A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Tények mögött a lényeg

Sajtójúdások a GREAT RESET tömegpszichózisának kivitelezésében, a COVID terrorjának  szolgálatában – ITT megtekintheti melyik romániai sajtótermék mennyi pénzt kapott azért, hogy 2 évig hazudjon Önnek a COVID19-ről és egy kétes kísérleti oltásról

Ha ÖN kiváncsi arra, kik hazudtak pénzért Önnek az elmúlt 2 év covid-mizériája alatt, olvassa el az alábbi cikket és nézze át a dokumentumok Svindler-listáit!

A romániai ActiveNews hírportál (egyike azon kevés sajtóorgánumnak az Informația Liberă mellett ) mely a 2 éve elkezdett COVID19 , pandémiának hazudott,globális  biológiai támadás alatt sem állt be azon sajtójúdások sorába, akik végig hazudtak az embereknek, részesei voltak annak az aljas projektnek, hogy a lakosságot egy előre megírt , járványnak hazudott forgatókönyv alapján félretájékoztassák, megfélemlítsék, tudatosan pánikba tartsák.

 

 

Az ActiveNews szerkesztősége szerezte meg az alábbi dokumentumokat a román kormánytól, melyből világosan kiderül, hogy melyik romániai sajtóorgánum, lapok, portálok, televízió csatornák  és rádió állomások kaptak szerződés szerint folyamatosan pénzt azért  HOGY TUDATOSAN HAZUDJANAK AZ EMBEREKNEK, FENNTARTVA EZZL A GREAT RESET MEGTERVEZTE HAMIS PANDÉMIA LÁTSZATÁT ÉS SEGÍTSENEK ABBAN , HOGY AZ EMBEREKET ORVOSILAG SOSEM IGAZOLT  RENDELETEKKEL BEZÁRVA TARTSÁK, MEGFOSSZÁK ALAPVETŐ JOGAIKTÓL ÉS NEM UTOLSÓSORBAN A VALÓSÁG ÉS AZ IGAZSÁG MEGISMERÉSÉTŐL.

EZEK A LEFIZETETT SAJTÓORGÁNUMOK CINKOSAIVÁ VÁLTAK VALÓJÁBAN ANNAK A MEGTERVEZETT NÉPIRTÁSNAK ÉS GAZDASÁGI ZUHANÓREPÜLÉSNEK, MELYET A GLOBALISTA ELIT TERVEZETT ÉS PRÓBÁLT VÉGREHAJTANI.

TERMÉSZETESEN NEM CSUPÁN ROMÁNIÁBAN TÖRTÉNT ÍGY EZ, HANEM AZ EGÉSZ VILÁGON, ÍGY EZT AZ OKNYOMOZÁST ÉRDEMES MÁS ORSZÁGOKRA IS ÁTÉRTELMEZNI, MERT MINDENÜTT EZ MENT.

Gondoljunk tehát bele abba, hogy a törvénytelen  járványügyinek hazudott intézkedések, az emberek bezárása otthonaikba, a munkahelyek felforgatása és bezárása, az emberek erőszakos kórházba szállítása,  A GYILKOS COVID PROTOKOLL ALKALMAZÁSA , majd az egész hazug oltás propaganda, melynek valós áldozatait ma még lehetetlen megsaccolni, csak annyit tudunk, hogy egyre többen vannak… szóval mindez a sátáni bűncselekmény-sorozat nem jöhetett volna létre, ha ezek a hazug, áruló médiumok, sajtótermékek, nem válnak az emberek információs-júdásaivá és nem vezetik félre a népet, nem keltenek pánikot, nem forrasztják az Igazság torkára a szót!

Csak remélhetjük, hogy mindezekért eljön majd a felelősségre vonás.

ADDIG IS LEHET SZEMEZNI A LEKÖZÖLT DOKUMENTUMOK KÖZÖTT, HOGY LÁSSÁK, VAJON AZOK A PORTÁLOK, LAPOK, MELYEKET Önök is olvasnak ott vannak e a JÚDÁS listán?

Íme a cikk magyarra fordítva:

A romániai kormány által irányított média szégyenlistája , a  kormány által a COVID TERROR ROMÁNIAI TERJESZTÉSÉHEZ KÉZETT PÉNZEK LISTÁJA

Szerzők: MARIUS MIOCVICTOR RONCEA

Rengeteg pénz folyt be az áruló sajtó számláira fő küldetéseként, hogy félretájékoztasson  és ö mesemmisítse a média valós értelmét, hogy az hű legyen az igazsághoz, és csak az igazsághoz.

Világszerte bevezették a pszichológiai terrorizmus gyakorlatát az eladott és eladott sajtón keresztül, tömegpszichózist generálva a „GREAT RESET ” mesterei, a már most is tapasztalható fázisaival: Covid, háború, éhínség, a globális világ megtizedelése. lakossága, a tervek szerint a davosi inkubátorokból kitenyésztett politkai szalmabábok , akik ma a világ legtöbb államának kormányába be vannak ejtőernyőzve.

A HORROR országos és globális szinten az uralom és az alávetettség eszközeként jött létre.

Emberek tömegei haltak meg emiatt.

Emiatt: nem a Covidtól!

De a bűnözői „protokollok” eredményeként nagy pofával, lelketlenül, aljasul  támogatták „kollégáink” a sok hazugságot ,  a pénz elvette a lelkiismeretüket, emberségüket

És persze a “mentő” vakcina. A COVID végeredményeként.

Nekik kell, kellen  ezért felelniük? Ez biztosan meg fog történni. Ha nem most, akkor földi életük végén.

Gheorghe Piperea ügyvéd véleménye is kategorikus:

„Erkölcsileg és politikailag maguknak  a politikusoknak, “járvány-szakértőknek”, influencereknek, újságíróknak is válaszolniuk kell. Főleg azok, akik náci stílusban azt követelték, hogy büntessék meg és dobjanak át a város falain, azért az egyszerű tényért, hogy nem voltunk hajlandóak alávetni magunkat egy védőoltásnak hazudott szörnyű genetikai és pszichológiai kísérletnek.”

De csak erkölcsileg és politikailag?

Az embereknek hazudtatok ti “szakemberek”. Ti köcsögök.

A televízió által hipnotizált embereket kísérleti szérumokkal nyugtatták, amelyekről még a gyártóik is elismerték, hogy nem tesztelték kellőképpen, és ismeretlen mellékhatásai lehetnek.

De az emberek már nem olvasnak. Megvakultak. Abban az abszolút hamis szlogenben, hogy a „vakcinák” „BIZTONSÁGOSak és HATÉKONYAK”.

A romániai hirtelen halálesetek hullámával szemben bármely becsületes ügyész az ellenkezőjét bizonyíthatja.

A gyilkosságoknak ára volt. Hivatalosan, feheren feketén, összesen 181 830 237 lejt és 30 pénzt (ezüst) – csaknem 40 millió eurót – irányítottak a Ludovic Orban és Florin Cîțu kormányok által megvesztegetett sajtónak – derül ki abból a dokumentumból , amelyet Nicolae Ciucă kormánya juttatott el az ActiveNews -hoz. .

2020. június 1-től 2021. december 21-ig 385 cég kapott hivatalosan 155 290 820,72 lejt.

Sok esetben több, ugyanahhoz a csatornához vezető cégen keresztül szívták el a pénzt. A Pro TV csaknem 5 millió euróval az élen, ezt követi Voiculescu biztonsága az antennáival (több mint 4 millió euró), majd a Kanal D és a Digi 24 (amely például több mint 2 millió eurót kapott, illetve a Campus Media révén valamint RCS és RDS), Románia TV és Realitatea TV. De figyelembe kell venni azt a gyakorlatot, hogy olyan társaságokkal zsonglőrködnek, amelyeknek nincs a nevén tévéadója.

Ez volt a befolyásolás, most Ön is megnézheti, kik voltak ezek, akik pénzért félretéjákoztatták Önt is.

Victor Roncea

Íme a kapott dokumentum, amelyből nyilvánvalóan hiányzik a Covid feketéi által “illegálisan” elvett pénz:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Marius Mioc temesvári újságíró és forradalmár köztes listát is közzétett blogján :

A szégyen listája. Médiaintézmények, amelyek feliratkoztak a 200 millió lejes fizetésre a Covid propagandájáért

A 63/2020-as GEO-ról, amellyel a kormány 200 millió lejt szán propagandára a covid ügyben, azt is írtam: A liberális kormány 200 covid propagandát finanszíroz covid propagandával (link) .

A Kormány Főtitkársága május 26-án előzetes jelentést tett közzé a pénz elosztására irányuló igényekről. A román kormány honlapján közlik (link) :

Előzetes jelentés GEO sz. A COVID-19 terjedése által okozott járványügyi helyzettel összefüggésben lakossági tájékoztató kampányok megszervezéséről és lebonyolításáról szóló 63/2020.

Tekintettel a hiányos dokumentációs kérelmek nagy számára, a benyújtási határidõ normatív aktussal 10 nappal meghosszabbodik, így a jogszabályi elõírásoknak megfelelõen lehetõvé válik a dokumentáció elkészítése.

AZ INFORMÁCIÓS JELENTÉS itt érhető el: .xls (a link nem frissült)

Letöltöttem az excel fájlt azokkal a cégekkel, akik kérték, hogy beiratkozzanak ebbe a “nyilvános információs” programba (igazából a kormányzati intézkedések melletti propaganda). Vannak televíziók, rádiók, internetes oldalak, újságok, egyesek országos, mások csak regionális. Még az utcatáblákkal rendelkező hirdető cégek is feliratkoztak ebbe a programba.

Az alábbiakban felsoroljuk a költségvetésből származó pénzmosást, amely cserébe támogatja a kormány covid intézkedéseit. A felsorolt ​​médiumok némelyike ​​több olyan cikket/műsort publikált és valószínűleg közzé is fog tenni, amelyben kifejti, hogy ezek a kihívást jelentő kormányzati intézkedések külföldi ügynökségek által fizetett zsoldosok. Megjegyzendő, hogy egyes cégek több médiaintézményt is birtokolnak, akár különböző címkékből (országos televíziók, regionális televíziók, országos rádiók, regionális rádiók, nyomtatott kiadványok, internetes oldalak), majd többször feliratkoztak a listára, mindegyikre a tömegmédiájuk van. Például az RCS & RDS SA cég feliratkozott a 4 országos televíziót tartalmazó listára,

Országos lefedettségű televíziók : Románia TV, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, B1 TV, NCN, TV SudEst, Prima TV, National TV, Bukarest TV, N24 Plus, Realitatea Plus, Kanal D, A7 TV, Pro TV, Emi TV, Digisport 1, Digisport 2, Digisport 3, Digisport 4, Digi 24, Dunărea TV, Looksport, Look Plus, Bollywood.

Regionális televíziók: AS-TV Bistrița, Sweet TV Sibiu, Televiziunea Eveniment Sibiu, Banat TV Reșița, Argeș TV Pitești, Campus TV Buzău, HD365 Petroșani, Plus TV Bacău, Dobrogea TV Constanța, Informația TV Satu Mare, Alba Carolina TV Alba Iulia, Apollonia TV Iași, TV Galați Galați, Nova TV Brașov, Nova TV Făgăraș, Intermedia Suceava, Ardeal TV Reghin, Electron M Bit Pașcani, Focus TV Buzău, TV City București, Antena 3 Slobozia, Gyergyo TV Gheorgheni (jud, Harghita), City Tv Tîrgu Mureș, Oltenia 3 Craiova, Acum TV Onești, Erdely TV Tîrgu Mureș, Roman TV Roman, Iași TV Life Alexandria (deși numele e Iași TV, firma e din Alexandria), NCN Cluj, TV Sat Rîmnicu Sărat, Est TV HD Rîmnicu Sărat, TV 1 Satu Mare, Tele Europa Nova Timișoara, Nord Vest TV Satu Mare, Tele M Iași, Info HD Hunedoara, RTV Galați-Brăila Galați, Tv Arad, Digital 3 Miercurea Ciuc, Csiki TV Miercurea Ciuc, Antena 3 Deva, NEst TV Channel Suceava, MDI TV Sotînga (jud. Dîmbovița – Tîrgoviște), TV Plus Regional Suceava, Autentic TV Traian Vuia jud. Timiș, Litoral TV Năvodari, Valea Prahovei TV Cîmpina, Somax TV Botoșani, TL-Maramureș Baia Mare, Dotto TV Constanța, TTV Oradea (cu punct de lucru București), Feny TV Gheorgheni, Realitatea TV Galați-Brăila, Galaxy TV București, TV Polyp Tîrgu Secuiesc, TV Atlas Focșani, Bucovina TV Suceava, Nova TV Mediaș, Muscel TV Cîmpulung, TV Giurgiu, Tele M Plus, Cromtel TV Rădăuți, Curier TV Pitești, RTT Brașov, Clar TV Sutești jud. Vîlcea, GTV Craiova, TV Buzău, TVB Oravița (sediu Moldova Nouă), Olt TV Slatina, TV AS Tîrnăveni jud. Mureș, Antena 3 Constanța (sediu București), Tradițional TV Suceava, etv Galați, AgroTV HD Cluj, Super TV Cîmpulung, QUB TV Timișoara (ca timișorean, nici nu știam că există televiziunea asta – are sediu într-un apartament de bloc), Profit.ro Cluj, Antena 3 Călărași, TV Sud Tîrgu Jiu, Linkpress TV București, Antena 3 Pitești, Actualitatea TV Pașcani.

Országos lefedettségű rádiók : Radio ZU, Europa FM, Virgin Radio, National FM, Kiss FM, Magic FM, Rock FM, Radio Guerilla, Digi FM, Pro FM.

Helyi rádiók: Radio Eveniment Agnita, Radio Eveniment Rîmnicu Vîlcea, Radio Eveniment Sibiu, Radio Campus Buzău, EBS Radio Cluj, EBS Radio Dej, Radio Star 90.1 Sebeș, Radio Atlas Aiud Ocna Mureș, Radio Atlas Alba Iulia, Radio Atlas Atlasîreșeni , az FM Galați vezetője, Impact FM Regional: Iași, Tîrgu Neamț, Vatra Dornei, Gura Humorului, Cîmpulung Moldovenesc (Suceava központ), Radio Fix Botoșani, Nova FM Brassó, Radio Delta Tulcea, Impact FM City Suvace, Impact FM City Sucea Temesvári Rádió, Gliga FM Reghin, Radio Delta Ocna Mureș, Focus FM Buzău, Focus FM Focșani, Focus FM Rîmnicu Sărat, Radio Bucovina Vatra Dornei, Maramureș FM Baia Mare, News FM Pașcani, Radio Funi Cur FM, Geauchen Radio Funicur FM Radio Retro Miercurea Ciuc, Radio As Suceava, Unirea FM Sfîntul Gheorghe, WE Radio Tîrgoviște, Radio Minisat Tîrgoviște,Radio Minisat Moreni, Radio Minisat Moroieni, Radio Minisat Predeal, Radio Minisat Titu (minden Minisaturile – Tîrgoviște központ), City Radio Baia Mare, City Radio Borsec, City Radio Brassó, City Radio Carei, City Radio Covasna, City Radio Satu Mare, City Radio Sighetul Marmației, City Radio Zalău, Radio Vox Cristuru Secuiesc, Radio Dorna Vatra Dornei, Roman FM Roman, Nemere Radio Sfîntul Gheorghe, Profi Radio Sfîntul Gheorghe, Radio Tîrgu Jiu, Big FM Deva, Big FM Hunedoara, Radiotul Sepsihe Radio Sfhein Boom Rîmnicu Sărat, Radio Vîlcea 1 Rîmnicu Vîlcea, Radio Vîlcea 2 Rîmnicu Vîlcea, Radio Banat Link Timișoara, Viva FM Botoșani, Viva FM Fălticeni, Viva FM Hîrlău, Vișva, Viva FM Hîrlău, Viva FM. , Radio Star Miercurea Ciuc, Radio M Plus Piatra Neamț,Radio Super FM Făgăraș, Prima Radio Odorheiul Secuiesc, Radio Transilvania Aleșd, Radio Transilvania Baia Mare, Radio Transilvania Beclean, Radio Transilvania Beiuș, Radio Transilvania Beiuța, Radio Transilvania Carei, Radio Transilvania Carei, Radio Transilvania Radioșade Ordu Transilvania, Radio Transilvania Lucas, Radio Transilvania , Radio Transilvania Satu Mare, Radio Transilvania Torda, Radio Transilvania Zalău, Muntenia FM Pitești, Itsy Bitsy Bukarest, Fresh FM Oltenița, Fresh FM Slobozia, Fresh FM Tîrgoviște, Fresh FM Urziceni, Energy Radio, Radio, Crînaova, Legjobb FM Cína7 9 MHz Cugir, Radio Top 91 Suceava, Banat FM Reșița, Favorit FM Oradea (bukaresti irodával), Radio Prahova Ploiești, Radio Terra Cernavodă, Radio Terra Medgidia, Radio Star Făgăraș, Radio Dada Focșani, Friss FM Ghetuli Sfîheniorg ,Realitatea FM București, Realitatea FM Kolozsvár, Realitatea FM Sulina, Radio Galaxy București, Sky Constanța, Radio Doina FM Constanța, Radio Doina FM Cernavodă, Radio Doina FM Mangalia, Impuls Bacău, Impuls Bacău, Impuls Bistrițulța, Impuls Bistrița, Impuls Cluj Rîșnov, Impuls Sibiu, Impuls Temesvár, Impuls Tulcea, Muscel FM Cîmpulung, Radio Fir Dej, C FM Constanța, Tex FM Brassó, Radio Color Orăștie, Plusz FM Marghita, Plusz FM Oradea, Radio Social Jazz FM, Baia Mare Jurnal FM Bîrlad, Radio Jurnal FM Bicaz, Radio Jurnal FM Onești, Radio Jurnal FM Piatra Neamț, Radio Jurnal FM Rădăuți, Focus FM Slobozia, Slager Radio Sfîntul Gheorghe, Buzz FM Buzău, Napoca Radio Avensi FM Cluj, Curtea de Argeș, Radio Son Luduș, Radio Son Reghin, Radio Son Sighișoara, Radio Son Sovata,Radio Son Marosvásárhely, Radio Son Toplița, Radio Someș Beclean, Radio Someș Sîngeorz Băi, Radio Someș Cluj, Radio Voces Campi Călărași, Brăila Dens FM Brăila, Popular FM Moldova Nouă (Caraș Severin megye), Radio Surgu Jiu, Orsósvária Cîmpulung Muscel, News FM Pașcani, Paprika Radio Cluj.

internetes oldalak: b1.ro, gazetadecluj.ro, gazetadebistrita.ro, fanatik.ro, dcnews.ro, stiridiaspora.ro, dcbusiness.ro, dcmedical.ro, Defenseromania.ro, greatnews.ro, manager.ro, romania-insider.com , magazininsalajean.ro, redesteptarea.ro, monitorulsv.ro, wall-street.ro, 9am.ro, garbo.ro, kudika.ro, avocatnet.ro, Financialintelligence.ro, paginaurii.ro, europafm.ro, virginradio.ro , life.ro, sfatulparintilor.ro, sportulsalajean.ro, zdbc.ro, monitofg.ro, comisarul.ro, fanmide10.ro, informatia-zilei.ro, lool.ro, reporter24.info, libertatea.ro, unica.ro , avantaje.ro, libertateapentrufemei.ro, magnanews.ro, infotr.ro, ziare.com, arges-sport.ro, Impactfm.ro, jurnaldevrancea.ro, romaniatv.net, Economica.net, apix.ro, topiasi.ro , maszol.ro, oradesibiu.ro, newspascani.com, bazarmedia.ro, hirmondo.ro, roxanastiubei.ro, ziarulunirea.ro, covasnamedia.ro,fagarasultau.ro, aradon.ro, bihon.ro, tion.ro, erdon.ro, weradio.ro, axanews.ro, dalecraiovei.ro, olteniafocus.ro, focusbrasov.ro, zonazero.ro, inalert.ro, euroolteniainfo. com, transindex.ro, copilul.ro, replicaonline.ro, bzi.ro, agrointel.ro, observatorulph.ro, money.ro, botosaneanul.ro, adevarul.ro, click.ro, clickpentrufemei.ro, clickpoftabuna.ro, clicksanatate.ro, okmagazine.ro, dilemaveche.ro, historia.ro, evz.ro, capital.ro, renasterea.ro, gandul.ro, descopera.ro, csid.ro, go4it.ro, servuspress.ro, lensbr. rot ro, ziardearad.ro, ziardesuceava.ro, universulargesean.ro, 3szek.ro, ziarulevenimentul.ro, newsbucovina.ro, mytex.ro,turnulsfatului.ro, hotnews.ro, graiulsalajului.ro, telenova.ro, ziaruldeiasi.ro, kamikazeonline.ro, gazetanord-vest.ro, replicahd.ro, monitorulbt.ro, crisana.ro, fanmia.ro, natgeo.ro, parinti.com, revistaioana.ro, szekelyhon.ro, kronikaonline.ro, liget.ro, desprecopii.ro, mditv.ro, gsp.ro, tribuna.ro, doctorulzilei.ro, prosport.ro, cancan.ro, romanialibera. ro, casamea.ro, academiacatavencu.info, gonews.ro, stiridecluj.ro, a1.ro, observatornews.ro, spynews.ro, romedic.ro, suceavalive.ro, ebihoreanul.ro, ziarmm.ro, tlplus.ro, jurnaluldearges.ro, Impact.ro, vice.com/ro, sfatulmedicului.ro, argument.ro, matusinka.ro, salutfagaras.ro, mgnews.ro, stiripesurse.ro, bugetul.ro, amosnews.ro, huff.ro, atlatszo.ro, portalsm.ro, turdanews.net, sibiunews.net, desteptarea.ro, acasa.ro, comunicatedepresa.ro, vranceaatlastv.ro, informatiahr.ro,fabricatinromania.ro, kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, igj.ro, emaramures.ro, bizbrasov.ro, zilesinopti.ro, ieseanul.com, sarbatoarea-gustului.ro, ziartopdearges.ro, a net, realidadeadebuzau.net, realidadeadecalarasi.net, realidadeadeadecalarasi.net, realidadeadeadecluj.net, realidadeadeconstanta.net, realidadeadecovasna.net, realidadeadedambovita.net, realidadeadecraiova.net, realidadeadegalati.net, realidadeadegalati.net, realidadeadeade. realidadeadehunedoara.net, realidadeadeialomita.net, realidadeadeiasi.net,realidadeadedemaramures.net, realidadeadedemehedinti.net, realidadeademures.net, realidadeadeneamt.net, realidadeadeolt.net, realidadeadeprahova.net, realidadeadesalaj.net, realidadeadesatumare.net, realidadeadeadesibiu.net, realidadeadeadesibiu.net, realidadeadesuceadeadenet. net, realidadeadevalcea.net, realidadeadevaslui.net, realidadeadevrancea.net, voxpublica.ro, realitateafinanciara.net, tabu.ro, tabuhighlife.ro, realidadeasportiva.net, detoatepentrutoti.ro, stirileprotv.ro, sport.ro, yoda.ro revista22.ro, punt.ro, finantare.ro, plandeafacere.ro, meteo.ro, monitorulcj.ro, redactia.ro, opiniatimisoarei.ro, newsbuzau.ro, stareapresei.ro, tomisnews.ro, zurli.ro, mirelaretegan. ro, informatiabucuresti.ro, digisport.ro, profm.ro, digi24.ro, ziarul21.ro, carasanul.ro, lensdesuceava.ro,monitorulexpres.ro, zcj.ro, ziarulargesul.ro, news.ro, zi-de-zi.ro, automarket.ro, eva.ro, cinemagia.ro, sanatatea.tv, RoHealthReview.ro, clujmedia.ro, floresti24. ro, caon.ro, urban.ro, sibiu100.ro, telekomsport.ro, suntmamica.ro, Impactreal.ro, expertulbanilor.ro, conso.ro, 3minute.net, botosaninews.ro, jurnalmm.ro, gorjeanul.ro, profit.ro, eurosport.ro, universuljuridic.ro, ziaruldevrancea.ro, newstandard.news, tvsud.ro, revistacariere.ro, psnews.ro, banatulazi.ro, oglindagorjului.ro, objet-mehedintean.ro, curierul.ro, timisplus.ro, hunedoaraplus.ro, zvj.ro, viata-medicala.ro, bzb.ro, medichub.ro, ziaristii.comImpactreal.ro, expertulbanilor.ro, conso.ro, 3minute.net, botosaninews.ro, jurnalmm.ro, gorjeanul.ro, profit.ro, eurosport.ro, universuljuridic.ro, ziaruldevrancea.ro, newstandard.news, tvsud. ro, revistacariere.ro, psnews.ro, banatulazi.ro, oglindagorjului.ro, lens-mehedintean.ro, curierul.ro, timisplus.ro, hunedoaraplus.ro, zvj.ro, viata-medicala.ro, bzb.ro, medichub.ro, ziaristii.comImpactreal.ro, expertulbanilor.ro, conso.ro, 3minute.net, botosaninews.ro, jurnalmm.ro, gorjeanul.ro, profit.ro, eurosport.ro, universuljuridic.ro, ziaruldevrancea.ro, newstandard.news, tvsud. ro, revistacariere.ro, psnews.ro, banatulazi.ro, oglindagorjului.ro, lens-mehedintean.ro, curierul.ro, timisplus.ro, hunedoaraplus.ro, zvj.ro, viata-medicala.ro, bzb.ro, medichub.ro, ziaristii.com

Újságok, kiadványok:

Crai Nou Suceava, Gazeta de Bistrița, Gazeta de Florești, Gazeta de Huedin, Monitorul de Mediaș, Magazin Sălăjean, Redeșteptarea (Lugoj), Monitorul de Suceava, Realitatea Media (Piatra Neamț), Făclia ziar independent de Cluj, Jurnalul Olteniei, Sportul Sălăjean, Brassoi Lapok, Monitorul de Făgăraș, Informația Zilei (Satu Mare), Ziarul Star Sibian, Libertatea, Libertatea – Supliment Weekend, Informația de Teleorman, Glasul Văilor (Reghin), Ziarul de Vîlcea, Jurnalul de Poftă Bună, Szekely Hirmondo (Tîrgu Secuiesc), Gazeta Oltului (Predești, jud. Dolj), Haromszek (Sfîntul Gheorghe), Banyavid Uj Szo (Baia Mare), Unirea (Alba Iulia), Observatorul de Covasna, Făgărașul Tău, Agenda (Oradea), Bihari Naplo (Oradea), Jurnal Arădean, Jurnal Bihorean, Glasul Maramureșului (Baia Mare), Nepujsag (Tîrgu Mureș), Bună Ziua Iași, Monitorul de Neamț și Roman (Onești), OK! Magazine, Weekend Adevărul, Click!, Click! pentru femei, Click! Poftă bună, Click! Sănătate, Adevărul, Dilema Veche, Ghid Click!TV, Historia, Graiul Maramureșului (Baia Mare), Capital, Evenimentul Istoric, Renașterea Bănățeană (Timișoara), Cuvîntul Liber (Tîrgu Mureș), Servus Hunedoara (Deva), Obiectiv Vocea României (Brăila), Mesagerul Hunedorean (Deva), Linia Întîi (Slatina), Gazeta de Sud, Lumea Misterelor, Rebus Ideal, Revista Diamant, Revista Secretul, Focul Vieții, Jurnalul, Viața Liberă (Galați), Szabadsag (Cluj), Ziarul Evenimentul Regional al Moldovei (Iași), Transilvania Expres (Brașov), Delta (Tulcea), Graiul Sălajului (Zalău), Suplimentul de Cultură (Iași), Ziarul de Iași, Kamikaze, Gazeta de Nord-Vest (Satu Mare), Economistul, Monitorul de Botoșani, Rebus, Crișana (Oradea), Opinia (Buzău), Zile și Nopți Sibiu, Sănătatea de azi, Femeia de azi, Ioana, National Geographic, National Geographic Traveler, Practic în Bucătărie, Indiscret în Oltenia (Craiova), Szekelyhon (Odorheiul Secuiesc), Kronika (Odorheiul Secuiesc), Gazeta Sporturilor, Tribuna (Sibiu), Rîmnicu Vîlcea Week, Casa Mea, România Liberă, Bihoreanul, Jurnal de Argeș (Pitești), Oferta vîlceană, Salut Făgăraș, Observatorul Cultural, Deșteptarea (Bacău), Informația Harghitei (Miercurea Ciuc), Impact în Gorj (Tîrgu Jiu), Actualitatea (Lugoj), fwdBV (Brașov), Cinemap (Brașov), Zile și Nopți Brașov, Zile și Nopți București, Zile și Nopți Cluj Napoca, Zile și Nopți Iași, Ieșeanul, Revista 100% sport, Szatmari Friss Ujsag (Satu Mare), De toate pentru toți (Sibiu), Revista 22, Mesagerul de Sibiu, monitorulcj.ro, Zile și Nopți Oradea, Obiectiv de Suceava, Monitorul Expres (Brașov), Argeșul (Pitești), Transilvania Business (Cluj), Zi de zi (Cluj), Ziarul Ploieștii, Severin (Reșița), Ziarul Sibiu 100%, Impact real (Rîmnicu Vîlcea), Maxim Concept, International Journal of Communication Research (Iași), International Journal of Medical Dentistry (Iași), Ziarul de Vrancea (Focșani), Revista Cariere, Săptămîna în Oltenia, Curierul Zilei (Pitești), Gorjeanul (Tîrgu Jiu), Obiectiv mehedințean (Turnu Severin), Curierul de Vîlcea, Ziarul Văii Jiului (Petroșani), Viața medicală, Bună ziua Brașov, Heti Uj Szo (Timișoara)

Kültéri hirdetők : Way Advertise Production Bukarest, Zebra Reklámügynökség Bukarest, Communications Media Oradea, Paf Media Galati, Kartezian Iasi, Ultravision Bukarest, Stormer Sfintul Gheorghe, Phoenix Media Bucharest, Double P Media Braila, Rom Consult Hunedoara, United Media Group Bukarest, Euromedia Group Voluntari – Ilfov, PR Vision Cluj Division, Wink Network Iași, Active Media Oradea, Adventure Publishing Cluj, Amprenta Advertising Cluj, White Point Craiova, Win Media: WMD Bukarest, Van Berry Highway Media Pitesti, Premium Media Arad.

A listán azok szerepelnek, akik eddig pénzt követeltek és kaptak a kormánytól “hazafias munkáért”, hogy meggyőzzék az embereket a kormány koronavírus-ellenes intézkedéseinek helyességéről, de mivel az iratok benyújtásának folyamata meghosszabbodik, a végleges lista valószínűleg hosszabb lesz. A kormány pénzével az újságírók hazaszeretete és az országunkat elbizonytalanítani akaró külföldi ügynökökkel szembeni ébersége új magasságokat fog elérni. De elégedetlenségre számítok olyanok részéről is, akik úgy gondolják, hogy nem azt kapták, amit megérdemeltek volna ahhoz képest, amit a sajtó többi kollégája kapott.”

 

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile