Aktuális, Külpolitika

UPDATE: LIVE VIDEO – A Szabadság 2022 Konvoj beérkezik Ottawába, a kanadai covid-náci kormány elmenekült a kamionosok elől – A covid-náci Trudeau karanténba menekült a kamionosok elől – SZABADSÁG 2022 KONVOJ A COVIDTERROR ELLEN! Kamionos szabadságharcosok indultak Ottawába: a Covid-terror ellen tiltakozó menet a leghosszabb konvoj lett a Rekordok Könyvében

UPDATE: Talán meg sem kell lepődni azon, hogy ahogy közeledik a Szabadság 2022 Konvoj , az eddig “nagymellényben” pózoló kanadai miniszterelnöknek, aki a 100 000 kamionost “egy ezerfős, lázongó kis csoportnak” titulálta,  inába szállt a bátorsága. Justin Trudeau miniszterelnök csütörtökön este a Twitteren tette közzé, hogy mivel covid fertőzött személy közelében volt, most hirtelen 5 napra karanténba kell vonulnia. Nagy a valószínűsége, hogy a bátor covid-náci vezér most pucol el a kis csőcseléknek minősített százezernyi kamionos szabadságharcos elől:

Bekerült a Guinnes Rekordok Könyvébe az a kamion konvoj, mely a „Szabadság 2020 Konvoj”nevet viseli. Ez minden idők legnagyobb kamion konvoja eddig.

Kanadai és amerikai szabadságharcos-kamionosok indultak el Ottawába, hogy ott tiltakozzanak a covid-terrorizmus és a kötelező vakcina-őrület ellen, mely révén lehetetlenné akarják tenni a teherszállítást is világszerte.

Több mint 50 000 kamionsofőr és autós az utcákon, és közel 500 000 ezer szimpatizáló ember együtt az egészségügyi apartheid ellen országszerte Kanadában. A szabadság 2022 Konvoj január 22-én indult meg Vancouverből és várhatóan szombatra érnek a fővárosba. Ez kb. 4700 km. Az úton folyamatosan csatlakoznak hozzájuk.

A kamionos felvonulás óriási lendülettel indult, a beijedt  covid-náci kanadai kormány reakcióit figyelve komoly összecsapásokra is sor kerülhet a kamionosok és a máris kirendelt covid-náci rendvédelmi szervek között.

A hírek szerint nemcsak kanadai kamionosok indultak el a Szabadság Konvojba, hanem több ezer amerikai kamionos is csatlakozott a kanadai kollégáik tiltakozó felvonulásához. Az egész USA területéről indulnak kamion-sorok a kanadai határ irányába.

Az út mentén mindenhol hatalmas lelkesedéssel, biztatással fogadják a Freedom Convoy 2022 demonstrálóit.

 

 

Az USA-ból is több ezer kamionos csatlakozott, az amerikai autósor csaknem 150 km, és Ottawába tartanak!

A hatalmas konvoj azért indult el az ország fővárosa felé, mert így kívánnak tiltakozni az új szigorítás ellen, miszerint a Kanadába belépő kamionosoknál a teljeskörű oltottság az elvárás január 15-től.

 

Az USA ugyanezt vezette be az államok területére behajtó kamionosoktól.

Az ottawai rendőrség nyilatkozta, hogy többféle forgatókönyvre készülnek, beleértve az erőszakos megnyilvánulások lehetőségét is. A rendőrség szerint 1000-2000 autós “tüntető” érkezése várható, de a helyzet óráról órára változik. Elnézve a kamion konvoj nagysgát, elég érdekes ez az 1000- 2000 személyre alapozott saccolás.

 

 

A sarokba szorított patkányként védekező Justin Trudeau miniszterelnök így nyilatkozott az eset kapcsán:

 

“Van egy kisebb, Ottawába tartó csoport, aki elfogadhatatlan nézeteket vallanak. Ez számunkra teljesen elfogadhatatlan. Ők nem a kanadaiak véleményét képviselik”.

A  több mint érdekes kijelentésre visszatérünk, miután a százezer kamionos és a velük szimpatizáló tömeg megérkezett Ottawába.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Kovács K. Kamilla
Kovács K. Kamilla
2 ani în urmă

A kérésem az volt, hogy ne nyilvános megjelenés legyen és kérem, hogy törölje az oldalról a bejegyzéseimet, mert ezt Önnek és a Szerkesztőségnek írtam. Jó látni, hogy az emberek kiállnak a saját jogaikért és szabadságukért, szerintem ez elég világos és nagyon jó lehetőség egy új szakaszhoz. A média a tények tudósításával tud ehhez hozzájárulni. Megértését köszönöm. Üdvözlettel: Kovács K. Kamilla