Aktuális, Külpolitika

Tiltakoztak a covid-terror ellen Budapesten is: Oltásellenes tüntetés a Népligetben – Nemzetgyűléssé alakultak ( +videó)

Több ezer ember tüntetett szombaton, augusztus 28-án a Népligetben a kötelező, médiavírus elleni „oltások” és egyéb kovidterrorista intézkedések ellen, a rendezvényt Bódis Csaba természetgyógyász hirdette meg. 

Az egész napos rendezvényen számos felszólaló osztotta meg a gondolatait, a Magyarok Világszövetségétől Rácz Szabó László elnökségi tag szólalt fel, a Szívünk Útja Mozgalom részéről Tóth Martinez Adrienn, a Korona Igazsága civil jogvédő csoport nevében Gurabi Ági, de felszólalt a MATT-os Pozsa Tamara, és a Népszuverenitás Mozgalom részéről Hajnal János is, Regős Judit az UCC törvények hatékonyságát ecsetelte.

Természetesen nem hiányozhattak a felszólalók közül Oláh Sándor vagy Szecsei Miklós ismert vírusterrorellenes bloggerek és Árvai Atilla író/költő sem, ahogyan Lakatos Mónika sem, a Női Összefogás Közösség részéről.

A jó hangulatú, piknik jellegű rendezvény végén a beígért meglepetést az szolgáltatta, hogy a szervező Bódis Csaba Gálfalvi Gallik Bélával karöltve bejelentették, hogy a rendezvényt nemzetgyűléssé alakítják. Regős Judit Facebook oldaláról származó információ szerint ez a „nemzetgyűlés” „kormányzóvá” választott egy bizonyos Borbély nevű személyt.

Amennyiben valóban ez történt, úgy Gurabi Ági, a Korona Igazsága csoport alapítója tájékoztatott, hogy a tüntetés ezen utolsó mozzanatát a csoport sem kívánja nevével legitimálni.

Arról jelenleg nincs információ, hogy a kovidterrorizmus által leginkább érintett közösség, a kötelező oltással fenyegetett egészségügyi szakdolgozók részéről kik szólaltak fel, viszont az megállapítást nyert, hogy rengeteg, oltakozni nem kívánó egészségügyis is kiment a tüntetésre.

Átvett cikk, forrás: Ruszin Kárpátalja 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile