Aktuális

Szülők figyelem! Az angol járványügyi bizottság határozottan ellenzi a 12-15 éves gyerekek beoltását a kísérleti covid-szerrel – de a kormány a figyelmeztetés ellenére folytatja a gyerekek tömeges beoltását (+videó)

Több mint furcsa, embertelen és emberiség elleni bűncselekményre hajazó dologra világított rá egyik cikkében a Daily Mail. Érdemes a törvénytelen és ördögi jelenségre odafigyelni, főleg a szülőknek, ugyanis nemcsak az Egyesült Királyságban, de a legtöbb EU-s országban tervbe vették a gyerekek beoltását a kétes, covid szerrel, sőt vannak államok, például az Orbán Viktor vezette Magyarország, ahol már el is kezdték a gyerekek oltását.

Bár a brit egészségügyi minisztérium járványügyi szakértői úgy  vélik s ezen véleményüket hivatalosan is közölték az angol kormánnyal, hogy nem javasolják a 12 -15 éves gyerekek beoltását a covid kísérleti vakcinával, a brit kormány az egészségügyi tanácsosok véleményével szembemenve úgy döntött mégis azon lesz, hogy minél több gyerek megkapja a kétes szert.

Sajid Javid, az angliai  Egészségügyi Minisztérium államtitkára elmondta, hogy a miniszterek azt tervezik, hogy folytatják a gyermekek beoltását annak ellenére, hogy a kormány oltási szakértői úgy döntöttek, hogy nincs szükség tömeges oltásra.

A covid terrorizmusban élharcos angol  egészségügyi miniszter és csapata Skóciában, Walesben és Észak – Írországban felszólították a orvosokat, hogy vizsgálják meg egy ilyen program „szélesebb” előnyeit. Ez magyarul azt jelenti, hogy nem törődve a szakértők aggodalmaival, felszólították az általuk irányított orvosokat, hogy ugyan már, találjanak ki gyorsan valami fals „orvosi indokot”, amivel motiválni lehetne azt, hogy az egészséges gyerekeket beoltják a veszélyes kísérleti oltással, annak ellenére, hogy bizonyított módon a gyerekek esetében a virózis 99 százalékos gyógyulást mutat, tehát semmi értelme nincs a gyerekek egészségét és életét kockára tenni.

Legalábbis így lenne, ha a cél valóban vírusvédelem lenne, valóban egy valós járvány megfékezéséről szólna ez az egész sátáni vakcina-háború.

A brit kormány, miután mindeddig nem tudta rávenni a járványügyi bizottságot, hogy támogassák a 12-15 éves gyerekek tömeges beoltását, a szülőkre nyomta át a döntést, természetesen oly módon, hogy a törvénytelen megszorításokkal arra sarkallják a szülőket, hogy engedve a zsarolásnak beoltassák a gyerekeiket.

A covid kísérleti szerek rövid távú mellékhatásaimnak előfordulása egyre ijesztőbb tendenciát mutat, és ne feledjük, egyelőre nem tudni a hosszú távú mellékhatásokról. A brit járványügyi bizottság a gyerekek beoltását ellenző jelentésében arra is rámutatott, hogy krónikus betegségben szenvedő gyerekek esetében 10 000 gyerekből egy betegszik meg súlyosabban covidban, míg egészséges gyerekek esetében 500 000 gyerekből egy, a felmérések szerint. Ez a szám  is igazolja, hogy a vírussal való megfertőződés gyerekek esetében nemcsak hogy ritka, de amennyiben el is kapják a vírust, saját immunrendszerük  99 százalékban legyőzi azt és nagy valószínűséggel egész életre szóló természetes védelmet adhat.

Ezt akarják kockára tenni a gyerekek életével együtt a covidfasizmus bábkormányai.

Forrás: Daily Mail

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile