Aktuális

Sok romániai orvos sem kér a kísérleti oltásból: Egy bukaresti ügyvédnő, Marina-Ioana Alexandru jogi segítséget nyújt azoknak az egészségügyi alkalmazottaknak, akiket a kormány a kísérleti vakcina beadatására vagy saját zsebből fizetett tesztelésekre akar kényszeríteni

A román kormány kötelezni akarja azokat az egészségügyi dolgozókat, orvosokat és ápolószemélyzetet, akik nem kívánják beoltatni magukat a Covid19 féle kísérleti vakcinával, hogy saját költségükön teszteltessék magukat 3 naponta, ha dolgozni (azaz beteg embereken segíteni) akarnak.

A teljesen jogellenes határozat még életbe lépése előtt óriási felháborodást váltott ki, s ezáltal is kiderült, hogy a romániai orvosok jelentős része (a lakossághoz hasonlóan) ódzkodik attól, hogy beadassa magának az ismeretlen géntechnológiás kísérleti szert, mely már több megbetegedést és áldozatot szed lassan, mint bármilyen koronavírusos fertőzés.

Egy bukaresti ügyvédnő Marina-Ioana Alexandru sietett a vakcina-zsarolásnak és kényszerített tesztelésnek alávetett orvosok segítségére.

 

 

Az ügyvédnő Facebook oldalán is nyilvánosságra hozta azt a közleményt, melyben felvilágosítja a vakcina-zsarolásnak alávetett egészségügyi dolgozókat jogaikról, s biztosítja ezeknek a megfelelő jogi védelmet, ha azok panaszt kívánnak emelni a több mint felháborító, alkotmányellenes intézkedésnek.

A bukaresti ügyvédnő által leközölt nyilatkozat, egy formanyomtatvánnyal kiegészítve a lenti linkre kattintva teljes egészében elolvasható, a cikk végén mellékelve van az ügyvédnő telefonos elérhetősége és email címe is.

Azok az egészségügyi alkalmazottak, akik nem hajlandóak alávetni magukat a jogtipró és az emberi szabadságot meggyalázó rendeletnek a megadott elérhetőségeken segítséget és jogi képviseletet igényelhetnek.

A teljes közlemény ITT olvasható:

Forrás: Facebook

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile