Aktuális, Külpolitika

Robert F. Kennedy könyve: Az igazi Anthony Fauci

Gondolatok a könyv beharangozó anyagából.

„Fauci az Igazgatója a National Institute of Allergy and Infectious Diseases-nek (NIAID), ami évi 6,1 milliárd dollárnyi tudományos kutatás finanszírozásáról dönt.Ez az óriási összeg lehetővé teszik számára, hogy diktáljon a tudományos kutatások témájában, tartalmában.

Fauci a rendelkezésére álló pénzügyi befolyást felhasználva rendkívüli hatással bír a kórházakra, egyetemekre, folyóiratokra és több ezer befolyásos orvosra és tudósra – akiknek a karrierjét és intézményeit hatalmukban áll tönkretenni, vagy előléptetni, jutalmazni.

Fauci csak ritkán hajtja végre a NIAID hagyományos küldetését, hogy felderítse az allergiás és autoimmun betegségek robbanásszerű terjedésének okait.

 

 

Ahelyett, hogy foglalkozna a krónikus betegségek növekedésével, Fauci a NIAID-t világszínvonalú szabályozóból a Big Pharma termékinkubátorává alakította az új gyógyszerek és vakcinák kifejlesztésével, amelyekre ő, ügynöksége és alkalmazottai gyakran osztanak szabadalmakat és jogdíjakat.

Fauci öröksége egy olyan nemzet, amely egyre több gyógyszert használ, közel háromszor többet fizet a vényköteles gyógyszerekért, mint tucatnyi más országban élő emberek, és rosszabb egészségi állapottal rendelkezik, mint más gazdag nemzetek.

Napjainkban a vényköteles gyógyszerek mellékhatásai – amelyek közül sokat a Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) fejlesztettek ki Fauci NIAID-ben töltött időszaka alatt – Amerika harmadik vezető halálozási oka.

A könyvemből az is kiderül, hogy Fauci és társai a BIG Pharma-ban milyen jól profitálnak a betegségekből.

Fauci fél évszázad a van befolyásos posztban. Pályafutását a korai AIDS-válság idején kezdődött: a gyógyszeripari vállalatokkal együttműködve szabotálták az AIDS elleni szabadalmaztatott terápiás kezeléseket. (Erről szólt a Dallas Buyers Club – Mielőtt meghaltam című film.)

 

Fauci és Gates: a két Fő Gonosz

 

Fauci hamis tanulmányokat készíttetett, majd nyomást gyakorolt ​​az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) embereire, hogy hagyjanak jóvá egy halálos kemoterápiás kezelést, amelyről tudta, hogy értéktelen az AIDS ellen.Sok kutató ma már azt állítja, hogy az „AZT” sokkal több embert ölt meg, mint az AIDS.

A Fauci korrupt beavatkozásának köszönhetően az AZT, betegenkénti 10 000 dolláros áron, a történelem legdrágább kereskedelmi gyógyszerévé vált – amely milliárdokat keresett a GlaxoSmithKline számára.

Fauci többször megsértette a szövetségi törvényeket, hogy lehetővé tegye gyógyszeripari partnerei számára, hogy szegény és sötét bőrű gyermekeket laboratóriumi patkányként használjanak a mérgező AIDS-szel és rákos kemoterápiákkal végzett halálos kísérletekben.

2005-ben a Kongresszus beidézte ügynökségét, amiért következetesen megszegte a szövetségi törvényeket a New York -i és hat másik állam nevelőotthonában élő fekete- és spanyol árvákkal kapcsolatos törvényen kívüli kísérletekben.

A Fauci és Bill Gates által finanszírozott oltások – polio, DPT, malária, agyhártyagyulladás, tetanusz és HIV – valószínűleg sokkal több sérülést és halálesetet okoztak szerte a világon, mint amennyit megelőztek.

2000 elején Fauci kezet fogott Gates-szel Gates seattle-i kúriájának könyvtárában, megerősítve azt a partnerséget, amelynek célja egy egyre nyereségesebb, 60 milliárd dolláros, korlátlan növekedési potenciállal rendelkező globális oltóvállalkozás irányítása.

 

2009 -ben Gates kiállt az Egyesült Nemzetek Szervezete elé, és bejelentette, hogy az oltások évtizede következik. 10 milliárd dollárt kötelezett el egy szabályozási-, politikai-, és média- infrastruktúra kiépítésére azzal a céllal, hogy 2020-ig az egész világ lakosságát többszörösen beoltja.

A Pharma-Fauci-Gates szövetség az államfőkkel, valamint a vezető média- és közösségi médiaintézményekkel gondosan ápolt személyes kapcsolatok révén uralkodik a globális egészségügyi politika felett.

Gates és Fauci messzemenő befolyással és példátlan hatalommal rendelkezik a globális gazdaság leállításához, a polgári és alkotmányos jogok megszüntetéséhez, a rendőrség állami felügyeletéhez és a globális gazdagság elmozdulásához.

Kennedy a könyvében állítja, hogy Fauci, Gates és munkatársaik:

kidolgozták a csalárd módon felbukkanó globális világjárványokat – beleértve a madárinfluenzát (2005), a sertésinfluenzát (2009) és a Zikát (2015-2016) , hogy új vakcinákat értékesítsenek, gazdagítva gyógyszeripari partnereit és növelje a közegészségügyi technokraták hatalmát.

Kísérleteket folytattatott a pandémiás szuperbaktériumok és vírusok tenyésztésére – pl. Wuhanban, de máshol is, olyan körülmények között, amelyek szinte biztosan garantálták a  mikrobák kiszabadulását, együttműködve a Pentagonnal és  a kínai hadsereggel.

Előrelátó előrejelzéseket tett a közelgő COVID-19-járvánnyal kapcsolatban – szinte napra pontosan. Precíz jóslásuk tovább riasztotta a tudományosan írástudatlan médiát, amely Gates-t és Faucit vallási istenségként kezeli, elszigeteli őket a nyilvános kritikáktól, és kételkedőiket eretneknek és „ összeesküvés-elmélet. hívőknek” minősíti .

Kormányzati technokratákkal, katonai és hírszerzési tervezőkkel, valamint az Egyesült Államok, Európa és Kína egészségügyi tisztviselőivel együttműködve kifinomult járványügyi „szimulációkat ” rendeztek.

Bevezették a globális totalitarizmust, beleértve a kötelező maszkolást, lockdowns-t.

A tömegpropaganda és cenzúra végső célja: 7.000.000.000 ember kötelező/kényszerítő beoltása.
Gyakorolták a pszichológiai hadviselési technikákat, amelyek káoszt teremtenek, félelmet keltenek, szétzúzzák a gazdaságokat, tönkreteszik a közerkölcsöt és felszámolják az egyéni önkifejezést-, majd autokratikus kormányzást írnak elő.

Gyakorlatilag házi őrizetbe helyezték a globális lakosságot, és elárasztották a mainstreamet és a közösségi médiát a terrorizálásra szánt propagandával .

A drákói intézkedések végrehajtásának igazolására Gates és Fauci szisztematikusan irracionális félelmeket keltettek, és elfojtották a józan észt, hogy a „ Stockholm -szindróma ” néven ismert tömegpszichózis egy formáját kiváltsák. A túszukban hálát keltettek fogvatartóik iránt, és abban a hitben, hogy a teljes engedelmesség és megkérdőjelezhetetlen alávetés egy kísérleti, rosszul tesztelt, zéró felelősséggel sem járó COVID – oltás beadatására az egyetlen reményük a fogságból való biztonságos menekülésre és a „ normális állapotba való visszatérésre ”.

Ahogy a könyvem is világossá teszi: Fauci COVID-politikája új alattomos tekintélyelvűséget is szült – és csúszós lejtőn hajtja Amerikát a zord jövő felé, ami egy sötét totalitárius biztonsági megfigyelő államot jelent. ” Robert F. Kennedy

Forrás:MédiaForrás 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile