Aktuális, Belpolitika

 „Tánczos Barna megérdemli a szemétügyi és a környezetszennyezési miniszter címét, mert Romániát a nyugat-Európai országok szemétdombjává tette!” – Ökológiai katasztrófa tudatos elősegítésével vádolja egy képviselő az RMDSZ-es környezetvédelmi minisztert

Éles hangvételű, de sajnos valóságos észrevételeket tett közzé Facebook profilján egy szociáldemokrata (PSD) képviselő, Daniel Ghită, aki Tánczos Barna RMDSZ-es környezetvédelmi minisztert egy az egyben azzal vádolja, hogy furcsa ügyletek sorozataként sikerült Romániát  nyugat Európa  tehetős államainak szemétlerakatává tennie.

 

Képviselő kollégája szerint Tánczos Barna nyugat – Európa szemétlerakatává tette Romániát

Bejegyzésében a képviselő, aki szintén a parlamenti környezetvédelmi bizottság tagja, azzal vádolja Tánczost, hogy a tulipános politikus nemcsak a romániai  erdőirtásokkal is kapcsolatba hozható, hanem olyan ügyleteket takart, ha ugyan nem vett részt benne, mely révén szeméthegyek, veszélyes hulladékok érkeztek Románia területére,hogy azokat itt rakják le, igazi „szemétdomb-gyarmattá” változtatva ezzel az országot. Daniel Ghităarra is felhívja a figyelmet, hogy a Romániába szállított illegális, senki által nem ellenőrzött veszélyes hulladékok elégetésével súlyos környezetszennyezést követnek el évek óta a csak papíron környezetvédelmi szakemberekként feltüntetett vétkes politikusok, Tánczossal az élen. A bejegyzésben szó esik arról is, hogy Tánczos miniszteri mandátuma alatt mindig úgy keverte a környezetvédelmi kártyákat, hogy az EU szemétszállító államainak kedvezzen, nem törődve azzal, hogy milyen súlyos ökológiai károkat okoz Romániának és az itt élő polgároknak.

„Ennek a tudatosan segített ökológiai katasztrófának véget kell vetni, és a környezetvédelmi miniszternek komolyan kell vennie a munkaköri leírását. Mivel egyelőre ő csak az erdőirtás, szemét és környezetszennyezés minisztere, nem környezetvédelmi, vízügyi és erdőügyi miniszter!” – zárja sorait Daniel Ghită.

.

Forrás: Daniel Ghiță, Facebook

 

 

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile