Aktuális

Tizenkét francia család jelentette fel az AstraZeneca céget emberölés miatt- valamennyi áldozat az oltás után hunyt el

Tizenöt, addig egészséges ember hunyt el Franciaországban eddig, az oltási kampány következményeként, valamennyien az AstraZeneca oltóanyagát kapták meg és valamennyien úgymond „nagyon ritka” és az orvosok számára is érthetetlen vérrögképződés miatti trombózisban hunytak el. –írta meg a France Inter hírportál.

A 15 elhunyt közül 12 -nek a családja jelentette fel a vakcinagyártó céget emberölés miatt Franciaországban. Az áldozatok zöme az ötvenes évei közepén járt, de akad köztük fiatalabb is. A legfiatalabb áldozat egy 24 éves, addig makkegészséges egyetemi hallgató, aki az oltás után  hunyt el, „ismeretlen eredetű”trombózisos belső vérzése támadt a lépében, mely szétpukkadt a keletkező vérrögök miatt. Az egyetemista családjának ügyvédje elmondta a sajtónak, hogy a kórboncnoki jegyzőkönyv szerint a fiatalember agyában is találtak vérrögöket.

Az ügyvéd elmondta, a boncolás azt is bebizonyította, hogy a 24 éves  fiatalembernek nem  volt semmilyen más betegsége, sem fertőzése, tehát a halálos vérrög-képződést csakis az oltás idézhette elő.

Az elhunyt áldozatok családtagjai most boncolási jelentésekre várnak, hogy kiderítsék szeretteik halálának pontos okait. Összesen 12 vizsgálat folyik jelenleg Franciaország-szerte, közülük hármat a párizsi ügyészség népegészségügyi osztálya folytat. Ezzel párhuzamosan a valenciennesi ügyészség bírósági vizsgálat megindításáról döntött.

Teljesen nem tisztázott, kit lehet  ilyen esetekben felelősségre vonni, ugyanis a covid19 vakcinák 2023-ig kísérleti fázisban levő kísérleti szernek számítanak s ilyen esetekben a gyártó elháríthatja a felelősséget, ha az oltás beadása előtt aláírattak olyan nyilatkozatot a beoltottal, hogy saját felelősségére, senkitől sem kényszerítve vette fel az oltást. Ugyanakkor felmerül a hatalmas kormányszintű oltáspropaganda bűnössége, ahol a gyógyszer-forgalmazási törvényekkel szembemenve szó sem esik az ilyenkor kötelező figyelmeztetésről, mely ismerteti a páciensekkel a kockázatokat és a mellékhatásokat.

Abonează-te
Notificare la
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback instant
Vezi toate comentariile