vizsgálataiban .

Amikor a Pfizer 2011-ben bezárta kenti kutatóintézetét. Yeadon, aki nem dolgozott vakcinákkal, otthagyta a Pfizert, és három kollégájával megalapította a Ziarco biotechnológiai céget,  amelyet később 2017-ben 325 millió dollárért eladtak a Novartisnak .

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Répás Mihály Imréné
Répás Mihály Imréné
6 luni în urmă

Gratulálok feljelentőknek

Telefon
6705454268