Aktuális, Külpolitika

Szerbiában már megfizetik a kísérleti patkányságot

Szerbiában 25 euró értékű pénzjutalomban részesülnek azok, akik beoltatják magukat a koronavírus ellen – jelentette be szerdán Aleksandar Vučić szerb államfő a Pink tévé műsorában. Hogy ezt vajon milyen pénzekből fizetik, az nem derült ki, mint az sem, vajon mennyi marad abból a kifizetésre szánt pénzösszegből azoknak, akik megjutalmazzák a kis „sajtdarabkával”, azaz a 25 euróval a kétlábú kísérleti patkányokat.

Vučić hangsúlyozta: nem hoznak diszkriminatív intézkedéseket azokkal szemben, akik nem akarják beoltatni magukat, de szeretnék megjutalmazni azokat az állampolgárokat, akik felelősségteljesen viselkednek. Hogy őt mennyivel jutalmazták meg ezért globalista gazdái, az persze egyelőre titok.

Hozzátette: a nyugdíjasoknak kifizetett 30 euró (10 ezer forint) értékű támogatáson felül így minden 16 év feletti állampolgár, aki már beoltatta magát vagy május végéig felveszi valamelyik védőoltást (beleértve a nyugdíjasokat), 25 euró értékű jutalomban részesül.

Az államfő reményének adott hangot, hogy május végéig hárommillió ember megkaphatja a védőoltás mindkét dózisát az országban.

Mindazonáltal jelezte: akik nem oltatják be magukat és megfertőződnek, nem kaphatnak fizetett betegszabadságot. Arról nem esett szó, hogy az ilyen személyeknek mégis kell adózni, egészségbiztosítást, stb. fizetni.

A történetben az a sátáni, hogy ezzel megvan annak a látszata, hogy a szerbek önkéntes alapon és pénzért vesznek részt a nagy emberkísérletben. 

(Forrás: VilágGazdaság)

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile