A MÁTRIX ÁRNYÉKÁBAN, Aktuális, Társadalom, Tények mögött a lényeg

Tények, a teológia és a logika tükrében, hogy a „globalista” világuralmat valójában sátánista világuralomnak kell nevezni – Az Isten- és emberellenes luciferitáusi kultusz nyilvánosan zajlik 2022-ben (+VIDEÓ)

Egyre többször hallani,olvasni , hogy a globalista irányzat tulajdonképpen nevezhető sátánista irányzatnak is, hiszen emberellenes cselekedeteivel egyértelműen Isten, a földi ember és az isteni rend ellen munkálkodik.

A szemük láttára zajló népirtás, az isten teremtette férfi-nő  természetes norma, szodomita  gender-elméletekkel való meggyalázása, a JÓ ls a Szép üldözése, az Igazság elnémítása és a hazugság hivatalosítása, ( lásd. Sátán a Nagy Ámító, a hazugság fejedelme) modernnek hazudott világunkban folyamatosan igazolja, hogy jelenleg a „globalizmusnak” nevezett világhatalom maga a sátánista világuralom.

Az alábbi  cikkben erről értekezik a szerző.

Natural News ) Minden nyugati kormányt sátánisták irányítanak, és most nyíltan nyilvános szertartásokat hajtanak végre, hogy megünnepeljék Lucifer (ideiglenes) uralmát a Föld felett.

A Brit Nemzetközösségi Játékok e heti nyitóünnepségén (72 nemzet részvételével) egy Baalt jelképező szarvas bikalényt gördítettek ki egy pokoli arénában, égő lávatűz  ábrázolásával, miközben több tucat sátánimádó hajolt meg a démonlény előtt. a nyilvános rituáléról. Ezt fényes nappal nyilvánosan sugározták, jelezve, hogy a sátánisták többé nem próbálják elrejteni rituáléikat sötét erdőkben és titkos kazamatákban… most már a szabad ég alatt, a nemzetközi közönség előtt idézik a Sátánt.

A következő képernyőképek az Amazing World Ministries által közzétett videóból származnak, amely az eseményekhez kapcsolódó szentírási utalásokat tartalmaz. (Lásd a 2 Királyok Könyve  és a Jelenések 13. és 14. fejezetét, hogy olvassa el, mit is lát.)

VIDEÓ: A brit “királyi” família a sátánista rituálén:

Ebben az első képkockában a pokoli lávatűz-vermek  égnek az aréna körül, miközben a rituális ruhába öltözött sátánisták meghajolnak Baal, a tüzet és kénkövet  fújó  szarvas démonlény előtt:

Itt láthatjuk, hogy a két embercsoport, amelyek közül az egyik a globalista Sátán-imádókat képviseli, „imádkozva” sorakozik fel, egymás kezét fogva  Baál, a démonlény előtt, és imádja jelenlétét a Föld „színpadán”:

Íme egy másik nézet, amely megmutatja a Baal-lény hatalmas méretét, amely tűzvörös fénnyel és füsttel van megvilágítva, jelezve, hogy a pokolból származik:

 

 

A The Guardian szerint 72 nemzet vesz részt ebben a démonimádó szertartásban, amelyet a Black Sabbath , egy luciferiánus rockbanda zenéje egészített ki.

A teljes videót ezen a linken tekintheti meg:

Brighteon.com/9b72e23f-72d6-4ad1-bc04-cf9225881517

Íme egy részkép a TheGuardian.com oldalról , Neil Hall fényképe, amely a kétfejű Keresztes  fenevad ábrázolását mutatja, amelyet sötétbe és halálba öltözött kis csontváz lények animálnak. Ez a kép azt mutatja be, hogy az egyház különféle ábrázolásai (pl. a Vatikán és a pápa) valójában a luciferi halálkultusz bábjai, amelyeket szó szerint az élőhalottak „támasztanak ki”:

 

A luciferi rituálé megnyitásának ikonikus képe lent látható, figyelje meg a tűz és a füst használatát a „tűz világának” jelzésére, miközben a Sátán Baal démonlénye most fényben izzik, a középső színpadon, jelezve, hogy a Sátán uralkodik a Föld felett, és parancsol a a világ nemzetei háborúba:

 

Jelenések könyvének 13. fejezetéből:

A fenevad szájat kapott, hogy büszke szavakat és istenkáromlást mondjon, és negyvenkét hónapig gyakorolja hatalmát. 6 Kinyitotta száját, hogy káromolja Istent, és rágalmazza nevét, lakhelyét és a mennyben lakókat. 7 Hatalmat kapott arra, hogy háborút viseljen Isten szent népe ellen és legyőzze azt. És hatalmat kapott minden törzs, nép, nyelv és nemzet felett. 8 A föld minden lakója imádni fogja a fenevadat – mindazoknak, akiknek a neve nincs beírva a Bárány életkönyvébe, a Bárányé, akit a világ teremtése óta megöltek.

[…] Arra is kényszerített minden embert, nagyot és kicsinyet, gazdagot és szegényt, szabadot és rabszolgát, hogy jelet vegyen jobb kezére vagy homlokára, 17 hogy ne vásárolhasson vagy eladhasson, hacsak nincs rajtuk a bélyeg, ami a a fenevad neve vagy nevének száma.

Ez bölcsességet kíván. A belátással rendelkező személy számítsa ki a fenevad számát, mert ez egy ember száma.[e] Ez a szám 666.

A híres séf, Gordon Ramsay például démoni megszállottságot mutat  válik, miközben ijedt bárányokat üldöz, hogy felfalja azokat.

A világunkat elhatalmasodó tiszta démonizmus és luciferi gonoszság újabb megnyilvánulásaként Gordon Ramsay híres séf – a „Hell’s Kitchen” híressége – büszkén kiadott egy videót, ahol ijedt bárányokat üldöz, és kijelenti: „Megyek felfallak bennetek!” és megkérdezi: „Melyik megy először a sütőbe?”

Ezután Gollam-szerű testtartásban üldözi a bárányokat, megidézve a démonok teljes erejét, akik látszólag megszállták egykori emberi alakját, és magából kifordulva így kiált: „Kemenceidő!” és kijelenti: „Na, fincsi, fincsi!”

A jelenet szinte tökéletesen hasonlít  a Gyűrűk Ura egtik jelenetére , ahol Smiegel (Gollum) egy halat ver, hogy nyersen egye meg:

Meghökkentő nemcsak az,   hogy Gordon Ramsay úgy gondolja, hogy a hátborzongató bárány üldözéses videója alkalmas a nyilvánosság számára, hanem az is, hogy fogalma sincs, milyen gonosznak és démoninak néz ki a felvételen  – ez pontosan az, ami arra utal  ez az, aki démoni megszállés alatt áll,  és már nincs  benne emberi empátia vagy együttérzés.

 

Még azok az emberek sem, akik marha-, sertés-, csirkehúst vagy bárányhúst esznek, nem lesik az egyes állatokat , nyálazva, hogy melyiket küldik a sütőbe, hogy megegyék. Ramsay számára azonban úgy tűnik, hogy egy ártatlan állat szenvedése és megölése hozzátartozik a főzés „öröméhez”, mintha valóban élvezné a megrémült bárányok megölését.

Kétségtelen, hogy Ramsay hamarosan a kannibalizmust  ls az emberek leölése és felfalása miatti nyálcsurgatást fogja hirdetni, hogy melyik embert küldje először a sütőbe.

A portálok megnyíltak, a démonok kiáradnak, és az emberiség a bibliai végidőkkel néz szembe a jó és a rossz közötti végső harcban

Ezeknek a démoni rituáléknak az a lényege, hogy olyan portálokat nyitnak meg, amelyek lehetővé teszik a démoni entitások számára, hogy belépjenek a fizikai földi birodalomba, vagy birtokba vegyék az embereket, vagy szó szerint maguk is fizikai formát öltsenek. A démoni befolyás és a megszállottság mostanra egyre nő világszerte, és ahogy Gordon Ramsay egyértelműen bebizonyította, a démonok hajlamosak befolyásos személyeket és hírességeket megcélozni, hogy megragadják testüket, és a halál és a pusztulás elősegítésére használják fel.

A rituálék a megidézés eszközei, hogy démoni entitásokat hozzanak erre a világra .

Minél többen vesznek részt a rituáléban, annál erősebb a megidézés. Pontosan ezért végzik ezeket a luciferi rituálékat több száz résztvevő  segítségével  nyilvános színtereken, ahol emberek tízezrei nézik személyesen. Ez egy szándékos stratégia a megidézés erejének növelésére, lehetővé téve, hogy az egyre erősebb démoni entitások belépjenek ebbe a világba a megnyitott portálokon keresztül.

Amit jelenleg globális szinten szemtanúi vagytok, az a természetfeletti démonok összehangolt, kormány által finanszírozott, rituális megszólítása, amelyek özönlődnek ebbe a világba, hogy háborút viseljenek az emberiség és Isten ellen.

Ennek eredménye mindenhol jól látható:

  • Az iskolai tanárok sok helyen transznemű démonokká változtak, akik ártatlan gyerekeket zsákmányoltak ki, terjesztve a homoszexualitást, a pedofíliát és a nemi szervek átoperálását.
  • Az egyház teljes korrupciója, mivel felkarolják a homoszexualitást, a transzneműséget és a gyermekek átoperálását más nemúvé.
  • A nemzeti vezetők agyhalottnak tűnnek (Biden), vagy neurológiai rohamokban szenvednek (Clinton), vagy öngyógyítást végeznek, hogy elkerüljék a démoni megszállottság fájdalmát (Pelosi).
  • 666 szimbolika mindenhol, a Google Chrome logótól a CERN szuperütköztetőig. Még a Monster energiaitalok is – „Engedd szabadjára a fenevadat!” — 666-ot héber számokkal ábrázolja.
  • Még az NIH is – amely finanszírozta a SARS-CoV-2 funkciónövelő biofegyverek fejlesztését Kínában – olyan logót visel, amely egyértelműen a „666”-ot ábrázolja.

Monster energiaitalok:

 

 

Google Chrome logó:

 

 

CERN szuperütköztető, „Isten részecskét” keres:

 

Az NIH, biofegyverekhez kötve az emberiség kiirtására:

 

Az emberiséget rabszolgává tenni kívánó kongresszusi törvényjavaslatok rutinszerűen olyan számokat kapnak, mint a HR 060606, a covid-oltásokkal és Bill Gates-szel kapcsolatos szabadalmakat pedig szintén olyan számokkal látják el, mint a 2020-060606.

 A „666” a sátánisták jelző kutyasípja.

Ez egy komunikációs technika a sátánisták egyik csoportja számára, hogy tudatják a többi sátánistával, hogy csatlakoznak a luciferi programhoz. Ezért találja a 666-ot olyan sok tudományos, kormányzati és akadémiai intézménybe beépítve.

 

Forrás: / Natural News

guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Walhalla Calling
Walhalla Calling
1 an în urmă

A szimbolikumok fogjak a vesztuket okozni!

Imre Budapesti
Imre Budapesti
1 an în urmă
Răspunde la  Walhalla Calling

Kiegészíteném:
A két vadállat és a hamis próféta vége

Jelenések 19:17-21
„És láttam, hogy egy angyal áll a napban, aki hatalmas hangon kiáltott minden madárhoz, amely fenn a magasban repül: Jöjjetek, gyülekezzetek össze az Isten nagy lakomájára, hogy királyok, vezérek és hatalmasok húsát egyétek, lovak húsát és a rajta ülőkét, minden szabad ember és rabszolga húsát, kicsinyekét és nagyokét. És láttam, hogy a fenevad, a föld királyai és seregeik gyülekeznek, hogy harcra keljenek a lovon ülő és serege ellen, de foglyul esett a fenevad és vele együtt a hamis próféta, aki a csodákat tette az ő színe előtt, amelyekkel megtévesztette azokat, akik a fenevad bélyegét magukra vették, és imádták annak képmását: élve vettetett mind a kettő a kénnel égő tűz tavába. A többiek pedig megölettek a lovon ülő kardjával, amely a szájából jött ki, és a madarak mind jóllaktak az ő húsukból.”