Aktuális, GREAT RESET

SÁTÁNIZMUS/GLOBALIZMUS: Ahol  a teológia és a politika összeér – avagy miért is nevezhető joggal sátánizmusnak a globalizmus: Újabb konkrét példa Joe Biden új nemzeti majomhimlő-reagálási koordinátora, Dr. Demetre Daskalakis nyilvánosan sátánista boszorkánymesternek vallja magát

Az elmúlt két és fél év alatt, mióta nyilvánosan elszabadult a pokol a Földön, a cikkekben mindennapi megfogalmazásokban egyre többen és egyre többször társítják a „sátánista” jelzőt a „globalista” jelző mellé. Nem véletlenül és teljes joggal, ugyanis mostmár nyilvánosan is bebizonyosodott a globalizmus szekértolói  szorosan kapcsolódnak azokhoz a szektákhoz, rítusokhoz, melyeket teológiai értelmében is sátánistának, azaz Isten tagadónak, emberellenesnek kell minősíteni.

Dióhéjban összefoglalva a sátánizmus az a folyamat, mely révén a sátánisták, azaz Sátán követői az Isten személye és az Isten által teremtett világ, beleértve a földi ember léte ellen törnek.

Az Isten teremtette rend szerint a földi ember férfi és nő. Isten férfit és nőt teremtett a saját képére mására, egyetlen bibliai utalás nincs arra, hogy az isteni képmásra, azaz a felsőbbrendű, isteni genetikai kód szerint  a férfin és nőn kívül bármilyen más emberi teremtményt teremtett volna, így nyilván az egész „Gender elmélet és lobbi”, vagy a homoszexualitás  elismerése és normálisnak, természetesnek  nyilvánítása meredeken ellentmond a teremtett isteni világ rendjével és a férfi nő párosra alapozott társadalomképpel.

A Genezisben ugyanis nem teremt Isten mást csak FÉRFIT és annak társát, a NŐT. Ez alapozza meg a földi civilizáció, az emberi faj fennmaradásának, normális JÖVŐJÉNEK  alapját, tehát ezért kell a sátáni Gender-elméletekkel, transzhumanizmussal, transzexualitással s egyéb a normalitástól az emberi alapgenetikától eltérő  szószerint természetellenes vonulatokkal aláásni.

Ha a teológiai meghatározásokat, vagy a genezis több kultúrából fennmaradt írásait vesszük alapul dióhéjban leszűrhető a tény: az isten teremtette földi emberi civilizáció csak akkor tartható fenn, amennyiben az a férfi ő kapcsolatra és az ebből származó természetes, ellentétes nemű emberpár kapcsolatból úton foganó utódokra, gyermekáldásra alapszik. Isten nyilván nem teremtett nem férfi férfit és nem nő, nőt, ugyanis a Genézisz működésében ez nem biztosítaná az ember faj fennmaradását.

 

 

Tehát az egész Gender elmélet, az egész homoszexuális lobbi nem más, mint Isten tagadás, sátánizmus.

Nem arról szól ez, hogy ki kit szeret, ki kivel akar szeretkezni, hanem a hangzatos, szabadszerelmet hirdető, álliberális lozinkák alatt az emberiség fennmaradását, jövőképét támadják ki a gender-lobbi propagálói, akiket bátran nevezhetünk sátánistáknak.

A COVID19 globális népirtó projekt során világossá vált, hogy egy globalista/sátánista magát elitnek nevező maffia már nem is tagadva népirtást készít elő, ugyanis Istent játszva azt hiszik ők a Föld és az emberiség irányítói.

Gender torzók kisgyerekek mellett

A szálak, a népirtás, a Gender elmélet, a covid-terror szálai miként a monogram szálai összefonódnak, s ha követjük a tudomány , a politikai mozgások és a teológia ismeretében ezeket az összefonódó monogram szálakat egy-kettő nyilvánvalóvá válik, hogy a népirtók miért pártolják az egész transzhumanista, Gender elméletes vizionálást, mely egy az egyben az emberiség elleni globális merénylet. Teológiai szempontból pedig istentagadás.

 

Ártatlan “szabadszerelem” lenne csupán a sátáni gender-lobbi? Ki is hiszi ezt el a látottak alapján?

Ékes magyar nyelvünkben, hiszen a magyar nyelv a legösszetettebb MAGYARázó ősi képnyelv a Földön, választ is találunk a nemekkel történő manipulációk megértésére.

Mit is jelent a „nemes”? Nem, nem grófi, hercegi , királyi címeket, hanem egyszerűen azok az emberi faj nemesei, akik tiszta neműek , nem –ük  van, nemesek. A nemtelenek, mely a magyarban egy évezredes degradáló jelző, azok, akik nem rendelkeznek nemmel, tehát negatív módon elnemtelenedtek.

Érdemes megfigyelni a már nyilvánossá váló sátánista rituálékat a jelenlegi magas politikában. A luciferiátusi rituálék, a sátánista szeánszok gyakorlása ugyanis a legmagasabb politikai körökig megy, vagy éppen onnan ered.

Nem is meglepő tehát az alábbi cikket olvasni, ahol kiderül, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányzati funkcióit, a kétes identitású Joe Biden államelnök, vagy annak látszó valaki/vagy valami, olyan emberekre osztja, akik bizony NEMTELENEK! Sőt ahogy látjuk nyilvánosan sátánisták.

 

Ez a Biden “demokrata”kormányzat jelenlegi vezérgárdája, legyünk már komolyak, ezek a “transzgender” torzók maximum arra jók, hogy az emberi társadalmat az embereket  és elsősorban Amerikát a gúny tárgyává tegyék!
Az USA “majomhimlő felelős” kormányzati biztosa és kis gender-barátai… Magas fizetés az adófizetők zsebéből! Normális társadalomban azért ez csak egy zártosztálybeli diagnózis lehetne…

A „demokrata” torzó kormányban ugyanis a COVID-projekt majomhimlő (SIC!) epizódjának  lebonyolítása egy olyan neme sincs figurára lett testálva, akiről kiderült nyíltan sátánista, sőt boszorkánymesternek vallja magát.

-SZMM-

ITT OLVASHATÓ AZ INFOWARSRÓL ÁTVETT CIKK:

Szerző:  Adan Salazar

Joe Biden új “nemzeti majomhimlő-reagálási koordinátoráról”, Dr. Demetre Daskalakis-ről a hét elején furcsa bizonyítékok láttak napvilágot , miután az első Fehér Házi sajtótájékoztatót követően degenerált fotók jelentek meg a világhálón  múltjáról.

A The National Pulse Daskalakis közösségi oldalain végzett mélyreható kutatása azonban még nyugtalanítóbb fényképeket hozott, amelyek arra utalnak, hogy a nyíltan meleg Fehér Házba kinevezett személy boszorkánysággal és/vagy sátánizmussal foglalkozik.

Biden augusztus 2-án jelentette be Daskalakis új pozícióját, megjegyezve a HIV-vel és „az LMBTQIA+ közösségeket érintő egészségügyi problémákkal kapcsolatos szakértelmét”, és kijelentette, hogy tudása segíteni fog „a [majomhimlő] vírus terjedésének mérséklésében”.

A The National Pulse által feltárt közösségimédia-bejegyzések szerint a homoszexuális Daskalakis és “férje”, Michael Macneal közösen birtokolják a The Monster Cycle nevű kerékpáros edzőtermet New Yorkban, amely egy régi templomban található, és bizarr gót szimbolikájáról ismert.

 

 

Nemzeti Pulzusból :

Daskalakis közösségi média jelenléte enyhén szólva is zavaró. Társával, Michael MacNeallal a páros egy „goth” edzőtermet indított New Yorkban, amely eredetileg levált a nagy horderejű Equinox edzőteremláncból, majd saját márkává  alakult, amely egy korábbi meleg éjszakai klubban volt, és átvette az irányítást. egy régi templomban Manhattanben : ez a Monster Cycle.

Egy 2018 októberi Monster Cycle-bejegyzésben a „666” szám – a „fenevad száma” – lángokban áll, és a Pulse megjegyzi, hogy közösségi médiájuk „tele van sátáni képekkel”.

 

2018-ban egy másik, az edzőteremmel kapcsolatos bejegyzés egy speciális online hirdetést hirdetett: „6 lovaglás 66,66 dollárért”, egy mellékelt fotóval: „Sátán vár”.

 

 

Az okkult témájú fitneszstúdió még a The New York Times figyelmét is felkeltette , amely a sátáni esztétikát egy, az edzőteremről szóló, 2014-es, „ Health Goth: When Darkness and Gym Rats Meet ” címmel lekicsinyítette.

 

“Menj a graffiti fal felé, fordulj balra a 11 méteres pentagramnál, menj el a polírozott gimp-ruha mellett (vigyázz a fejedre, a mennyezetre egy bőrhevederes kerékpár van felfüggesztve), és ereszkedj le a lépcsőn az alagsorba” – írta a Times . .

A Monster Cycle megosztotta a cikket a Facebookon, a következő felirattal: „Ellopjuk a lelkedet”.

 

 

A The Pulse megjegyzi, hogy a Sweat Concierge fitneszstúdiót értékelő oldal egy darabja a Monstert egy „börtönhöz” hasonlította, és a közös öltözőiket „rémisztőnek” minősítette.

 

Eközben Daskalakis partnere ugyanabban az évben bizrr, kísérteties nyilatkozatot tett a New York Post-ban , és azt mondta: „A sötétben is van fény”, ami egy Daskalakis mellkasára tetovált idézet, amely egy fordított pentagramba ágyazva.

“Van egy olyan tetoválása is  is, amelyen egy halott teremtmény holtteste látható, valamint egy kígyó, egy fej három szemmel, és egy szent-szerű alak, vagy akár Jézus Krisztus ábrázolása a hasán” – írja a Pulse . .

Egy 2012-es Daskalakis Facebook-bejegyzése szeánszszerű jelenetet ábrázol egy pentagrammal ékesített asztalon, égő gyertyákkal egy izzó feszület mellett.

 

Más képeken úgy tűnik, hogy Macneal és egy barátja az izzó feszületet használja egy Ouija táblán, míg egy másikon Daskalakis láthatóan az utolsó vacsorát gúnyolja.

 

 

Azokon a fotókon, amelyek látszólag egy halloween-partiról származnak, Daskalakis egy pentagram szimbólummal ellátott jégkorongmaszkot visel, míg Macneal töviskoronát visel, valószínűleg Jézus Krisztus gúnyolására.

 

 

Az Instagramon Daskalakis egy „TheSatanicTemple.tv” nevű profilt is követ, amelyet egy olyan online videóplatform népszerűsítésére hoztak létre, amely a Satanic Temple-hoz kapcsolódó videókat tárol.

„A 2019-ben elindított TSTTV a Sátáni Templomhoz kapcsolódó videotartalmak széles skáláját kínálja, beleértve, de nem kizárólagosan: élő közvetítéseket a rituálékról, szertartásokról, tiltakozásokról és egyéb összejövetelekről” – olvasható a webhely Rólunk oldalának egy részében .

 

 

Pulse jelentése szerint Daskalakis Instagram-fiókját nem sokkal a leleplezésük után zárolták, azonban sikerült „ a tartalom nagy részét archiválniuk ”.

Bár a Sátán-imádat jogilag nem  tiltott, Bidennek a  feltehetően sátáni Daskalakik magas kormányzati posztra helyezése  ellentétes lehet állítólagos katolikus vallásával, és közérdekű kérdésnek kell lennie.

 

H/T: TheNationalPulse.com

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile