Aktuális

Románia az egyetlen ország, ahol tornaórán kötelező a maszkviselés – tiltakoznak a szülők

Egy év óta folyik a „covid19” elnevezésű világhisztéria, mely hozadékaként több kétes és az emberi egészséget valójában veszélyeztető intézkedést nyomtak le erőszakkal, a víruspánikkal megnyomorított emberek torkán. Már maga az utcai  kötelező maszkviselet is eleve logikátlan, indokolatlan és egészségkárosító intézkedés, s aki  tudja, hogyan terjed egy légúti vírus és mennyit érnek a többszxör használt, „egyszer használatos” olcsó papír vagy rongymaszkok, az joggal hiszi: egy elmeháborodottak által vezényelt diktatúrába csöppent a világ.

A maszkok utcai viselését ugyanis mindezidáig egyetlen valódi járványügyileg igazolt bizonyíték sem támasztotta alá. Románia azonban túlugrotta a felásottat is, mert nem elég, hogy az iskolában a diákokat arra kötelezik, hogy órákon át üljenek egy átnedvesedett, bacilusoktól hemzsegő arcmaszkban, de a Johannis-kormány vezette országban (egyedül a világon) azt követelik, hogy tornaórákon is hordják a gyerekek a maszkot. Márpedig ez nemcsak rettenetesen kényelmetlen, de igencsak egészségtelen, sőt a diákok szervezetére veszélyes intézkedés. Képzeljük már el, hogy a még fejlődésben levő gyermek, egy tornaórán, ahol a testmozgástól igénybe vett szervezetének megnövekszik az oxigénigénye, egy koszos rongymaszkkal bekötött orral-szájjal kell, teljesítsen. A józan paraszti ész ilyenkor hördül fel és teszi fel a kérdést, hogy hol vannak ilyenkor azok az orvosok, akik arra esküdtek fel, hpgy minden körülmény között az emberi életet, az emberek egészségét szolgálják.

Érdekes módon maga az államelnök, Klaus Werner Johannis, mikor pár héttel ezelőtt (pont a hírhedt bukaresti kórháztüzet követően, ahol több a covid-osztályra begettózott ember égett el elevenen) nem rendelt el nemzeti gyászt, ahogy ez hasonló tragédiáknál illő, hanem elment síelni, s láss csodát, az elnök úr sem tett fel egy koszos rongymaszkot testmozgás közben. Ennek ellenére elvárják, hogy a román diákok tornaórán így jelenjenek meg.

Értesüléseink szerint március 7-én több romániai városban szerveztek és szerveznek tüntetést a szülők, tiltakozva az emberi méltóságot és egészséget veszélyeztető maszkviselési őrület ellen tiltakozásul.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile