Aktuális, Külpolitika

Szijjártó fogadta a „Nagy Kígyó” egyik fővezérét Budapesten  – a WHO nyilván ellenőrizte a covid-terrorizmus szárba szökkenését Magyarországon

 

Sötét covidterrorizmus dúl csonka Magyarországon is, talán az egyik legdurvább, legprimitívebb vakcina-propagandával fűszerezve. Az Orbán Viktor vezette magyarországi kormány, egy az egyben az izraeli minta alapján változtatta csonkahont egy „HU” feliratú kísérleti laboratóriummá, nem kímélve pénzt, paripát, fegyvert a gyomorforgató covid ideológia és a vakcina kampány terjesztésénél.

Nyilván az Egészségügyi Világszervezet (WHO) fedőnevű globalista terrorszervezet vezérei elégedettek is az Orbán kormány covid fronton nyújtott teljesítményével s nyilván az sem véletlen, hogy a WHO  egyik főgonosza Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz,  pont Budapestre látogatott, ahol Szijjártó Péter magyarországi külügyminiszter jelentett neki a covid frontról.

Érdekes, hogy Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz éppen Magyarországra látogatott, holott a covid mizéria másfél éve alatt nem igazán látogatta végig az európai országokat. 

De nyilván ez sem véletlen, hiszen véletlenek nincsenek  és valószínűleg egyszer a valós okok is kiderülnek.

 

 

„Budapestre látogatott Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója –adta hírül az MTI.

A világszervezet vezetője állítólag azt kérte, hogy halasszák el a harmadik oltások beadását. 

A hivatalos beszámolók szerint a találkozón Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz köszönetet mondott a magyar kormánynak a vakcinák adományozásáért, illetve Karikó Katalin gyógyszer- és titkosügynöknek az  úgynevezett „úttörő munkájáért”.

Továbbá figyelmeztetett, hogy az „oltóanyagok méltánytalan eloszlása termékeny táptalajt nyújt a vírus terjedéséhez”.

Bár az MTI-tudósításba nem került be, de ezzel összefüggésben Gebrejeszusz azt kérte, hogy halasszák el a harmadik dózis beadását.

Teljesen felfoghatatlan ez a minden országot lekörözni akaró oltási őrület, ami elhatalmasodott az Orbán Viktor féle kormány tagjain, maga a miniszterelnök is élen jár a vakcina propaganda terjesztésében, nem kímélve szépségét és okosságát, hogy minél több magyar emberbe be tudják nyomni a covid kísérleti szert, amiről egyelőre nem tudni, mit is tartalmaz tulajdonképpen, bár a jelek szerint nem igazán felel meg a védőoltást meghatározó tulajdonságoknak.

 

 

Az MTI tudósításában még ez vagyon megírva, érdemes olvasni a sorok között, s nem kell konteósnak lenni feltétlen, hogy a gondolkodó emberben kételyek és kérdőjelek sorakozzanak fel, figyelve ezeket a több mint furcsa eseményeket:

„A külgazdasági és külügyminiszter kijelentette, hogy Magyarország továbbra is támogatja a WHO munkáját: a szolidaritás jegyében eddig több mint másfél millió vakcinadózist adott át más országoknak, és ilyen segítségre a kormány a jövőben is készen áll, amennyiben az nem veszélyezteti a magyar oltási program sikerességét.

 A WHO vezetője és Szijjártó a találkozón együttműködési megállapodást írt alá a világméretű humanitárius válságok elleni együttműködés előmozdításáról, a sürgősségi orvosi ellátás megerősítéséről és a jól felkészült, fenntartható és ellenálló helyi képességek fejlesztéséről.”

Szijjártó diszkriminál, uszít és megosztja a magyar társadalmat

Szijjártó Péter arról beszélt az MTI szerint, hogy lesz a koronavírus-járványnak negyedik hulláma, de ha a jelenleg még beoltatlan emberek egy jelentős része felveszi a vakcinát, akkor azt nyugodtabban, biztonságosabban várhatjuk.

Hogy a háromfrontos támadást ki tudjuk-e védeni, hogy ne kelljen zárnunk és újabb súlyos korlátozó intézkedéseket bevezetnünk, az bizony a jelenleg oltatlan embereken múlik

– tette hozzá.

Érdekes módon arról nem beszélt, hogy éppen azt a furcsa helyzetet szemlélhetjük, hogy a legjobban átoltott lakosságú országokba vezették be a legszigorúbb  megszorításokat ismét…

De egyszer mindenre fény kerül, a jelenlegi magayr kormány covid-szerepére is…

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile