Aktuális, Külpolitika

Több százezernyi ember tüntet Párizsban és a francia városokban a covid-terror és a kötelező oltás ellen – „emlékeztetőoltásként” egy nyaktilót is felállítottak az egyik téren(+videó)

Több százezer francia polgár vonult szombaton  utcára Párizsban és több Franciaországi városban. Az emberek a covid-terror ellen tüntetnek, a kötelezővé tett kísérleti vakcina és az úgynevezett „védettségi igazolvány” megnevezésű covidbárca ellen.

A tüntetéssorozatot  az váltotta most ki, hogy Emmanuel Macron államelnök pár napja bejelentette, hogy kötelezővé teszik Franciaországban egyes munkaterületeken, így az egészségügyben, a kísérleti covid-vakcinát.

 

 

Félre nem érthető üzenet a Macron kormánynak

A covid-terror ezen megnyilvánulása azonnal tüntetéssorozatot indított el, a tiltakozók a covid őrület befejezését és Macron lemondását követelik napok óta. Nem éppen finom jelzésként Párizsban az egyik belvárosi téren felállítottak egy , a francia forradalomból fennmaradt óriási nyaktilót, így üzenve a francia kormánynak, hogy nem jó a forradalmukról elhíresült franciáknál túlfeszíteni a húrt. A tüntetések e cikk megjelenésekor egész Franciaországban zajlanak, így cikkünk a későbbiekben bővül.

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile