Aktuális, Külpolitika

Több európai nagyvárosban tüntettek május elsején a covid-terrorizmus ellen

Covidterror-ellenes tömegtüntetések voltak Európa-szerte a munka ünnepén. A covid-rendőrség több nagyvárosban a tüntetőkre támadt.

Május elseje a munka ünnepének számít több országban, s a kommunista éra alatt a szocialista államokban divat volt, azaz kötelező a felvonulás. Felvonulás idén is volt több európai nagyvárosban, csak ez esetben a polgárok tömegei vonultak utcára tiltakozva a covid terrorizmus őrült rendelkezései ellen.

Az eddigi információk szerint a németországi Berlinben és a törökországi Ankarában voltak a legnagyobb utcai demonstrációk, mindkét helyen a tüntetők összecsaptak a kivezényelt rendőrökkel. Az emberek egyre több helyen fordulnak szembe a kivezényelt, a polgárokra támadó egyenruhásokkal, akik  nem tudni valójában kiknek a parancsára avatkoznak bele brutális erőszakkal a tüntetésekbe.

A szombat este történt összetűzésekben legalább  50  rendőr megsebesült. A kövekkel, palackokkal dobáló és kukákat borogató, gyújtogató tüntetők közül 240-et vettek őrizetbe.

A német fővárosban húsznál is több gyűlést rendeztek. A megmozdulásokon körülbelül hatvan ezren vettek részt.

A hivatalos covid-média tényferdítő, manipulatív módon (beleérte a magyarországi fősodratú Fidesz-médiát is) úgy próbálja beállítani tudósításaiban ezeket a demonstrációkat, hogy „szélsőbaloldali csoportok” támadtak a rendőrökre, holott a helyszínen levő emberek beszámolói szerint szó sincs erről, a polgárok elégelik meg mindenütt az eszement, semmilyen járványhoz hogy orvosi indokhoz nem köthető,  covid terrort, amivel sújtják a társadalmat.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile