Aktuális, Társadalom

Szép új jövő? – 5 éves gyerekeket tanítottak maszturbációra New Yorkban a genderórán ( + videó)

Aggódó szülők célkeresztjébe került – nem véletlenül – a Demokrata Párt-közeli The New York Times, miután az újság „szexpozitív” oktatónak nevezte azt a tanárt, aki az elmúlt hónapokban több botrányba is keveredett. Justine Ang Fonte New York elitiskoláiban tartott szexuális felvilágosító genderórákat a gyerekeknek, azonban enyhén szólva túl messzire ment, amikor kisiskolásoknak beszélt a maszturbálásról, a nagyobbaknak pedig pornós szakkifejezéseket tanított.

Justine Ang Fonte Manhattan elitnegyede egyik iskolájának, a Dalton Schoolnak volt hét éven keresztül az egészségügyi vezetője. Az elmúlt hónapokban azonban többször is botrányba keveredett.

Májusban egy másik elitiskola hívta meg, hogy tartson felvilágosító órát középiskolásoknak, amin többen online vettek részt, így a szülők is hallhatták, amikor Fonte a pornóról kezdett nbeszélni a gyerekeknek.

Az órán az előadó részletesen kitért például 2019 legnépszerűbb pornós keresőszavaira, amikről beszélt is, mint a „gruppen”, „milf”, „anális” és hasonlók, de bemutatott különféle pornós műfajokat is, melyek között még a BDSM is szerepelt.

Az előadás egy pontján Fonte azt részletezte, hogy a heteroszexuális nők sokkal ritkábban élnek meg orgazmust, mint a meleg társaik, de megkötözött meztelen nőkről is mutatott képeket, hogy bemutassa a pornó és a művészet közötti különbséget.

Az eseten rengeteg szülő és diák is felháborodott, Fonte munkáltatója, a Dalton School azonban megvédte az előadót. Szóvivőjük szerint a tanfolyam fontos tudást ad a diákoknak a testpozitivitással, a beleegyezésen alapuló szexszel és a különböző határok megértésével kapcsolatban.

Nem sokkal később azonban még nagyobb botrány tört ki, amikor Fonte első osztályosoknak tartott előadást a maszturbálásról.

Az 5-7 éveseknek a nő egy saját maga készítette animációs kisfilmet mutatott be.

„Hé, hogy lehet, hogy néha megnő a péniszem és az ég felé mered?” – kérdezi a kisfilmben egy kisfiú. Majd hozzáteszi, „néha megérintem a péniszem, mert jó érzés”. Egy másik szereplő, egy kislány pedig azt mondta: néha, „amikor a fürdőben vagyok, vagy anyukám már lefektetett, én is megérintem magamat ott”. Mindezt 5,6 és 7 éves gyerekeknek…

Ezután a felnőtt szereplő elmagyarázza a gyerekeknek, hogy a nemi szerveiknek milyen részei vannak, melyeket jó érzés lehet megérinteni.

A szülők felháborodása után Fonte azzal védekezett, hogy a videó valójában csak arra tanította a gyerekeket, hogy ne fogdossák magukat mások előtt, és hogy egyszer sem használta azt a szót, hogy „maszturbálás”.

Forrás: Origo

guest
0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile