Aktuális, Külpolitika

Szabadságharcot hirdetnek a polgárok Budapesten: AZ IGAZSÁG NAPJA! MOZDULJ AZ ÉLETEDÉRT, JOGAIDÉRT ÉS SZABADSÁGODÉRT ! EGY SZABADABB ÉS ÉLHETŐBB ORSZÁGÉRT !

Magyarországon, Budapesten szerveznek tiltakozó megmozdulást a covidterrozimus és az emberi szabadságjogok földbetiprása ellen. A szervezők által szerkeztőségünkbe juttatott közleményt alább módosítások nélkül közöljük: 

„2021 okt 1 péntek 10h – 18h Alkotmánybíróság : BUDAPEST I.ker Donáti u. 35-45

„ Emeld fel a fejed, nézz büszkén az Égre, mert téged csak az Isten kényszeríthet térdre !”

Szabadságharcunkat az Élet jegyében az Alkotmánybíróság előtt folytatjuk!

Mindenkit várunk !

Oltottakat és oltatlanokat, munkájukat veszített egészségügyiseket ,és magukra hagyott oltáskárosultakat, tanárokat, akik féltik a rájuk bízott gyermekeket ,- mindenkit, akit választás elé állított a kényszer  és megélhetését féltve alávetette magát , aki félti önmaga és családja életét ,és úgy érzi, akar, és tud tenni a zsarnokság ellen !

Mondd ki az igazságot, ne félj, mert az Életedért harcolsz !

Mondd a szemükbe a hatalom bíráinak, és képviselőinek, hogy NEM FÉLÜNK TŐLÜK és NEM ADJUK FEL !

Utolsó lehelletünkig is kitartunk ha kell, mert ők nem uralkodhatnak felettünk! Nem ők az Élet és Halál urai! Nem ők azok, akik ítélkezhetnek felettünk,- hanem mi mondunk ítéletet felettük!

Mert felettünk csak a Teremtőnk mondhat ítéletet! Mondjuk ki, hogy visszavesszük az irányítást ,mert alkalmatlannak találtuk őket! Mondjuk ki, hogy jogunkban áll megszüntetni ezt az illegitim önkényuralmat, ami most már az életünkre tör,- és meg is tesszük! Nem engedjük, és nem tűrjük, tovább, hogy gyermekek életébe kerüljön a hatalmaskodásuk! Nem engedjük, és nem tűrjük, hogy tovább hazudjanak!

A SZEMÜKBE MONDJUK AZ IGAZSÁGOT,AMI ELŐL MENEKÜLNI AKARNAK ! VAN MITŐL FÉLNIÜK! Mi már kimondtuk rájuk az ítéletet, amit végre is fogunk hajtani!

A HITÜNK,AZ IGAZUNK, A SZERETETÜNK ÉS A BÁTORSÁGUNK FOG SEGÍTENI EBBEN !

A velünk demonstrálók céljai egyértelműek: A gyökeres változás iránti igény.”

AZ ESEMÉNY LEÍRÁSA:

Gyülekező: 10:00 – 11:00

11:00 : Mécsesgyújtás és néma megemlékezés a COVID vakcinák halálos áldozataira.

11:00 – 13:00 : Orvosok és jogászok vonják felelősségre a hatalmat szolgáló bírákat.

13:00  – Vonulás indul autós zenés szemfelnyitó hangos felvezetéssel a Margit hídon át – a Jászai Mari térig – a Képviselők Irodaháza elé – ahol a „KÉP”-viselőket fogjuk felelősségre vonni – majd tovább megyünk a Szabadság térre, ahol ez elbocsájtott egészségügyi dolgozók és az oltáskárosultak mondják el történetüket amiről a Magyarországi média mélyen és undorítóan hallgat.

Az eseményre médiákat is meghívunk – minden civil és kormánymédiát értesítünk ! Kíváncsiak leszünk ki mer majd írni róla! Több mint valószínű, hogy senki, ezért kérünk titeket, hogy gyertek minél többen, és élőzzetek minél többen, hogy másokhoz is eljusson a hír, hogy ébred Magyarország és hétről hétre egyre többen vagyunk, akik átlátjuk az egyértelmű hazugságokat.

Szeretnénk megkérni titeket, hogy készítsetek és hozzatok magatokkal táblákat molinókat az adott település, város, falu, község nevével, ahonnan érkeztek, illetve az adott megyékről is legyen egy-egy tábla!

Hozzatok mécseseket, amik zártak, focista füstölőket és focista fáklyákat és dobokat, sípokat, dudákat, kürtöket, kereplőket, csörgőket amivel nagy zajt lehet csapni. Hozzatok feliratokat, táblákat, zászlókat, szórólapokat!

Segítsetek egymásnak vidékről is eljönni, szervezzetek telekocsikat, buszokat!

A részletes programot hétfőtől itt keressétek: Nemzeti Hírháló, HonHir.hu, Magyar Megmaradásért, Nemzetegyesítő mozgalom

Köszönettel fogadunk pénzbeli hozzájárulást, amely a hangtechnikára, a velünk vonuló teherautó üzemanyagára, a felszólalási területet, és a technikát őrző profi biztonságiak bérére, a szórólapok, és dekorációk költségeinek fedezésére fordítunk.

A beérkező összegekről és kiadásokról a számláról készült, és az átutalók adatainak kitakarásával létrehozott képernyő fénykép közzétételével teszünk közzé információt, a kifizetéseknél átvételi elismervények, és számlák – az eseményt követő napokban történő – közzétételével biztosítjuk az ellenőrzési lehetőséget. A felajánlásokat tehát mostantól szeptember 2021.okt.1-e 10:00-óráig köszönettel fogadjuk a következő számlaszámra:

Gurabi Csaba Károlyné 10102718-58782000-01004009 – a közlemény rovatba mindenképp kérjük elküldeni a Demonstráció a szabadságunkért ! – szöveget!

Ha véletlenül többlet keletkezne annak sorsáról szavazásban ti az esemény oldalán tudtok dönteni, hogy mit kezdjünk vele a továbbiakban, mire fordítsuk. Az esemény megosztásával, hirdetésével, résztvevők meghívásával kérjük mindenki segítségét, hogy minél többen lehessünk!

Találkozzunk a demonstráción! AZ ESEMÉNY FB LINKJE: https://fb.me/e/SiWarFWQ BÓDIS CSABA OLDALA : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5007532729274963&id=100000548563364 ” 

Abonează-te
Notificare la
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Kiss Tibor
Kiss Tibor
2 ani în urmă

Teljességgel hiányzó szakmai alapok!!!
Nincs vírus-izolátum – ennek hiányában kalibrált PCR-teszt – hasraütés-szerűen…

Valótlanságra nem lehet jogot, rendeletet, intézkedést alapítani!!!

Az összes eddigi intézkedés per tárgyát kell képezze – az „állam” és csicskáival szemben!!!

Senki sem vonhatja kétségbe az állítólagos kormány felelősségét!!!

https://www.virusinfok.hu/2021/08/19/hirbomba-az-usa-fda-beismeri-a-pcr-tesztet-anelkul-alkottak-meg-hogy-rendelkezesre-allt-volna-a-virus/?fbclid=IwAR1-9suZw8wfqxZkx_1YnIyekWMspkW8_KJ6k8uGQI-yhi1T_KaYEE9tpJA

Telefon
703192903