Aktuális, Társadalom

Saját kollégájukat sem kímélték a marosvásárhelyi „covid-mengelék” – Megrázó részletek Benedek István kórházi rémtörténetéről

A nagyszebeni, aradi majd marosvásárhelyi “halálkórházak” esetének nyilvánosságra kerülése óta egyre világosabb, a romániai kórházak intenzív terápiás (ATI) covid-részlegein (is) a halál az úr. És nem a koronavírus miatt. Az embertelen, az orvosi etikát és minden alapvető emberséget nélkülöző „covid-protokollt” maga a hírhedt náci orvos, Iosef Mengele is megirigyelhetné. Az alábbi eset azért érdemel fokozott figyelmet, mert bebizonyosodott, hogy nemhogy az egyszerű polgárokat, de ismert orvosok véleményét sem veszik figyelembe a covid-protokoll katonái, olyan orvosokét, akik esetleg  nagyobb tapasztalattal és szakmai tudással rendelkeznek, mint  a covid-osztályokra vezényelt „elsővonalas hősök”.

Orvosi műhibák sorozata a covid-részlegeken – így nő a halálozási statisztika?

Az eddigi nyilatkozatokból, cikkekből az derült ki, amit nagyon is sejtettünk, amióta tart ez a covid-őrület, hogy az egyedülálló, magatehetetlen betegekkel bántak a legembertelenebbül az „első vonalas hősök” , azonban egy megdöbbentő eset kapcsán rá kell jönni arra, hogy a covidosztályok  maszkos végrehajtói esetenként saját orvoskollégájukat sem kímélik.

A covid-protokoll parancsol. Kellenek az esetszámok, az elrettentő példák a lakosság megfélemlítésére és kordában tartására.

Néhai Dr. BENEDEK ISTVÁN , kardiológus professzor, hematológus és belgyógyász főorvos, a MOGYTTE konzultáns orvosprofesszorának halála körül megdöbbentő kérdőjelek sorakoznak, ugyanis ő is be lett utalva a covid részlegre, ahonnan nem távozott élve. És nagy a valószínűsége, hogy nem a vírus végzett vele, hanem orvosi műhibák és embertelenségek sorozata.

 

 

A Benedek család nem tud belenyugodni dr. Benedek István halálába, akit külföldön is elismert szakemberként jegyeztek.

A család, mely tagjai között több az orvos, úgy érzi, sokkal, több szakértelemmel, nagyobb gyorsasággal és odafigyeléssel kellett volna a „covid19” betegséggel kórházba utalt orvosprofesszort ellátni, ezért szeretnének az elhunyt valamennyi kórházi dokumentumának a birtokába jutni, hogy pontosan kiderüljön, milyen orvosi műhibák okozták a professzor halálát.

 

Erről Dr. Benedek Imre, az elhunyt professzor testvére  nyilatkozott több sajtóorgánumnak.

A marosvásárhelyi Megyei Klinikai Kórház azonban a páciensek jogaira vonatkozó törvényre hivatkozva érthetetlen, vagy nagyon is érthető módon visszautasította kérésüket. Emiatt panaszt tettek az orvosi kamaránál, valamint a közegészségügyi igazgatóságon, és bűnügyi keresetet nyújtottak be a család nevében az ügyészségre, orvosi műhibával és gondatlanságból elkövetett halál okozásának gyanújával vádolva az illetékeseket.

Kérik a Megyei Klinikai Kórház igazgatójának lemondását, és a kórházért felelős megyei tanácselnök megbüntetését.

A covidosztályokon a halál az úr – Hippokrátészt kitiltották

„A marosvásárhelyi orvoslás csődöt mondott – hangsúlyozta  nyilatkozatában Benedek Imre professzor –  holott egy olyan emberről volt szó, aki egész életét a gyógyítás, a város szolgálatába állította” .

De mi is történt ez esetben? A megrázó részleteket a playtech.ro hírportál cikke alapján közöljük.

Július 25-én a hematológiai klinikán (ahol az elhunyt konzultáns professzor volt) egy állítólagos járványgóc miatt tesztelték az egészségügyi kádereket, alkalmazottakat, akik között több mint húsz fertőzöttet találtak, karanténba helyezték őket, és a klinikát bezárták, de a professzort kihagyták a tesztelésből.

Közben a fiát, dr. ifj. Benedek István hematológus szakorvost súlyos állapotban (citokinviharral) beutalták a járványkórházba, ahol idejében megkapta a szükséges antivirális és monoklonális gyógyszereket, valamint az oxigénterápiát, amitől meggyógyult – egészíti ki nagybátyja beszámolóját ifj. Benedek István.

Ugyanebből a beszámolóból derülnek ki az alábbiak: Augusztus 13-án Benedek Istvánt  is súlyos állapotban vitték be a rohammentő szolgálatra, de mivel nem volt pozitív tesztje, a 72 éves orvosprofesszort négy órán át egy sátorban tartották, annak ellenére, hogy az elkészült CT-felvételen látszottak, hogy a tüdején elváltozások vannak.

Végül a fertőzőklinikán keresztül a megyei sürgősségi kórház intenzív osztályára utalták be, ahol az ápolásával, kezelésével a család nem volt megelégedve – mondja a továbbiakban Benedek István.

Orvosi műhibák és embertelenség itt is, akár a többi megszelőztetett esetben

Véleménye szerint hiányos volt az antibiotikumos terápia, és az erős gyulladáscsökkentőt (bár a gyógyszer a kórházi patikában volt) édesapja csak 48 óra után kapta meg, mert meg kellett várni egy vizsgálat eredményét, amit egy temesvári magánlaborban végeztek el.

A fertőzés súlyosságát és a páciens életkorát figyelembe véve a késedelem nagy hiba volt, emiatt következtek be a szövődmények. (De vajon hány idős ember esetében történt meg ez a mulasztás, kiket így szabályosan hagytak meghalni az elmúlt egy év alatt? –vetődik fel ezek hallatán az emberben a kérdés.

Benedek Imre nyilatkozatában elhangzott, hogy dr. Raed Arafat államtitkár közbenjárásával Galacról a beteg professzor plazmát kapott, és a következő napokban (aug.18–22. között) jobban érezte magát.

Mi történhetett vajon a lélegeztetőgép kicserélésekor? És miért tették ezt?

„Nem tudjuk, mi okból, augusztus 22-én kicserélték a ventillációs készüléket, azzal az indokkal, hogy jobb gépet biztosítanak számára. Ezt követően olyan rosszul volt, hogy másnap reggel már intubálni kellett. 25-én, amikor láttuk, hogy az állapota tovább romlik, kértük a szívsebészeti intézetet, hogy vegyék át, abban reménykedve, hogy rákapcsolják az ECMO gépre (műtüdő), ami kiiktatja a tüdőt, és a szervekhez dúsított oxigént juttat. Állítólag egy multidiszciplináris csapat ült össze, és úgy döntöttek, hogy ez nem szükséges. Szeptember 1-jéig élt. Végzetes volt, hogy nem kapta meg az első órákban az erős gyulladáscsökkentő gyógyszert. A mendemondák ellenére semmilyen társbetegségben nem szenvedett, az egyedüli kockázatot az életkora jelentette” – hangsúlyozta ifj. Benedek István.

Bár a beteg orvosprofesszor könyörgött, hogy ne adjanak be  neki egy bizonyos gyógyszert ( nyilván a több esetben említett erős nyugtatókról lehet szó. szerk. megj. ), mert rosszul lesz tőle, erőszakkal mégis beadták neki. És saját tanítványai lekötözték őt is, hiába kérte kollégáit, hogy ne tegyék ezt, hiszen orvos létére tudja, hogy ez felesleges. Erről egy videofelvétel is a család tulajdonában van, amit a teremben tartózkodók rögzítettek.

Ezzel szabályszerűen megmérgezték a jelek szerint.

„Ha egy orvosprofesszorral ez megtörténhet, akinek az érdekében minden fórumon beavatkoztunk, mi történik egy egyszerű ember esetében?” – tette fel a kérdést a továbbiakban  az elhunyt testvére  .

 

Erőszakkal lekötözött páciens keze, a covid osztályon

Emberek hevenyészett meghalatókban – ahogy a covid forgatókönyv előírja

Az igazgató, akit a törvény a dokumentumok kiadására kötelez, nem ment, hogy megnézze, hogy mi a helyzet abban a tetőtéri „szoláriumban”, ahol a haldokló betegek a nagy forróságtól csuromvizesen feküdtek, ahogy a testvére is.

Még súlyosabb, hogy a Maros Megyei Klinikai Kórház igazgatója visszautasította testvére kórlapjának a kiadását, amit azért kértek, mert feltételezhetően ott követték el a legsúlyosabb orvosi műhibákat, aminek a dokumentumokban is nyoma van – állította  az elhunyt testvére , aki a megyei kórház orvos igazgatójának a megbüntetését is kéri.

Ha befejeződik a kivizsgálás, és kimondják, hogy ki mennyit tévedett, csak akkor fog a család megnyugodni – fejezte be a család képviselője a mondanivalóját.

A kórház természetesen tagad

A Maros Megyei Klinikai Kórház sajtóközleménye:

„Figyelembe véve a 2020. szeptember 1-jén elhunyt dr. Benedek István professzor családjának a Maros Megyei Klinikai Kórház vezetőségét vádló sajtónyilatkozatait, amelyekben kijelentették, hogy értesítették az illetékes intézményeket, mert „gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja” áll fenn, kijelentjük, hogy a vezetőséggel szemben felhozott összes vád megalapozatlan, és a műhiba vádjával kapcsolatban az illetékes szervekre bízzuk a döntést.

Gîrbovan Ovidiu kórházmenedzser”

A rémtörténetek előreláthatóan nem érnek itt véget, de talán az igazság keresése, elvezet az magához az Igazsághoz, még akkor is, ha manapság a hazugságokat emelték törvényerejűvé.

 Így talán annak a történetnek is a végére fognak egyszer járni, melyet nyílt titokként emlegetnek hetek óta székelyföld falvaiban, miszerint  több faluból( többek között Nyárádkarácsonyfalváról (Craciunesti Mures)  Gábor cigányok tucatjait utalták be  erőszakkal az elmúlt hónapokban a covid osztályokra, zömmel enyhe tünetekkel, s az amúgy életerős, más betegségben nem szenvedő emberek zöme nem hagyta el élve a kórházakat, míg aszok, akiket nem utaltak be, de pozitivnak mondták őket, odahaza szépen meggyógyultak. 

A megrázó esetek konklúzióját egyelőre nem lehet levonni. csak a súlyos, dögszagú kérdések keringenek a gondolatokban, mint a keselyűk:

VAJON HÁNY EMBERÉLETET OLTOTTAK KI AZ ELMÚLT EGY ESZTENDŐ ALATT HASONLÓ ORVOSI MŰHIBÁKKAL A GLOBÁLISAN KIADOTT COVID-PROTOKOLL SZERINT AZ „ELSŐVONALAS HŐSÖK”???

Szőke Mária

A mellékelt videóban  az elhunyt orvosprofesszot testvérének  nyilatkozata tekinthető meg :

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile