Aktuális

„Texas 100 százalékban kinyitott!”- A texasi kormányzó elítéli a templomok és egyházak vegzálását a covid intézkedésekkel és megtiltotta az oltásigazolások kérését a munkahelyeken

 Miközben nagyon sok egyházi vezető kérdés nélkül vetetet alá a vallásgyakorlatot a covid19 féle  világZárvány hazug intézkedéseinek, addig akadnak szerencsére olyanok, akik megpróbálják a templomokat, egyházakat és hívő embereket védeni a covid19 féle sátáni manipulálásoktól, melyek minden más mellett  rabláncot  és szájkosarat vertek az egyhézakra is.

Greg Abbott texasi republikánus kormányzó kedden aláírta az állam egyházainak bezárását tiltó törvényjavaslatot, amely védi az állampolgárok vallásszabadságát – írja a LifeSite.

A 1239 állami törvényhatározat tiltja, hogy a kormány még nyilvánvaló válság idején is kényszerítse az istentiszteleti helyeket bezárásra.

„Egy kormányzati ügynökség vagy egy köztisztviselő nem adhat ki parancsot az istentiszteleti helyek bezárására vagy lezárásának hatására ebben az államban vagy az állam földrajzi területén” – olvasható a törvénytervezetben, amely támogatja a vallás szabadon gyakorlását.

Scott Sanford republikánus képviselő, aki az év elején támogatta a törvényjavaslatot, így nyilatkozott: „Az egyházak válság idején alapvető lelki, szellemi és fizikai támogatást nyújtanak”, támogatva a vallási szolgálatok szükségességét mindenkor. „Az egyházak bezárása nemcsak ezeket az alapvető szolgáltatásokat szüntette meg, hanem megsértette a törvényeink és alkotmányunk által garantált vallásszabadságot” – mondta.

A vallásszabadság védelme mellett Abbott megvédte azok polgári szabadságjogait, akik úgy döntenek, hogy nem adatják be a Covid19  kísérleti oltásokat.

Június 7-én a kormányzó elfogadta azt a törvényt, amely megakadályozza, hogy a magánvállalkozások és a kormányhivatalok a munkavállalóval való munkaszerződés feltételeként oltási igazolást kérjenek.
„Texas 100% -ban kinyitott”-írta a korményzó  a Twitteren.

„A texasiaknak meg kell engedni, hogy korlátozások, korlátozások és követelmények nélkül menjenek oda, ahova akarnak” – tette hozzá. „Ma aláírtunk egy törvényt, amely megtiltja Texas bármely üzleti vállalkozásának vagy kormányzati szervének az oltási útlevelek vagy az oltásokkal kapcsolatos információk igénylését.”

Forrás: LifeSite

 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile