Aktuális, Tények mögött a lényeg

Romániában bezárják az összes COVID-oltóközpontot: június elsejétől csak a háziorvosok oltanak – Ugyanakkor hatalmas sikkasztások gyanúja merül fel: több millió euró elsikkadt és több millió lejárt szérum a kukába landolt

Június elsejétől Romániában  az összes COVID-oltóközpontot felszámolják,  és az mRNS covid-oltást csakis a háziorvosoktól kérhet aki akar – derül ki Andrei Baciu román egészségügyi államtitkár keddi nyilatkozatából.

A két éve tartó COVID-őrület végrehajtásában, mint minden globalista bábkormány a romániai kormánykoalíció ( PNL, PSD, RMDSZ) is derekasan kivette a részét. Végignéztük, hallgattuk az összes, az orvostudománnyal meredeken ellentmondó COVID-hazugságot és megszemlélhettük a minden képzeletet felülmúló primitív vakcina kampányt, amivel rá akarták vezetni, kényszeríteni  a romániai embereket a védőoltásnak hazudott, genetikai kísérleti szérum beadatására, mely kockázatait és mellékhatásait, a kiadott globalista parancs szerint tudatosan elhallgatták.

 

 

 

Szerencsére a román polgárok nagy részét, a lakosság több mint 70 százalékát nem lehetett rávenni erre a gyilkos emberkísérletre, sem fenyegetésekkel, sem megszorításokkal, sőt az emberi tartást megalázó csalikkal sem, mint például szabadnap, élelmiszerjegy, pénz ígérgetése. Ennek tudható be, hogy a romániai covid-oltás kampány csúfos kudarcot vallott és másfél hónapja egyik percről a másikra 171 oltóközpontot zártak hirtelen be.

Általában egy oltóközpont maradt a nagyobb településeken, azonban azokba se volt  forgalom, csak a nagyon megszállott és tökéletesen agymosott covid-szindrómások kérték a kétes mRNS oltást, melyről kiderült: azóta világszerte futószalagon  szedi áldozatait a beoltottak soraiból.

De más is kiderült menetközben, például az, hogy a román COVID-kormány (IS) euró milliókat költött a kétes vakcinákra, mely összegekről elszámolni nem tudnak, s melyekből több mint 2 milliónyi adagot múlt héten is szemétbe dobtak, mert állítólag ezeknek lejárt a szavatosságuk. Csak a legutóbb kidobott kísérleti szérumokért 6 millió eurót számláztak ki a román kormánynak! Történik mindez akkor, amikor a romániai kórházakban napi 11 lej, azaz kb. 2 euró jut egy fekvőbeteg napi élelmezésére! Miközben csak a covid vakcinák propagandájára a román kormány annyi pénzt költött el, vagyis számolt el, amennyiből 5 teljesen felszerelt, vadonatúj kórházat lehetett volna felépíteni!

Itt is több kérdés merül fel.

Senki nem látta ugyanis a román oltásszerződéseket és egyszerűen felfoghatatlan miért rendeltek a lakosság számánál jóval több emberirtó szérumot a kormány illetékesei, főleg, ha ezek, a közlemények szerint 2 év alatt elvesztik szavatosságukat?

Érdekes módon mikor az orosz csapatok támadást intéztek az ukrán területen levő csapatok és az ott működtetett, többnyire amerikai ( de volt angol és német is) biológiai fegyverekkel kísérletező biolaboratóriumok ellen, melyekről   azt feltételezik  nagyon sok közük van a kamu pandémia kirobbantásához, Romániában hihetetlen gyorsasággal, szinte egyik napról a másikra eltörölték a COVID-megszorításokat és megpróbálták nyom nélkül felszámolni az oltóközpontokat. Putyin bombázói seperc alatt megszüntették a román covid-őrületet.

Mi történik itt valójában ma sem lehet tudni. Azok a COVID fűrerek, akik Romániában is 2 éven át nyomatták a fals COVID propagandát, lapulnak, se felelős, se felelősségre vonás,  se elszámolás, se a szerződések áttekintése …

Ahogy hallgatás van, szószerinti síri csend azokról, akiket a halálkórházakban, a hírhedt covid-protokollal eltettek láb alól, és akik holttesteit sem lehetett azonosítani, mert csak fekete, lezárt hullazsákokban engedték őket eltemetni! Nyilván nem ok nélkül, hiszen pár hónap múlva ezt a horrorisztikus intézkedést is lenullázták, törölték!

Külön furcsasága, már – már fekete humor számba menő malíciája  a történetnek, hogy Románia fő covidfűrere, Raed Arafat,  nem sokkal azelőtt, hogy az államtitkár bejelentette a romániai  oltóközpontok teljes felszámolását , bejelentette, hogy annak ellenére, hogy  ő bizony 3 Pfizert adatott be állítólag magának és állandóan  maszkban járt, most mégis covidos…

 

 

Arafat körül a Covid nélkül is igen sok  a furcsaság, ugyanis kiderült a legtöbb tisztségét törvénytelenül tölti be, sőt az is felmerült, hogy a román állampolgársága körül sem stimmelnek a dolgok.

Tehát a román kormány most rohamléptekben akar eltakarítani valami nagyon sötét és furcsa valamit az oltásokkal kapcsolatban. Egyelőre annyit tudunk, hogy aki akar még egy kis kísérleti vakcinát, az  ezentúl a háziorvosától igényelje ezt.

-lszmm-

 

Forrás: stiripesurse.ro 

 

 

 

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile