Aktuális, Belpolitika

Semmit nem ér a GMO-s „csoda-oltás” a jelek szerint : a legátoltottabb városokban számolják a legtöbb új esetet,Temesvár, az egyik legjobbian „átoltott” romániai város: most karanténba kerül újra

Semmit nem ér az oltás a jelek szerint – ugyanis a legátoltottabb városokban számolják a legtöbb új esetet: Temesvár, az egyik legjobbian „átoltott” romániai város: most karanténba kerül újra.

Temesváron, ahol a fertőzési ráta a lakosság 4,5 ezrelékére emelkedett, hétvégi éjszakai kijárási tilalom bevezetéséről döntött szerdán a járványügyi operatív törzs. Ennek értelmében pénteken, szombaton és vasárnap 20 óra után csak indokolt esetben és erre vonatkozó igazolással szabad az utcákon közlekedni, az üzleteknek pedig legkésőbb 18 órakor be kell zárniuk.

Kérdés: hogyan lehetséges, hogy ott robban be az állítólagos járvány újra, ahol magas a lakosság átoltottsági aránya?

Nyilván a védőoltásnak hazudott covid-kísérleti szérumnak semmi köze nincs semmilyen vírusvédelemhez, járványhoz, amúgy  nagyon úgy tűnik, ez az egész nem más, mint egy előre megírt forgatókönyv parancsra történő eljátszása.

Az is kérdés, akad vajon még gondolkodni képes, épelméjű ember, aki elhiszi a hatóságok hazugságait ezzel a világZárvánnyal kapcsolatban?!

Pár napja került ki a nyilvánosságra egy járványügyi táblázat, melyben novemberig fel van tüntetve, azaz előre meg van írva, vagy jósolva, hogy alakul, azaz hogyan kell, alakítsák, mit kell, hazudjanak a romániai „negyedik hullámról”.

Érdemes kimenteni ezt a meteorológiai, azaz bocsánat „virológiai (SIC!) előrejelzést” és nyomon követni, hogyan próbálják meg teljesíteni az előre megírt forgatókönyvet a covidterroristák politikus bábjai.

És még egy kérdés?

VAJON AZ EMBEREK MEDDIG TŰRIK, HOGY ENNYIRE IDIÓTÁNAK, JOGFOSZTOTT JOBBÁGYOKNAK, VAGY AGYMOSOTT RABSZOLGÁKNAK NÉZZÉK ŐKET?

Lennebb mellékeljük, a nyilvánosságra került a nagy „covid-jóslatot”, ami után muzsikálniuk kell a kormányhatóságoknak ebben a sátáni tragikomédiában, amit Covid19-nek neveznek éppen.

Érdemes ezt az ábrát lementeni és figyelni a nagy Covid Hazugság forgatókönyvének végrehajtását

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile