Aktuális

„Rövid távú” maraton lett az aradi oltási maraton: még ezren sem kérték a kísérleti szert

„Kudarccal felérő a háromnapos oltási maraton eredménye Aradon: az ezret sem érte el a koronavírus elleni vakcinát előjegyzés nélkül igénylők száma.” – olvasható a maszol.ro portálon.

S ha már az egyik „legoltáspártibb” propaganda-médium  is kénytelen ezt belátni, akkor világossá válhat, hogy az aradiak sem tolongtak a covid-terror  kísérleti vakcinájáért a három nap alatt.

Pedig a szervezők itt is mindent elkövettek, még egy DJ is szolgáltatta a talpalávalót, azaz a szuri alá valót az oltakozni vágyóknak, kaptak ingyen üdítőt is, azonban hála legyen Istennek itt is az emberek józan esze és embersége győzött az aljasabbnál aljasabb módon kényszergetett, primitívebbnél primitívebb kampányfogásokkal reklámozott oltási őrület felett.

Az aradi polgármesteri hivatal sajtós szócsövei aztán próbálták mosdatni a szerencsenyt, azaz a kísérleti géntechnológiás szert, azonban a propaganda cikkek alatt megjelenő beírások egyértelműen bizonyítják, a legtöbb aradi nem kíván kísérleti patkány lenni a nagy sátáni covid játszmában.

Már feliratkozni sem kell, elég ha valaki bemutatja a személyi igazolványát és máris megkaphatja a Pfizer géntechnológiás kísérleti szerét. Elnézve a valós tényeket, miszerint a romániai lakosság 80 százaléka nem kér a kísérleti patkány szerepéből, érdekes periódus elé néznek az emberek Romániában. A román kormány, ugyanis ha kifogyott az ócskábbnál ócskább, neandervölgyi kampányfogásokból, nyilván a zsarolástól sem riad majd  vissza, vagy egyebet nem tehetve szépen kihazudja magát a siralmas oltási kudarcból, s ahogy hamisítják folyamatosan az úgynevezett covidos esetek statisztikáját, éppúgy fogják hamisítani az oltásokét is.

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Nume
Nume
3 ani în urmă

Picit pontatlan a cikk címe, másik magánhangzót kellett volna használni: „…még ezren sem kérték a kísérleti sz*rt”.