Aktuális

Síppal-dobbal-kamarakoncerttel akarják becsábítani a szebenieket a géntechnológiai vakcina emberkísérletébe

A dübörgő oltáskampány alatt, az ember lépten-nyomon sajnos primitív, átlátszó és az emberi intelligenciát és méltóságot megszégyenítő reklámfogásokba botlik Romániában is.

Miközben a kísérleti fázisban levő genetikai módosító szernek számító Pfizer vakcina veszélyes vagy visszafordíthatatlan mellékhatásairól nem esik egy szó sem az oltáskampány alatt, addig már a szupermarketekben, autósztrádákon, parkolókban, sőt most már az eddig bezárva tartott kulturális helyeken, így a nagyszebeni filharmóniában is megy az oltás-show. Nem is akárhogy, hanem zeneszó mellett.

Ezekkel a primitív beetetésekkel maguk az oltás propaganda marionettjei csak azt igazolják, hogy mennyire semmi köze ennek az egész sátán i show-nak a tulajdonképpeni emberközpontú egészségügyhöz. Mint ahogy arra sem adtak még magyarázatot, hogyan lehetséges mindezt kivitelezni, ha a vakcinák, csak akkor felhasználhatók, ha kemény mínusz fokokon tárolják?

Egyszerűen érthetetlen, hogy a kormány vezetői nyíltan megszegik a covidoltási-kampánnyal a törvényeket

Megjegyezzük az érvényben levő romániai törvények szerint az egész  covid-vakcina oltási kampány törvénytelen, lásd a 2015/194-es számú , a román Egészségügyi Minisztérium által megfogalmazott  törvényt, sőt a vakcina agitátotrok még arról a minden gyógyszer mellé kötelezően odabigyesztett szlogenről is megfeledketek, miszerint: „A kockázatrokról és mellékhatásokról kérjük kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.” 

 

 

Vasárnap például előjegyzés nélkül fogadják a koronavírus elleni oltásra jelentkezőket a Nagyszebeni Állami Filharmónia előcsarnokában.

Az immunizálást a Pfizer-BioNTech vakcinával végzik két helyi kórház alkalmazottai és a Vöröskereszt önkéntesei, miközben a Thália terem előtti sétányon szabadtéri koncertmaraton lesz, írja a Mediafax.

A filharmónia a megyei tanáccsal, a Vöröskereszttel, a Szeben Megyei Sürgősségi Kórházzal és a szebeni CFR kórházzal közösen szervezi meg az oltásnépszerűsítő kampányt. A kulturális műsort többek között a Nagyszebeni Balett Társulat, a Nagyszebeni Állami Filharmónia és a Radu Stanca Színház társulata biztosítja.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile