Aktuális, Tények mögött a lényeg, Vélemény

Tisztelt „oltáspárti” a covid szérumért sorban álló felebarátaim, volna pár kérdésem hozzátok – Közösen és nem megosztva kell  visszaszereznünk normális életünk!

A Facebookon gördült elém az alábbi szöveg:

„Az összes oltás közül, amelyeket eddig ismertünk (szamárköhögés, diftéria, tetanusz, himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, hepatitis, agyhártyagyulladás, gyermekbénulás és tuberkolózis), még soha nem láttunk olyan oltást, amely után a betegség ugyanúgy fertőz, akkor is, ha teljesen be vagy oltva!

Soha nem hallottunk olyan oltóanyagról, amely beadása után is továbbterjed a vírus maszkot kell hordani és távolságot tartani!

Azelőtt még soha nem hallottunk jutalmakról, kedvezményekről, oltási ösztönzésről.

Nem volt diszkrimináció, ha nem volt valaki beoltva, senki sem próbálta rossznak vagy önzőnek beállítani az oltatlant ezért!

Soha nem láttunk olyan oltást, amely veszélyezteti a család és a barátok közötti kapcsolatokat!

Még soha nem láttunk olyan oltást, amely az alapvető jogaidat, a munkád, a megélhetésed támadja!”

A találó tény-felvetéseket pedig kiegészíteném saját kútfőből az alábbiakkal:

Kedves covid-hívők, oltásrajongók, bizonytalanok és megfélemlítettek!

Tehát a harmadik “oltás” emlékeztető oltás, emlékezteti az emlékeztető “oltást” valamire…hogy mire, arra tudományos magyarázat ugye nincs. Ahogy az eset kapcsán, nagyjából semmire sincs hivatalos, tudományos magyarázat! Ennyire rossz lenne a “memóriája” ennek a szuper,  emlékeztető oltásnak, hogy 4 hónap után már nem ad semmi védelmet? Nos?

Mert ez a valami nem oltás, nem emlékeztető oltás, ez a valami egy eddig nem alkalmazott génterápiás program.

Tisztelettel kérdezem azoktól, akik kérdezés, fenntartás nélkül beadatják maguknak a harmadikat is ebből az C19 izéből, mégis mit saccolnak, a tervek szerint vajon hány ilyen “az emlékeztető oltást -emlékeztető oltás” (SIC!) van kitervelte számukra?

Gondoltak már arra, hogy valami nem stimmel ezzel a “védőoltásnak” mondott szerrel?

Miért kellene egy működő emlékeztető oltás után 4 hónappal még egy emlékeztető oltás, ha az első kettő bevált?

Miféle „emlékeztető oltás” volt a második injekció, ha ennyire nem emlékeztette az első injekciót semmilyen védelemre? Elképzelhető, hogy semmilyen?

És ha nem vált be az első két „oltás” , mi a garancia, hogy majd a harmadik beválik? És mi a garancia, hogy az immunrendszered, a véred, a szervezeted kibírja ezt a sokasodó kísérletezést?

Senki nem tudja, mert soha, senki ilyet még embereken nem alkalmazott!

Nem félsz ettől?

Miért nem hallani a dübörgő oltáspropaganda alatt egyszer sem ezt a mondatot, amit még egy egyszerű vitamin vagy sebtapasz esetében is KÖTELEZŐ  közöljön az adott gyógyászati szer gyártója: „A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”

Hova lett ez a gyógyszerforgalmazásnál KÖTELEZŐ mondat?

És miért nem vállal senki, sem kormány, sem gyártó felelősséget a C19 szérum okozta esetleges mellékhatásokért?

Ezen gondolkodtál? Miért TE kellett aláírd azt, hogy egyedül te vagy a felelős, magyarán a hibás, ha bármi bajod lesz ettől a szertől?

Tényleg nem félsz?

Ha van kutyád vagy macskád és egyszer csak felhív valaki és azt mondja, bead a kutyádnak, macskádnak egy szert, amiről nem tudni mit tartalmaz, és mik lesznek a mellékhatásai, de szerinte elképzelhető, hogy megvédi, mondjuk a szopornyicától a kutyádat, macskádat, de ha az állatka netán elpusztul az új szertől, annak te leszel az oka, nos, akkor beadatnád a kutyádnak/macskádnak a javasolt szert?

 Ugye, hogy nem? De akkor a gyerekednek miért akarod beadatni az Isten áldjon meg ???

Gondoltak arra, hogy ez nem védőoltás, hanem egy génterápiás kezelés, amit nem szoktak légúti vírusok okozta betegségekre adni, hanem genetikai bajokat szoktak vele kezelni. Ez a génterápia alapja ugyanis. Genetikai alapokon történő kezelés.

De itt miféle genetikai betegségről beszélünk, beszélhetünk vajon?

Mondta valaki azt, hogy a SARS cov2 koronavírus okozta légúti megbetegedés egy genetikai betegség?

Vagy Embernek lenni genetikai betegségnek számítana?

És abszolút normálisnak tartjátok, amit láttok magatok körül a világban?

Hogy a 3 “szuper védőoltás”-nak mondott injekció után is áll, sőt egyre nő az állítólagos fertőződési hullámzás?

Hogy be vagy ugyan többször is oltva, de fertőzöl és megfertőződhetsz? Kicsit sem gyanús, hogy valami  nincs rendben ezzel?

Mert mint kiderült ez a GMO-s placebo nem állít meg járványt, fertőzést, de hullanak tőle és betegszenek le az emberek s termeli a fura mutációkat. Vagy mutációnak hazudott mellékhatásokat.

Egy természetes vírusmutálódás ugyanis a szabadban, természetes földi körülmények között a valós tudományok mai állása és kutatásai szerint úgy 100-800 év szokott lenni… és nem pár hét alatt…és az éppen mutálódó vírusokat ( akármilyen  szép görög neveket adnának nekik)  nem lehet  2 hét alatt sem izolálni sem genetikai alapú PCR teszttel kimutatni…csak gondoltam elmondom, hogy tudjátok…

Tehát kedves oltásfüggőségre szánt embertársaim, kérlek, benneteket válaszoljatok a fenti kérdésekre. Nem nekem, MAGATOKNAK! 

Szerintetek hány oltásra ítéltek benneteket a Covid19 világ-manőver kirobbantói?

Szerintetek „a harmadik emlékeztető oltás” tényleg beválik, vagy úgy jártok vele, mint az első kettővel és 4 hónap múlva lehet sorba kell állni a negyedikért, az ötödikért… s már arra sem fognak emlékezni az emlékeztető oltások mire kellene, emlékeztessenek és kit?

Szerintetek hány ilyen génterápiás injekciót visel el az immunrendszeretek?

De komolyan nem féltek ettől kicsit sem?

Ettől a sok tudománytalan ellentmondástól, jól látható hazugságtól?

Szerintetek, ha a fekete himlő oltása így „működött” volna, mi történik? Szerintetek, ha a veszettség elleni oltás így működne, mi történne? Soroljam?

Miért sodorjátok magatokat és magatokkal együtt bennünket is veszélybe és egy élhetetlenné tett társadalmi rémálomba azzal, hogy fenntartás, gondolkodás nélkül elhisztek mindent a bioterrorista világuralomnak és odavetitek testetek-lelketek-életetek, egészségetek egész emberi mivoltotokat, egy aljas globális méretű génterápiás kísérletnek?

ÉS MINDEZT ÚGY ÍROM, MINT AKI hangsúlyozom NEM OLTÁSELLENES, A VALÓDI VÉDŐOLTÁSOKAT  ELFOGADOM ÉS TÁMOGATOM, DE SAJNÁLOM, SZOKTAM GONDOLKODNI ÉS HÜLYE SEM VAGYOK…

És senki nem akar megbetegedni és senki nem akarja, hogy körülötte mások megbetegedjenek. Azok sem, akik nem kérnek ebből a kétes, kísérleti genetikai szerből.

Egy betegséget ugyanis KEZELNI kell elsősorban és nem egy éppen zajló járvány alatt oltani, mert ez a tudomány mai álláspontja szerint TILOS!

Nos, valaki válaszol?

De komolyan szeretném, ha válaszolnának erre?

Ne hagyjuk, hogy szembefordítsanak bennünket, fogjunk össze és szerezzük vissza  normális életmenetünk. Emberek vagyunk, jobb sorsra érdemes emberek. Mert bizony mondom néktek, itt nem egy légúti vírus okozta ezt a sok rémséget!

 

 Szőke Mária

guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile
Lajos
Lajos
1 lună în urmă

Kedves Mária!Akkor Te miért oltattad be magad?

Kis Istvánné
Kis Istvánné
1 lună în urmă

Kedves Mária!
Szerintem nem olyan egyszerű az egész, mint ahogy le van írva!
Kérdezem Én, mit tehetett volna sok sok dolgozó, akit köteleztek az oltásra.
Menjen fizetés nélküli szabadságra, vagy keressen másik munkahelyet?
Igaz nálunk Magyarországon “dübörög a gazdasági helyzet, úgymond szárnyalunk felfelé ” nem szó szerint idéztem, de a lényeg benne van, és mégis egyre nehezebben él meg sok sok ember, úgyhogy a biztos munkahelyet így nehéz feladni.
A másik dolog amire Én gondolok, sok sok becsületes ember van, aki teljes mértékben megbízott az oltásokban. Mert hisz hozzáértő tudósok, professzorok, virulógusok és még sokan mások találták fel az oltást.
Akik beoltatták a gyerekeiket, nem bírálták felül a tudósok állításait, és csak a betegségtől, illetve a haláltól szerették volna megmenteni, Őket.
Szerintem nagyon sok szülőnek igen nehéz döntést kellett meghoznia, ami életük végéig teher lesz, hogy jól döntöttek-e?
Mivel most már nem nagyon van HITELE a kimondott és leírt szavaknak, így nagyon félnek azok az emberek, akiket beoltottak, és félnek akiket még nem oltottak be, hogy Rájuk mi vár???
Röviden, csak ennyit fűzetem volna hozzá, mivel Ön kérte, hogy szóljunk hozzá!

Telefon
36208040937