Aktuális, Külpolitika

„Testvér-repülőteret” építenek a kínaiak a budapesti Ferihegyen – Orbánék strómankodnak a kínai honfoglalásnak?

Figyelve a magyarországi  Orbán-kormány és a kínai kommunista párt egyre erősbödő szövetségét, az embernek joggal juthat eszébe A kismalac és a farkas címú népmese, mikor a farkas először csak az egyik lábát, aztán a másikat  rakta be a malac házába, hogy elfoglalja azt és megegye a malacot. nos, a mesebeli malac elbánt a farkassal, azonban ahogy az elmúlt év covid19 féle  magyarországi ármánykodásait figyeljük ( PCR teszterek, lélegeztető gépek, most meg a kínai vakcina beáramlása), könnyen elképzelhető, hogy Magyarország lesz az a rés Európában, melyen át a kínai honfoglalás beszivárog és kezdetét veszi Európában.

Egyre több bizonyíték lát napvilágot arról, hogy az egész covid-terrort kínai irányítás mellett hajtották végre, így érthetetlen, vagy  nagyon is érthető,hogy egy magát európai kormánynak mondó országvezetés  ilyen nyíltan árulja ki Magyarországot a kínai kommunistáknak.

Testvérrepülőtér-megállapodást írt alá a Budapest Airport a Sanghaji Putung Nemzetközi Repülőtérrel a Magyar-Kínai Logisztikai és E-kereskedelmi Fórumon, ahol bejelentették a Ningpo és Budapest közötti cargo-járat május végi elindulását is  – közölte a Budapest Airport az MTI-vel.

A közlemény szerint Bolla Szilárd, Magyarország sanghaji főkonzulja köszöntőjében a logisztikát és a légiszállítást a válság által leginkább sújtott ágazatok között említette. A kilábalás ugyanakkor már elkezdődött, az üzleti környezet megfelelő, ahol vannak lehetőségek, a kormányzati kapcsolatok  kiválóak – mondta.

Kitért arra, hogy a China Eastern Airlines leányvállalata, az Eastern Air Logistics bejelentette: május végétől közvetlen cargo járatot üzemeltet Ningpo és Budapest között, amely 30 tonna légiáru szállítását jelenti irányonként.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile