Aktuális, Tények mögött a lényeg

SZENZÁCIÓS LELEPLEZÉS: A DARPA titokban kifejlesztette az mRNS-oltást már évekkel ezelőtt a Modernán keresztül, és állandó kontrollt keresnek a tested és a vérvonalad felett (+DOKUMENTÁCIÓ)

A 2020-as világméretű zárlatok előtt a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA)* (A Defence Advanced Research Projects Agency ( DARPA ) az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatási és fejlesztési ügynöksége, amely a katonai felhasználásra szánt új technológiák fejlesztéséért felelős. –szerk. megj. ) és a National Institutes of Health (NIH) titokban egy új mRNS vakcina platformon dolgozott a Moderna nevű új biotechnológiai vállalat segítségével.

Stratégiai tervezésük 2013-ban kezdődött, amikor a Moderna a DARPA alapokat használta fel olyan módszerek kidolgozására, amelyekkel mRNS vakcinák beadásával rövid életű immunválaszt válthatnak ki.

Az mRNS platform feltalálója, Dr. Robert Malone felfedi, hogy „a Moderna vállalatot lényegében a DARPA alapította”.

 

 

A Modernának átadott szabadalmakon keresztül több millió dollárnyi DARPA-támogatás építette fel az oltási programot.

A Moderna azonban nem hajlandó nyilvánosságra hozni ezeket a DARPA-támogatásokat  az új vakcina technológiára benyújtott szabadalmi bejelentésekben

A DARPA áll az mRNS tüskeprotein kísérlet mögött, az NIH segítségével

Amint ez a titkos DARPA-projekt napvilágra kerül, nyilvánvalóvá válik, hogy az Egyesült Államok kormányán belüli aljas erők már évekkel a „közegészségügyi vészhelyzet” előtt tervezték ennek a technológiának a felszabadítását.

A megvalósításhoz csak az emberi pszichológiát kellett kihasználniuk, azaz fel kell függeszteniük a jogállamiságot, és fenyegetniük kellett az emberek megélhetését, hogy belekényszerítsék a lakosságot ebbe a kísérletbe, amivel megváltoztatják sejtjeik és biológiai funkcióik természetes fiziológiáját.

Az NIH egyik igazgatója, Dr. Anthony Fauci megbizonyosodott erről, amikor 2020 márciusában országos lezárásra szólított fel.

A tervet végrehajtva Fauci aztán ennek a népirtó operációs szoftvernek a kötelező befecskendezését kérte.

A Watchdog csoport, a Knowledge Ecology International rámutat, hogy a Moderna több évvel a„világméretű járvány” előtt 20 millió dolláros DARPA támogatást kapott.

 

Dokumentum magyarul

Dokumentum angolul

 

A csoport azt állítja, hogy ezek az alapok „valószínűleg” vezettek ennek az új vakcina-technológiának a kifejlesztéséhez.

Ez a régóta fennálló működés 26 „Moderna” vagy „ModernaTx” szabadalmat, valamint 154 szabadalmi bejelentést foglal magában.

Ha közelebbről megvizsgáljuk ezeket a szabadalmakat, az látható, hogy a Moderna részt vett a DARPA Autonomous Diagnostics to Enable Preventionand Therapeutics (ADEPT) programjában.

Ez a finanszírozás megnyitotta az utat a Moderna számára, hogy mRNS-oltóprogramokat dolgozzon ki Chikungunya- és Zika-vírusok, valamint más előre betervezett, közelgő légúti kórokozók ellen.

 

A kérdésre válaszolva a DARPA azt állítja, hogy „aktívan kutatja a Modernának járó ügynökségi díjakat, hogy azonosítsa, mely szabadalmak és függőben lévő szabadalmak – ha vannak ilyenek –társíthatók a DARPA támogatásához”.

Ahelyett, hogy a tervezett mRNS tüskeprotein-műveletük független auditálásán menne keresztül, a DARPA saját pénzügyi nyomait vizsgálhatja meg, ami minden bizonnyal ahhoz vezet, hogy titkos mRNS-kísérleteket végeznek a Modernában dolgozó munkatársaik.

Az emberi populációkon való kísérletezésre irányuló nagyobb összeesküvés ellenére a Moderna jogi kötelezettsége, hogy nyilvánosságra hozza az Egyesült Államok szövetségi kormányának támogatását a szabadalmi bejelentésekben a Bay-Dole törvény**  és az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy-hivatala által kiadott rendeletek értelmében.

Figyelmesen tanulmányozva a kutatóintézet lenti grafikáit felötlik, hogy az Omikron (mesterséges) vírusvariáns, melyet hivatalosan a „legújabb mutációként” próbálnak pár hete bevezetni a fősodratú médián keresztül a köztudatba, már jóval azelőtt megvolt, mint maga az eredeti Wuhan-vírus, a SARS Cov 2. , evidens, hogy egy előre megírt forgatókönyv szerint játszzák népirtó emberkísérletüket, a COVID 19-et. És nyilvánvaló, ha az Omicron hamarabb meg lett tervezve,mint a Wuhan-vírus, akkor az Omicron nem a wuhan-vírus új mutációja, hanem több mint valószínű a kísérleti vakcinákkal kerül az emberek szervezetébe!

 

A DARPA egyértelműen elismeri, hogy ők az ötletgazdák ennek a globális kísérletnek a hátterében, és a weboldalán kijelentette:

„Az első koronavírus-oltás, amelyet az emberen teszteltek, a DARPA befektetése a Moderna vállalatba.”

Annak ellenére, hogy az mRNS találmányok az elmúlt nyolc évben születtek, a Moderna nem fedi fel, hogy a DARPA mindvégig a projektek mögött állt, és tagadta, hogy szövetségi alapok vettek volna részt benne.

2016-ig Daniel Wattendorf genetikus volt a DARPA programvezetője, ahol olyan programokat kezdeményezett és vezetett, amelyek diagnosztikát, géntranszfer gyógyszereket, mesterséges vörösvértesteket és RNS-oltásokat alkalmaznak.

2012-ben az ADEPT program mögött állt, 2013-ban pedig a Pfizer és a Moderna révén előmozdította az mRNS-kutatást. Az RNS-oltóprogramok vezetése után az Innovate Technology Solutions igazgatójaként vállalt munkát a Bill és Melinda Gates Alapítványnál, ahol feladata, hogy diagnosztikai teszteket és biotechnológiai platformokat hozzon létre a „globális egészségügyi megoldásokhoz”.

Amikor a Pentagon finanszíroz és bevet egy kísérletet a teljes lakosságra, nem csoda, hogy az Egyesült Államok kénytelen elfogadni egy határozatlan időre szóló közegészségügyi vészhelyzetet minden közösségben egyszerre.

Az Egyesült Államok továbbra is szenved az orvosi – hadiállapottól, a felfüggesztett polgári szabadságjogoktól és a totalitárius erőszak folyamatos fenyegetésétől, még az egészségügyi dolgozók szervezeteivel és magukkal a hadsereg egyes tagjaival szemben is.

A globális kísérlet az emberek testét operációs rendszerré változtatja, amelyet az mRNS vakcina frissítései vezérelnek

  1. augusztus 17

A cikk szerzője: John Carleton

 

* A Defence Advanced Research Projects Agency ( DARPA ) az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának kutatási és fejlesztési ügynöksége, amely a katonai felhasználásra szánt új technológiák fejlesztéséért felelős.

Az Economist a DARPA-t „a modern világot formáló ügynökségnek” nevezte, és rámutatott, hogy „ A Moderna covid-19 vakcinája az időjárási műholdak , a GPS , a drónok , a lopakodó technológia , a hangos interfészek , a személyi számítógép és az internet mellett szerepel a listán. olyan innovációk, amelyekért a DARPA legalább részben hitelt igényelhet.” 

Sikereinek eredményei világszerte arra ösztönözték a kormányokat, hogy hasonló kutatási és fejlesztési ügynökségeket hozzanak létre.

A DARPA független a többi katonai kutatástól és fejlesztéstől, és közvetlenül a Védelmi Minisztérium vezetőségének tartozik jelentéssel. A DARPA körülbelül 220 kormányzati alkalmazottat foglal magában hat műszaki irodában, köztük közel 100 programvezetőt, akik együtt mintegy 250 kutatási és fejlesztési programot felügyelnek.

A szervezet neve először az alapító nevéről, ARPA-ról DARPA-ra változott 1972 márciusában, majd 1993 februárjában ARPA-ra változott, majd 1996 márciusában visszaváltott DARPA-ra.

 

** A Bayh–Dole törvény vagy a szabadalmi és védjegytörvény módosításáról szóló törvény ( Pub. L. 96-517, 1980. december 12.) az Egyesült Államok jogszabálya, amely a szövetségi kormány által finanszírozott kutatásokból származó találmányokkal foglalkozik . A két szenátor , az indianai Birch Bayh és a kansasi Bob Dole által szponzorált törvényt 1980-ban fogadták el, kodifikációja a 94 Stat. 3015, és a 35 USC § 200–212 , és a 37 CFR 401 hajtja végre a vállalkozókkal kötött szövetségi finanszírozási megállapodások esetében  és 37 CFR 404 a szövetségi kormány tulajdonában lévő találmányok engedélyezésére.

guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Ján TUNGLI
Ján TUNGLI
3 luni în urmă

Mi a cél? A DNS természetes fejlődésenek megállítása (hátráltatása), mely éppen most fordulóponthoz érkezett a kozmikus fejlődésben, amikor a krisztusi tudatszintre kell hangolódnia.
https://www.72.sk/menu.php?m=ISS