Aktuális

Több mint sátáni, célba vették a gyerekeket is a  covid terroristák: Dr. Damian Baciu gyerekorvos értesülései szerint az Egyesült Államokban a tünetmentes „covid-pozitív” gyerekeket erővel kórházba szállítják, hogy ezzel is félelmet szítsanak s az oltakozásra buzdítsanak

A deportáló táborokat megszégyenítő manőver bontakozik ki az Egyesült Államokban, ami azért  hat vészjelzésként,mivel a covid-forgatókönyv, mint globalista manőver a világ minden pontján egyazon parancs szerint zajlik.

Dr. Damian Baciu romániai gyerekorvos  a Ziarul National-nak nyilatkozott arról, hogy mi is áll a nemzetközi sajtóban egy-két nap óta szárnyra kelt hírekben, miszerint egyre több covidos gyereket kell kórházba szállítani. A gyerekorvos elmondta, az Egyesült Államokban élő  orvoskollégáitól úgy értesült, hogy ez az egész nem más, mint egy újabb megfélemlítési stratégia, mellyel az oltásra akarják rávenni az embereket.  A kórházba beutalt, amerikai gyerekek ugyanis 99 százalékban teljesen tünetmentesek. Az hogy a PCR tesztek pozitív eredményt hoznak ki, nagyjából nem  kellene, semmit jelentsen, ugyanis ezek a genetikai tesztek olyan orvosi segédeszközök, melyek nem számítanak diagnosztikai teszteknek, tehát nem lehet ezekre alapozva semmilyen diagnózist felállítani.

Ennek az egész másfél éves  covid őrületnek semmi köze az orvostudományhoz, az orvostudomány itt csak álca, ürügy, amivel rá akarják kényszeríteni az embereket, hogy azok beadassák maguknak a kísérleti géntechnológiás injekciót, ami az orvosi meghatározásokat tekintve nem nevezhető védőoltásnak! És ennek elérésére, most a gyerekeket akarják felhasználni, úgy állítva be azokat, mint fertőző, veszélyes kis lényeket, akik megölhetik akár meg is ölhetik a környezetükben levőket a covid terjesztésével.

Kérdés, hogy a szülők józan esze és szülői szeretete lesz e erősebb vagy ez az ördögi propaganda ?!

Tavaly volt egy francia gyermekorvos, tanulmányozta egy 9 éves kisfiú esetét, akit  teszt pozitívnak nyilvánítottak, de teljesen tünetmentes volt. Az állítólagos fertőzés ideje alatt a fiú közvetlen kapcsolatban volt 172 emberrel, akik közül 112 iskolai kolléga és tanár volt. Az összes kapcsolatfelvétel egyikét sem találták pozitívnak ” – mondta Damian Baciu gyermekorvos.

A történetben az a legsátánibb, hogy most a gyerekeket célozták meg azok a báb-hatóságok, melyeket madzagon rángatnak a globalista covid-vezérek. Tehát fennáll a veszély, hogy elkezdik tesztelni az iskolában a gyerekeket és a megbízhatatlan PCR tesztet, manipulálható eredményei alapján covidosnak nyilvánítva őket, a tünetmentes, egészséges gyerekeket kórházba szállítják, akár szülői beleegyezés nélkül.

A vészjelzők egyre inkább villognak. És ne feledjük,  a gyermekek sorsa, élete, jövője MOST a mi felelősségünk, a mai felnőtteké, akiket belesodortak ebbe a covid – terrorista hadműveletbe, melynek rég semmi köze nincs se az orvostudományhoz sem a valódi gyógyításhoz.

Forrás: Ziarul National 

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile