A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Külpolitika

Sátánista provokáció LMBTQ álca alatt – Ledöbbent az olasz közvélemény, Szűz Máriát gyalázó, blaszfémiás aljasság történt  a cremonai Pride-on (+VIDEÓ)

Mondjuk ki egyenesen, magyarán, hogy 2022-ben eljutottunk odáig, hogy nyilvánosan, az emberiség képébe tolva történhetnek sátánista atrocitások annak a bábpolitikusok árnyékába lapuló magukat „gazdasági világelitnek”nevező pszichopata terrorista csapat védelme mellett, akik szemmel láthatóan az emberi civilizáció, Isten és az emberek élete ellen fordultak.

A katolikus egyház az azonos neműek közötti szexualitást továbbra is a lelki és testi tisztaság elleni halálos bűnnek tekinti, de mivel az egyre furcsább és egyre nyilvánvalóbban a Jézusi Tanok ellen forduló Francesco pápa átírja a katolikus egyház működési kottáját nyilvános homoszexuális pártiságával egyre meghökkentőbb és felháborítóbb dolgok történhetnek.

 

Múlt hétvégén került sor az észak-olaszországi Cremona lombard városában arra a meleg felvonulásra, ahol magát Szűz Máriát próbálták a „másságukra méltósággal büszkélkedő” melegek vagy micsodák meggyalázni, ugyanis egy szúz Máriának álcázott nagy bábuval vonultak, s ez a furcsa, sátánista bálvány egy meztelen kurvára emlékeztetett leginkább, akire szado-mazo szerelést adtak.

A legtöbb katolikust megdöbbentő istenkáromló ábrázolás azonnal megjelent a közösségi médiában, és súlyos bírálatot váltott ki Cremona polgármestere, Gianluca Galimberti ellen, aki eredetileg nyilvános védnökséget biztosított ennek az egyértelműen sátáni eseménynek, tiszteletlenséget és sértést egy olyan vallással szemben, amelyet (legalábbis formálisan) még ma is legtöbben gyakorolnak Olaszországban.

Több ismert olasz közszereplő is tiltakozott és a konzervatív olasz pártok képviselői is szót emeltek a sátánista provokáció ellen.

Kérdés persze, vajon miért is folyamatosan a Jézusi Egyházat támadják ezek az úgynevezett LMGBTQ féle szexuálisan eltévelyedett provokátorok? Érdekes módon például a mohamedán vallást nem merik kigúnyolni, mert tudják egy  Pride-on felvonultatott, meggyalázott Mohamed után nagy valószínűséggel hamar megjárnák. Más kérdés, hogy a Vatikán hozzáállása ehhez a sátánista gyalázathoz, lássuk be több mint sértő minden keresztény és jóérzésű ember szemszögéből nézve.

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile