Aktuális

Romániában a covid-vakcinával „immunizáltak”közül több mint 29 ezren állítólag mégis megfertőződtek az állítólagos covid-vírussal és több mint 600-an meghaltak  az oltás után – a hatóságok szerint persze mindez csak a véletlen műve

A sátáni „covid-számláló” taktikája szerint a hivatalos, a globalista forgatókönyv szerint összehozott (lásd. a hírhedt covid-protokollt )  és leközölt  halállistákra az elmúlt hónapokban felraktak szinte minden elhunytat, függetlenül attól, hogy az milyen betegség miatt halt meg. Sőt tudunk konkrétan olyan esetekről, amikor közlekedési balesetben elhunyt személyt raktak fel a a covidos halállistára, hiába tiltakozott ügyvédi úton is a néhai családja.

Ehhez képest, most, hogy nyilvánosságot látott a hivatalos statisztika azok számáról, akik a kísérleti Covid vakcina beadása után hunytak el Romániában, a kormányhatóságok tagadják, hogy ezeknek a haláleseteknek közük lenne a covid vakcinához.

Lássuk be, itt vagy a tesztelés, vagy a vakcina, vagy a betegség  nem valós….? … vagy esetleg semmi ebben a pokoli káoszban?

Az Országos Közegészségügyi Intézet (INSP) keddi tájékoztatása szerint július 31-ig 23 784 olyan személynek lett pozitív a koronavírus-tesztje, aki már megkapta a fertőzés elleni oltás első adagját; ez az első oltást felvevők 0,47 százalékát jelenti.

Érdekes megjegyezni, hogy például a sima szezonális influenzaoltás miatt miért nem halnak meg ilyen nagy számban a betegek?

Erre a költői kérdésre, nyilván a legtöbben tudják a választ…

 

  1. december 27. és 2021. július 31. között 497 személy halt meg azok közül, akiknél koronavírust mutattak ki az első adag oltás beadása után.

Ugyanebben az időszakban 5354 személynél (a második dózissal beoltott, tehát védettnek nyilvánítgott, oltási igazolvánnyal ellátott  személynek a   covidtesztje lett pozitív a második vakcina után. Közülük 113 személy halt meg.

A román közegészségügyi hatóságok nyilatkozata szerint a beoltott emberek elhalálozása vagy pozitív covid tesztje nincs összefüggésben az oltással.

Kérdés: miért nevezik a beoltottakat „immunizáltnak” vagy „védettnek” ha ekkora a csodavakcina hibaaránya?

Vagy mégsem egy védőoltásról lett légyen itt szó?

A kérdés az, ha ennyire nem nyújt védelmet az állítólagos oltás az állítólagos fertőzés ellen, akkor vajon miért erőltetik ilyen agresszív és törvénytelen propagandával?

Forrás: Agerpres

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile