Aktuális, Tények mögött a lényeg

Számok után szavak – a WHO szerint a PCR teszt csak egy diagnosztikai segédeszköz, ami önmagában semmit sem jelent

Konkrétan az Egészségügyi Világszervezetnek egy közleménye, ami itt olvasható: https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05?fbclid=IwAR27Z_8E_uezYTYYyO1vym_MNpz5-Z7o5KB9YQKWZ3y_4_Pi1FWVReOnah4

Mert mit lát benne az ember: a mindenható és legszakmaibb WHO azt ismeri el, hogy a híres PCR teszt nem pont az, aminek eddig mondták.

Sõt, még azt is leírják, hogy az csak egy diagnosztikai segédeszköz, ami önmagában semmit sem jelent (holott lassan 11 hónapja szerte a világon kizárólag ezen teszt eredményei alapján közöl naponta a sajtó szép kövér számokat az új fertõzöttekről), a diagnózist orvos kell felállítsa, egyéb szempontokat is figyelembe véve (Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.).

S akkor a költõi kérdések, amire soha nem kapunk választ:

  1. Valójában hányan betegedtek meg az elmúlt egy évben az új koronavírustól?

  2. Valójában hány ember haláláért felelős a vírus-fertőzés?

  3. S a legfájdalmasabb: hány ember halálát okozta az, hogy a vírus-hiszti miatt nem jutottak időben megfelelő orvosi ellátáshoz?

Az alábbi oknyomozó írást a szerző hozzájárulásával, Árus Zsolt Facebook profiljáról vettük át.

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile