Aktuális

Tragédia Bakóban: a covid19 oltás második dózisa után szívinfarktust kapott és meghalt egy addig egészséges 18 éves diák

A covid19 kísérleti vakcina agresszív tömeges, agresszív alkalmazása egyre szedi áldozatait az egész világon. A National.ro beszámolója szerint Bakóban egy addig tökéletes egészségnek örvendő 18 éves diák hunyt el a Pfizer covid vakcinájának második adagja után.

Annak ellenére,. hogy egyre több  a súlyos mellékhatás a kísérleti covid oltás beadása után, a globális forgatókönyv szerint a román illetékesek is megpróbálják elbagatellizálni ezeket az eseteket, mondván, hogy végülis nem bizonyított, hogy az oltás okozta a bajt. A cinikus és orvosilag is etikátlan hozzáállás egyszerűen elfogadhatatlan, főleg akkor, ha addig teljesen egészséges emberek betegednek meg vagy esetenként halnak meg közvetlenül vagy rövid időn belül az oltás beadása után.

Legutóbb a Bákó megyei Bălăneasa község, Livezi falujából származó 18 éves diák esete  derült ki, aki két nappal a Pfizer emlékeztető oltása után szívrohamot kapott, ezt a tragédiát már nem lehetett  szőnyeg aláseperni , mert az ottani orvosok úgy döntöttek hogy az oltóanyag ilyen halálos mellékhatása már nem hallgatható el.

A 18 éves, addig egészséges diák az oltást követő második nap lett rosszul, erős mellkasi fájdalomra és rosszullétre panaszkodott, a sürgősségi osztályon ahova a mentők bevitték megpróbálták stabilizálni , de nem sikerült. A Jászvásári (Iasi) kórház kardiológusai szerint még soha nem láttak hasonlót, és lehetetlen, hogy egy egészséges fiatalember így  a semmiből szívrohamot kapjon 18 évesen.

„A gyermekek és serdülők oltását most le kell állítani, mert veszélyeztetik őket az oltás, de a Covid nem veszélyezteti  őket. és akkor 5-7 évig kell várnunk a vizsgálatra „- nyilatkozták a Național.ro-nak a fiút menteni próbáló  orvosok, akik a sajtóban megjelent nyilatkozatok szerint   úgy vélik, a Pfizer oltásnak és a fiú infarktusának szoros köze van egymáshoz, az addig makkegészséges fiatalember több mint valószínű, az oltás miatt kapott szívinfarktust, vélekedtek a nyilatkozó orvosok, hozzá téve, hogy egy ilyen vakcinát majd 5-7 év klinikai kísérlet és tanulmányozás után lenne szabad csak tömegesen alkalmazni.

Nemrég egy 22 éves Hunyad megyei fiatalember hunyt el hasonló körülmények között, ott vérrög okozta a szívleállást. Abban az esetben először megpróbálták eltussolni a tényt, hogy a fiú az oltást követően hunyt el, azonban az áldozat anyja követelte a törvényszéki orvosi  boncolást, mely kizárt más okot, ugyanis abban az esettben is addig teljesen egészséges fiatal férfiról volt szó.

Forrás: National. ro / ActiveNews

Foto: illusztráció

Abonează-te
Notificare la
guest

0 Comentarii
Feedback instant
Vezi toate comentariile